Dünya Kahve Günü (International Coffee Day)

Sorma ben de cok icerdim ama carpinti basladi. Sen Türk kahvesi ic. Bebegin zekasini geliştirir diyorlar. Benim yengem gunde bir bardak Türk kahvesi icerdi kizi masallah zehir gibi zehir..
Türk kahvesinede ayrı bayılıyorum ben yaa kokusu mest ediyo beni :KK200: arada içiyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu hem benim işimede gelir :KK48: tamamdır hergün 1 fincan türk kahve yapayım kendime ozaman yanında bide ceviz oh mis :KK68:

Türk kahvesinede ayrı bayılıyorum ben yaa kokusu mest ediyo beni :KK200: arada içiyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu hem benim işimede gelir :KK48: tamamdır hergün 1 fincan türk kahve yapayım kendime ozaman yanında bide ceviz oh mis :KK68:

E afiyet olsun o zaman. Bebise de yarasin da saglicakla gelsin :KK66:

ay ben de türk kahvesi severim, bundan bi sene önce ön yargılıydım ama şimdi başka kahve tatsız tuzsuz geliyo, günde iki büyük kupa içerim bi de hamile olsam ayşytan olurdu demekki:KK53:

işte benim günüm,sabah olmazsa olmazımdır kahve,uyanır uyanmaz bir bardak içmezsem gün boyu uyurgezer halde olurum.birde önemli kararlarımı verirken yani tek başına düşünürken mutlaka bir bardak yapar öyle düşünür,karar veririm,beni bir nevi motive ediyor:KK48:.bol sütlü az şekerli olsun lütfen:KK50:

tüm kahve sevenlerin,dünya kahve günü kutlu olsun şimdiden.

turkiye'de de yapiyorlarmis, haydarpasa garinda, ama o kadar pahali ki, sok oldum :KK57:
ucretsiz yazmislar. ne ucretsizi.. giris 40 TL mi neymis. insan kac bardak kahve icebilir ki zaten ?

kahve.jpg

ikindi kahvem, sizinle de paylaşayım dedim, içen varsa şuan sizden de beklerim:KK48:

kahveye geleeen:KK70::KK70:

nescafe bardağında türk kahvesi içerek nescafeye ihanet ettim ama olsun:KK70:

Sert, sade iki şekerli nescafe yollarmısınız? Dükkanda kupam da yok, karton bardağımda. Elime döküp içeceğim o derece ihtiyacım var kahveye.

O sehpa ne güzelmiş ki, kupada. O sehpa ne öyle, hayvan figürü mü?

evet benimde dikkatimi çekti, kendimi mudoda hissettim, benim foto dandik kaldı:KK70::KK70:
aaa hiç öyle düşünmemiştim kızlar,teşekkürederim,chess aşkolsun ya :oops:evet fil şeklinde sehpa o,ben onu ufak tefek olduğum için bazen oturak olarakta kullanıyorum:KK48:bardağın erkek olanı da var. 20150929_165815.jpg

aaa hiç öyle düşünmemiştim kızlar,teşekkürederim,chess aşkolsun ya :oops:evet fil şeklinde sehpa o,ben onu ufak tefek olduğum için bazen oturak olarakta kullanıyorum:KK48:bardağın erkek olanı da var.Eki Görüntüle 1642505

Sen bardaktan ziyade sehpanın yakışıklı bi fotosunu koy bakalım, görelim şunun endamını. Bi de nerden aldığını iliştir alta :KK70:

Sen bardaktan ziyade sehpanın yakışıklı bi fotosunu koy bakalım, görelim şunun endamını. Bi de nerden aldığını iliştir alta :KK70:
yakışıklı sehpamiz bu ZeyMurEl, ben bunu burada bir toptancim var ondan almıştım daha doğrusu hediye.bunun el şeklinde olanı da var,yani avuç içine Oturuyorsun:KK48:
2015-09-29 17.24.11.jpg

X