Türk kahvesinede ayrı bayılıyorum ben yaa kokusu mest ediyo beniSorma ben de cok icerdim ama carpinti basladi. Sen Türk kahvesi ic. Bebegin zekasini geliştirir diyorlar. Benim yengem gunde bir bardak Türk kahvesi icerdi kizi masallah zehir gibi zehir..
Türk kahvesinede ayrı bayılıyorum ben yaa kokusu mest ediyo beniarada içiyordum ama bunu öğrendiğim iyi oldu hem benim işimede gelir tamamdır hergün 1 fincan türk kahve yapayım kendime ozaman yanında bide ceviz oh mis
Amin kuzum benim çook teşekkür ettimE afiyet olsun o zaman. Bebise de yarasin da saglicakla gelsin
Yetistim chess afiyet olsunEki Görüntüle 1642384
ikindi kahvem, sizinle de paylaşayım dedim, içen varsa şuan sizden de beklerim
kahveye geleeen
nescafe bardağında türk kahvesi içerek nescafeye ihanet ettim ama olsun
O sehpa ne güzelmiş ki, kupada. O sehpa ne öyle, hayvan figürü mü?
evet benimde dikkatimi çekti, kendimi mudoda hissettim, benim foto dandik kaldı
O sehpa ne güzelmiş ki, kupada. O sehpa ne öyle, hayvan figürü mü?
aaa hiç öyle düşünmemiştim kızlar,teşekkürederim,chess aşkolsun yaevet benimde dikkatimi çekti, kendimi mudoda hissettim, benim foto dandik kaldı
aaa hiç öyle düşünmemiştim kızlar,teşekkürederim,chess aşkolsun yaevet fil şeklinde sehpa o,ben onu ufak tefek olduğum için bazen oturak olarakta kullanıyorum bardağın erkek olanı da var.Eki Görüntüle 1642505
Kahve yapınca koyarım fotosunu, ben pek kahveci değilimdir, çaykoliklik var bende ama eşim Türk kahvesi içmezse duramaz.