ilk baştaki balyajlı olan resim daha güzel bence :)
beğenmene sevindim canım şimdiki halimde öle zaten uzun süre böyleyim yani :))
ilk 4 resimdekiler süper
kesinlikle ilk resimdeki saçlarına bayıldım... siz kendiniz mi yaptınız röfle setiyle yoksa kuafördemi yapıldı? birde taban rengi ne renkti? çok beğendim maşaallah bende bu tonlarda istiyodum saçlarımı bi türlü nasıl tarif edicem bilmiyodum...
tek renk olarak daha doğal ve hoş ama balyajlı halide çok güzel canım
sağol canım benim valla saçlarıma yapmadığım bakım kalmadı bide uzasaydı ne iyi olurdu da oda elbet uzayacak başka şansı yokben hepsini sevdim. sacların cok güzel, saglıklı. boyle olunca da her renk güzel olmus
teşekkür ederim tatlım benim zemin rengi koyu küllü kumraldı ben yapmadım canım bugün bi hışım kuaföre gittim uçlara krepe balyaj atmak istiyorum dedim ve sonuç işte böle bide hani şu rengi istiyorum da demedim boya saçımda bekledikçe açılıyordu bende bukadar açık olması uygundur dedim ve bitti ilk defa bukadar sık balyaj attırdım ama içime de sindi artık uzun bi süre böyle kullanacam canım :) senin saç rengin nasıl tatlım
emeluralcim benim saç rengim koyu kahve ve boya yok. daha önceleri biçok renk denedim sonra sıkıldım kestire kestire boyalardan kurtuldum. taa ki senin saçlarını görene kadar... benim saçlarıma sanırım bi astar renk yapılmalı dipler ve aralarda çok koyu kalbilir...
Canım çok güzel olmuş beğendim eline sağlık bende bir iki haftaya denicem bakalım birde açık sarıyla açık küllü kumralı karıştırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak
sağol fıstığım beğenmene sevindim senin saçlarıda kızıllıklardan arındıracaz canım hiç merak etme :)
Eki Görüntüle 434729 Eki Görüntüle 434730 Eki Görüntüle 434731 Eki Görüntüle 434732 Eki Görüntüle 434724 Eki Görüntüle 434725 Eki Görüntüle 434726 Eki Görüntüle 434727 Eki Görüntüle 434728
ilk resimlerdeki saçımı bugün yaptım yani ilk 4 resim :)) 5 resim de ise ilk defa boyatmıştım saçımı balyaj yapmıştım o zaman 6.resim ise karamel rengi 7. ve 8. resimde aynı karamel rengi tabi onlar odada çekildiği için daha farklı duruyor 9.resimde ki de koyu küllü kumral :))
İlk uc resimde saclarin cok guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?