dünyadaki her şeye sitem eden arkadaş !

Hiç sevmediğim insan tipi. Şahsen bana negatif enerji getiren her insanı hayatımdan direkt çıkarıyorum.
negatif yükleniyor tüm gün bana :)

Çok gözüme battığı için bu hafta hiç görüşmedim dışarıda ama iş yerinde maalesef beraberiz.

böyle biri ile bende aynı odada çalıştım onun her oflamasında dalga geçiyordum . sen şimdi yine isyan bayraklarını kaldırırsın falan diyordum . özünde iyi biriydi aslında ama sürekli negatif sürekli negatif zihnen yoruyordu beni .

işten ayrıldım pandemiden dolayı , verdiği hediyeleri bile attım şimdi görüşmüyorum sürekli negatiflik hissettiriyordu verdikleri bile .

Bir arkadaşta bende var oyle cocuklari okula biraktiktan sonra karsilasiyoruz. gunaydin demeden hersey boş
boş boş yasiyoz diye sabahin köründe psikolojisini aninda alt ust ediyor insanin
Tamam derdin varsa anlat ama hergun ayni konu sikayetlenmeler biktim bende
Kendisi yurt disinda calismadan devletten aliyor yine memnuniyetsiz cok konusan biri
Esiyle oyle buyuk bir problemide yok maddi olarak iyi ama esine maddi anlamda bagli degil
Her seferinde sukret diyorum yine basliyor bir ara konusmuyordum gosdumu kaciyordum yine konusuyor. Bide cok konusuyor

Son düzenleme:

Beni en iyi siz anlarsınız o halde :)

Vallahi billahi çok zor ya. Her an bir of , bir şikayet.
İnanır mısınız eskiden arada ben de şikayet ederdim bu olaydan sonra asla hiç bir şeye söylenmemeye çalışıyorum.
Çünkü inanılmaz berbat bir şeymiş.

Sitem etmese bile , yaptığı işe söyleniyor. Yani illa negatif konuşması lazım

İstemsizce güldüm günaydın olayına :)

Aynı şeyi ben de yaşıyorum :)
Günaydın diyorum mesela üff keşke aymasaymış gün aydı da ne oldu sanki yapıyor

sessiz kalmayın dalga geçin ben öyle yaparak frenliyordum . hatta bir keresinde beni buraya sana terapi yapım mı diye koydular demiştim .

sanki bende onunla oturup ağlıyım hayatımdan şikayet ediyim onu bekler gibiydi

sen mutsuz olabilirsin benim keyfim yerimde derdim ve hiç özelimi vs anlatmazdım çünkü enerji olarak beni aşağı çeken birinin yorumu da tavrı da hiiiiiiç umrumda olmaz
olacak olan işimin olacağı varsa da olmaz buna anlatırsam terslik olur kesin derdim

ben de özel hayatımı çok anlatmıyorum. Önceden anlatıyordum inanılmaz her şeye bir şey buluyordu . Etkisi altında kalıyordum . Onu zamanla anlayıp düzelttim.

Dün onu uyardım bugün biraz daha iyi gibi. Bundan sonra dediğiniz gibi şakayla karışık deneyeyim.
Ay inşallah işe yarar.
Çok teşekkür ederim.

yardım al diyin
bir insan senin kadar oflayamaz vs diyin

Benim de bir arkadaşım var böyle. Yaklaşık 10 yıllık ve adım adım arttı bu durumu. Gerçekten seviyorum ama bu defa iki hafta önce bende kalmaya gelince dayanamadım.
Ya en basiti; kedilerden korkuyor saygı duyarım. Ama İstanbul'da Taksim'de kahvaltıya gitmek istiyor. Kedi sürpriz olmamalı yani. Kedi geliyor of bunlar beni buluyor.
Sabaha kadar oturduk 3 gece bana diyor ki biz ne zaman mutlu olucaz?? E ben zaten çok mutluyum?? Deyince de inanmıyor hshshs.
Eğlenmeye çalışıyorum bana diyor ki beni güldürme ağlayacak gibi oluyorum hshshs
Dayanamadım patladım şimdi de mesafe aldı bana karşı. Bu arada belki depresyondadır diye dusunecekler için de ekliyorum kendisine terapist vs ayarlamıştım zaten yoksa ona da gideceği yoktu.

