- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Alisamadim yaaaaHoşbuldum Marga.Evet nick degişmiş.Ben de imzadan tanıdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alisamadim yaaaaHoşbuldum Marga.Evet nick degişmiş.Ben de imzadan tanıdım.
Hem bitli hem pireli
Bitlilere vermiyoruz dedi kazen
Kiskancligin bu kadarina da pes dogrusu bozdurcam ben onu kendime rayban gözlük alcamKazenden nuriyeye bi ceyrek altin takmis gibi duruyor bu madalya profilinde beee
Hahhaa
Eki Görüntüle 1513681
Kutlarsın artıkAnneler gunu geliyoo
Bir sen tanıdın şıp diye Adracım, herkes sonradan tanıdıHoşbuldum Marga.Evet nick degişmiş.Ben de imzadan tanıdım.
Yaz imajı mı? Öbürüne alışmıştık ama buna da alışırız.İyiyim canım sağol.Evet canım, imaj değişimi yaptım:))
Nasılsın
Şampi harbiii şampi harbiiiij hahahahhaKiskancligin bu kadarina da pes dogrusu bozdurcam ben onu kendime rayban gözlük alcam
YaaaaaaaaBir sen tanıdın şıp diye Adracım, herkes sonradan tanıdı
Olluuuurr :)Kutlarsın artık
Mahsınıma dokunmayinn film cekicez biz,beni başrolde oynaticak. Sizin mutfaginizla uğraşacak vaktim yokBence harbi bu avatar ve imzayla dünya mutfagını bir devrim yaratır "apaci kırmızıgül mutfagı "güzel bir mutfak çıkarır ortaya diyeyim
İmzan bas bas bağırıyor Vuslat`ım diye.Bir sen tanıdın şıp diye Adracım, herkes sonradan tanıdı
Evet:)) Aslında bir arkadaş nickimi öğrendi birşey gösterirken nickimi de gördü, ben de değiştirdim:))Yaz imajı mı? Öbürüne alışmıştık ama buna da alışırız.İyiyim canım sağol.
Sana ahçı rolü verecekmişMahsınıma dokunmayinn film cekicez biz,beni başrolde oynaticak. Sizin mutfaginizla uğraşacak vaktim yok
Adra ben imzaya dikkat etmedim ve tanımadımİmzan bas bas bağırıyor Vuslat`ım diye.
Hııı iyi yapmışsın o zaman.Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.Evet:)) Aslında bir arkadaş nickimi öğrendi birşey gösterirken nickimi de gördü, ben de değiştirdim:))
Yok kız dans eden apaci olcam benSana ahçı rolü verecekmiş
Niye güzel değil mi avatarım Margam:))Yaaaaaaaa
O nasil avatar alisamadim sana
Vuslatimi.geri varin banaaaaa
Değil mi:))İmzan bas bas bağırıyor Vuslat`ım diye.
Sen yol yorgunusun Nevoş ondan tanımamışsındır.Yoksa gözünden kaçmazdı.Adra ben imzaya dikkat etmedim ve tanımadım
Aynen canım, burası benim özelim:)Hııı iyi yapmışsın o zaman.Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.