• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyagözde bıçaksız lazerle lasik gözlükten kurtulma ameliyatı olanlar var mı

senda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
419
1
96
İstanbul
dünya gözde bıçaksız lazerle lasik ameliyatı gözlük ya da lensten kurtulmak için olan var mı memnun mu hangi doktora oldu
paylaşımda bulunursanız sevinirim bu konuda detaylı bilgiye ihtiyacım var.dünyagözün doktoru benim gözümü de bu ameliyata uygun buldu ama bana 2-3 tane tetkik yaptı sadece uygun bulmak için 2-3 tetkik ve göz muayenesi yetersiz değil mi ben 8-10 tane detaylı tetkik yapılacak zannediyodum.öyle olmadı.sizlere kaç tane tetkik yaptılar

bende düşünüyorum ..tam tamına 26 yıldır göz bozukluğu var..bunun 12 yılı lensle geçti..artık kurtulmak istiyorum..ablam yaptırdı şu an oldukça iyi..ankara maya gözde fiyatıda çok uygun 1125 tl ye yapıldı..yeni yılda bend eolucam ama korkuyorum açıkçası..daha hiç muayene olmadım belki uygun bile değilim of of..:14:

Bende Dünyagözün lazer ameliyatlarda %50 indiriminden yararlanacagım. 1000 kişi bu kampanyadan yararlanabiliyor ve bende seçilmişim. Beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Bende Dünyagözün lazer ameliyatlarda %50 indiriminden yararlanacagım. 1000 kişi bu kampanyadan yararlanabiliyor ve bende seçilmişim. Beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Dünyagöz Hastanesi de bu reklam yöntemini deniyor ya helal olsun....

Sen neymişsin be KK

Back