• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dünyada gördüğüm en güzel şeysin sen

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
evet dünyaya geldiğimden beri gördüğüm en güzel şeye kavuştum..duyguların en yücesini yaşıyorum..rabbim herkese nasip etsin..normal dogumu düşünürken ve isterken annemin ısrarı ile doktoruma götürüldüm annem tarafından..bir gün önce eşimle yarın güzel bir şey olacak hissedıyorum dıye konusmustum..o da "blkı dogurursun gercı hıc sancın fılan yok ama "demıstı.neyse 14.02.2009 da saat 4 te doktorumla görüştüm..bebgın suyu azalmıs hemen ahstaneye alıyoruz ve sunı sancı ıle dogum yapacaksın dedı.apartopar eşime haber verdım ve hastaneye gıttık..dogumhaneye gırdım ama nasıl üşüyorum.bende aynı hastanede çalıstıgım için ebe arkadaslar cok yardımcı oldular sagolsunlar..sonra doktorum geldi..ne dıyorsun sunı sancı olayına dedı..benım 1 cm bıle acılmam yok üstelık..sonra doktoruma benı bu gece sezeryane alırmsıınız dedım..o normal dogurmma konusunda ısrar etsede sezeryan ıstedıgımı soyledım..nasıl böyle bır karar verdım anlamıs degılım.:)sonra apartopar hazırlandım..hoppp amelıyathanenın kapısındayım:)anestezıst arkadas emınmısın dıye tekrardan sorunca yaa cokmu kötü bir şey dedım..evet cok kötü dedı gülerek..tabı şaka yapıyor benle dalga gecıyordu..bak buugn de sevgılıler gunu kızını svegılıler gunune yetıtırmek ıcın amelıyat bıle oluyorsun dedı..sonra her seyı ayrıntısı ıle anlattılar korkulacak bırsey olmadıgını anlattılar.ve spınal anestezı ıle uyusturdular..o saatten sonra artık sadece kızımı düşünüyordum..tabı amelıyathaneye gırreken elim zorla bırakan canım eşimi senı cok sevıyorum deyısını annemın gözyaşlarını da düşündüm bu süre zarfında..neyse doktorum geldı.başlıyoruz dedı..ve yaklasık 10 dk sonra o muhteşem aglayışı duydum...canım kıızm ömür boyu gülmek üzere insallah başlangıc aglaması yapıyordu..hemsıre arkadas kızımı getırdı..sımsıyah saclı,badem gözlü..bembeyaz tenli ama dünyada gördüğüm en güzel seydı......o benımdı,bizimdi...artık hayatımız daha anlamlıydı onunla..sonra bebgımı götürdüler..anneannesıne,babasına.eşim görünce inanamamıs bır süre şok yaşamış...tutamamış,bakamamış..ağlamış..sonra geldim kzıımın yanına..odamıza..hala uyuşuk vaziyetteydım ama onu hıssetmek muhtesemdı..eşimle süreklı gözgöze gelıp konusmadan bırseyler anlatıyorduk bırbırrımıze......alalh herkese yaşatsın bu özel duyguyu..rabbim layık görüp bıze saglıklı bır evlat bagısladı cok şükür.....isteyen herkese versın..

tebrik ederim
allah anali babali buyutsun
omru uzun saglikli ve hayirli olsun

Son düzenleme:
Allah bağışlasın canım.... öp bizim için süt kokulunu... ömrüde güzel olsun inşallah prensesin

gözün aydın canım.:ecrin_bebek:ne güzel kokar şimdi bebişin.allahım analı babalı sağlıka büyütsün inşallah.
inşallah darısı başımıza.:emir_bebek:

Canım ya tebrik ederim...Allah bi ömür mutlu etsin miniğinizle...Sezeryan nasıl geçti pişman oldun mu?

gözün aydın canım
bebeğin çok şanslı ve sağlıklı olması dileğiyle
allah analı babalı büyütsün inşallah

Ay canım ya ne güzel anlatmışsın gözlerim dolu dolu oldu sonra boşaldı allah herkese bu mutluluğu ve bu karşılıksız sevgiyi versin yaşatsın .
Bebeğinizle birlikte mutlu ve uzun bir ömrünüz olsun

canım allah analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsın darısı bizim başımıza bizde agustosta inşallah buradan yazarız dogum hikayemizi.

canimm allahh esinle cocugunla mutlu huzurluu tabikii once sagliklii yillarr gecirmeniz dilegiylee .. ne kadarr guzell duygularini bizimle pylasmisinn .

ALLAH bağışlasın minik kızını,
analı babalı, şanslı ömrü olsun inşAllah ..

Allah Analı Babalı Büyütsün.. :Saruboceq:
Tebrikler..Rabbim Hayırlı Evlat Olmayı Nasip Etsin.. :nazar:

allah anneli babalı büyütsün yumurcağınızı.okurken ağladım resmen benim meleğimide hayırısıyla kucağıma almak nasip olsun az kaldı

tebrikler tatlım annesi ve babasıyla beraber mutlu yaşasın en mutlu bebek senin bebegin olsun

herkese cok teşekkürler kızlar..kuzucugum 11 aylık oldu bile sevgililer günü geliyor onun dogdugu gün yani..cok heyecanlıyız..allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. Doğum sonrası dikiş sancısı ayağa kalkma zor oldumu peki?Birde sütünüz hemen geldimi ?

Back