mero95 Röportajı
Omurice(オムライス) Japonya Yemeği-Pınar Ketçap Sponsorluğunda
1)Yemek Yarışması size neler kattı?
1-Yemek yarışması öz güvenimi arttırdı :)
2)Yemek Yapmak size neler hissettriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
2-Yemek yemek kadar yemek yapmakta beni MUTLU hissettiriyor
3)Yemek Yarışmasına Neden Katıldınız?
3-Kendi yemek kültürümüz TÜRK Mutfağı dışında, damak tadıma uygun olan lezzetleri deneyip, yemeği seviyorum
Yarışmaya katıldığım tarifte onlardan biriydi :) Denediğim bu tarifi de böylece Kadınlar Kulübü üyeleriyle paylaşmak istedim :)
4)Yemek Yarışmasına Kaçıncı kez katılıyorsunuz?
4- İlk defa katılıyorum...
5)Yemek Yarışmasına katılmaya devam edecek misiniz?Neden?
5-Neden olmasın
Yarışmadan iyi bir sonuç alıp motive olursam,Bu diğer yarışmalara katılabilmem için de zemin hazırlar
6)Aileniz yemek yarışması hakkında ne düşünüyor?
6-Olumlu düşünüyor :)
7)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
7-Ödüllü bir yarışma olduğunu biliyordum ama açıkcası HEDİYELERİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM VE BİLMEDEN YARIŞMAYA KATILDIM...
8)Oylama sizce nasıl yapılıyor?
8-Yarışmaya ilk defa katıldığım için, oylama hakkında hiçbir bilgim yok.
9)Yeni kategorinin anket ile yapılmasından memnun musunuz?Neden?
9-Anketle yapılması güzel. :) Biz üyeler tarafından kategoriler özgürce,isteğe göre seçiliyor :) VE böylece hiçbir sorun olmuyor :)
10)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
10-Gayet iyi tanıtılıyor. :)
11)Yarışma için farklı fikirleriniz var mı?Açıklar mısınız?
11-Şuan için fikrim yok.Ama olursa dile getireceğim
12)Yemek yarışması röportajlarını beğeniyor musunuz?
12-Özelden mesaj gelene kadar yapılan tariflerle ilgili yarışmacılarla ,röportaj yapıldığını ilk öğrendim
İlk defa katılan biri olarak beğendim.Çünkü gurur okşayıcı..Yapılan tariflere önem verildiği gibi üyelere önem verilmiş.İNCE BİR DAVRANIŞ...
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
13-Yeni Kategori bence: <<<"ÇOCUK MENÜSÜ">>> OLMALI
çünkü kadınlar kulübü sitesi üyesine bir çok anne ve anne adayımız üye olmakta.Çocuğuma ne yedirebilirim?Ne yaparak dikkatini çekip yeme alışkanlığını değiştirebilirim? ya da çocuğum okuldan geldiğinde bir değişiklik olsun bitanem'e görseli güzel ne yapabilirim? diye sorular soran ya da sorabilicek üyeleriniz için gayet güzel bir kategori seçeneği olarak düşündüm.. :)
VEE...unutmadan bu güzel kategoriyle tarifler hazırlarken, içinizde gizlemiş olduğunuz çocuksu yanınızı da ortaya çıkarabilirsiniz
14)Tarifinize yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
14-Tarifimi beğenip,yorum yapan herkese buradan teşekkür ediyorum
SAĞOLSUNLAR...
Samimiyetle hazırlayıp anlattığım tarifime,aynı şekilde samimiyet ve içtenlik dolu yorumlar aldım ve almaya devam ediyorum...
BENİ DESTEKLEYEN VE DESTEKLEYECEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...