Ben okurken şiştim sizi düşünemiyorum.
Nefret ederim sürekli negatif yayan insanlardan
Ben genelde regl dönemlerinde böyle olurum ama o zaman da pek kimseyle görüşmem kendi kendimi sinir ederim. Biri sürekli şikayetlenince kaçıyorum ben o ortamlardan

İstemsizce güldüm günaydın olayına :)

Aynı şeyi ben de yaşıyorum :)
Günaydın diyorum mesela üff keşke aymasaymış gün aydı da ne oldu sanki yapıyor
Bu sabah gormedim cok sukur :)
Cok negatif birisi bide bem iyi birisi degilim diyor psikolojik olarak biraz kotu durumda o yuzden kırmamaya calisiyorum
Bir kac kere karsima alip anlattim şükret haline ne durumda olanlar var diye dogru soyluyorsun diyor yine ayni degismiyor hep karamsar benide karamsarliga sürüklüyor
En iyisi boyle insanlarla cok görüşememek

hahah resmen bizim ilişkimiz gibi.
Ben de günaydın diyorum üff ne günaydını keske gün aymasaydı diyo

dün söyledikten sonra bugun biraz daha dikkat ediyor sanki yani umarım :)

ya zaten ortam belli herkes yaşam koşuşturmacası içinde.

Senin işin var , gücün var, sağlığın var, ailen var. Paranı kazanıyorsun, istediğin gibi yiyorsun, içiyorsun, geziyorsun ... eee sorun ne .
İnsan biraz şükür etmesini bilecek bana göre.
İnsan patlayacak gibi oluyor.

insan istemsizce de olsa etkileniyor gerçekten.
Bazen bakıyorum akşama dogru ben de bunalıma girmişim :)

Sonra çıkmaya çalışıyorum bu psikolojiden.

hahah resmen bizim ilişkimiz gibi.
Ben de günaydın diyorum üff ne günaydını keske gün aymasaydı diyo

dün söyledikten sonra bugun biraz daha dikkat ediyor sanki yani umarım :)
Bir de şey var nasılsın? Nasıl olabilirim ki... Ahshshshsh
Huy olmus artık bunlarda. Ağızlarından çıkmasa bile o enerjiyi dağıtıyorlar yani.

En sevmediğim insan tipi. Bir bu, bir de bunun tam tersi polyanna modeller var.
Kolum kırıldı dersin dua et kafan kırılmadı der.
Bardağın dolu tarafı boş tarafı kafa yorma işte. Aa bi bardak su diyip alıp içen sülalesi rahatlar en sevdiğim.

Kan emici insan türü. Eskiden vardı bende de böyle bir arkadaş sürekli iş ve iş yeribdekilerden şikayet edip dururdu. Ben iş gereği çalıştığım serviste çok insanla birlikte ekip olarak çalışıyorum. İnanır mısın iki kişi diğer 16 kişiye bedel. Onlarla nöbete kaldığım akşamlarım berbat geçiyor. Hasta olsa neden var olmasa neden yok. Gece nöbetlerimizde tek çalışıyoruz. Sabah nasıl geçti derim mesela berbat çok kötüydü der aldığı hasta iki saat ve sorunsuz. Yani uyuyamamak onun için çok kötü bir olay. Ben on hastada alsam sorun çıkmamışsa nöbetim güzel geçmiş demektir. Sonuçta oraya çalışmaya gidiyoruz işini sevmiyorsan yapma ki diğerlerinede yük olma. Ondan sonra yaptığı yarım yamalak işleri biz toparlamak zorunda kalıyoruz.

Burada biri vardı sürekli konu acıyordu herşeyden şikayet ediyordu herkes onu sinir ediyordu herkese gıcık oluyordu herşeye de direk o geldi aklıma benide sevmez çünkü sorun sende diyordum enerji emici insanlar en sevmediğim benimde bi rus arkadasım var yıllardır burda yaşiyor ama türklerin yaptığı hiç birseyi begenmez ama ben senin gibi sabirlı değilim sürekli o zaman niye burdasın yıllardır git diyorum veya kücükken basına birsey mi geldi hiç birşeyi beğenmeyip söyleniyorsun diyorum

evet olumlu versiyonda ayrı bir sinir bozucu ama en azından negatif yüklenmiyordur :)

Farkında olmadan içim sıkılıyor gün sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…