Ne cok severim ama artik bana carpinti yapiyor icemiyorumbunun bir çözümü yok mu acaba?
Evde sut bitti
turk kahvesitlen idare ediyorum bu sabah :)
Ivit...elinde de gazete :)afiyet olsun canımbizim eskiden bi kahve similimiz yokmuydu be
ne tür kahve seviyorsun canım kafeinsizler var ama tadı fark ediyo
Ben Americano seviyorum en cok. Nescafe 3u bir arada da icerim (icerdim). Kafeinsizini hic denemedim aslinda. Marketlerde de gormedim. Her yerde satilir mi? Bi deneyeyim
migroslarda var canım
olsa da icçsek ya zati hastayım boğazım açılır belkiSütlü iki şekerli neskafe olmadan duramam.
Günde 5 kupa içiyorum
Dünya kahve günüm kutlu olsun
aynen nescafe vazgeçilmezimdir hepimizin kahve günü kutlu olsun kim icat ettiyse sağolsunSütlü iki şekerli neskafe olmadan duramam.
Günde 5 kupa içiyorum
Dünya kahve günüm kutlu olsun
Kafeinsiz kahveleri tercih et kuzum çarpıntı yapmaz rahat içersinNe cok severim ama artik bana carpinti yapiyor icemiyorumbunun bir çözümü yok mu acaba?
Kafeinsiz kahveleri tercih et kuzum çarpıntı yapmaz rahat içersinYine kahve tadı var fark yok sadece içersinde kafein olmuyor :)) ben hamileliğim boyunca kafeinsiz kahveyle idare ediyorum günde 5 bardak içen ben şimdi kafeinsiz günde 1 bardak içerek ayarını tutturmaya çalışıyorum napiyim kahve içmezsem hırçınlaşıyorum çünkü