• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dünden bugüne :)) (resimli)

emelural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
157
1
66
Gümüşhane
$Fotoğraf1318.jpg $Fotoğraf1319.jpg $Fotoğraf1320.jpg $Fotoğraf1322.jpg $33755_128968190492021_100001365211649_166855_72.jpg $Fotoğraf1146.jpg $Fotoğraf1135.jpg $Fotoğraf1208.jpg $DSC00388bbb.jpg

ilk resimlerdeki saçımı bugün yaptım yani ilk 4 resim :)) 5 resim de ise ilk defa boyatmıştım saçımı balyaj yapmıştım o zaman 6.resim ise karamel rengi 7. ve 8. resimde aynı karamel rengi tabi onlar odada çekildiği için daha farklı duruyor 9.resimde ki de koyu küllü kumral :))

kesinlikle ilk resimdeki saçlarına bayıldım... siz kendiniz mi yaptınız röfle setiyle yoksa kuafördemi yapıldı? birde taban rengi ne renkti? çok beğendim maşaallah bende bu tonlarda istiyodum saçlarımı bi türlü nasıl tarif edicem bilmiyodum...

tek renk olarak daha doğal ve hoş ama balyajlı halide çok güzel canım

ben hepsini sevdim. sacların cok güzel, saglıklı. boyle olunca da her renk güzel olmus

kesinlikle ilk resimdeki saçlarına bayıldım... siz kendiniz mi yaptınız röfle setiyle yoksa kuafördemi yapıldı? birde taban rengi ne renkti? çok beğendim maşaallah bende bu tonlarda istiyodum saçlarımı bi türlü nasıl tarif edicem bilmiyodum...

teşekkür ederim tatlım benim zemin rengi koyu küllü kumraldı ben yapmadım canım bugün bi hışım kuaföre gittim uçlara krepe balyaj atmak istiyorum dedim ve sonuç işte böle bide hani şu rengi istiyorum da demedim boya saçımda bekledikçe açılıyordu bende bukadar açık olması uygundur dedim ve bitti ilk defa bukadar sık balyaj attırdım ama içime de sindi artık uzun bi süre böyle kullanacam canım :) senin saç rengin nasıl tatlım

tek renk olarak daha doğal ve hoş ama balyajlı halide çok güzel canım

aslında bende tenk renk daha çok seviyorum ve öylede kullandım uzun zaman bugün ne olduysa kendimi kuaföre atıverdim :32:bu kadar yoğun ve sık olmasını istememiştim daha doğal olsun dedim ama olan oldu olanda güzel oldu içime sindi canım :16:

teşekkür ederim tatlım benim zemin rengi koyu küllü kumraldı ben yapmadım canım bugün bi hışım kuaföre gittim uçlara krepe balyaj atmak istiyorum dedim ve sonuç işte böle bide hani şu rengi istiyorum da demedim boya saçımda bekledikçe açılıyordu bende bukadar açık olması uygundur dedim ve bitti ilk defa bukadar sık balyaj attırdım ama içime de sindi artık uzun bi süre böyle kullanacam canım :) senin saç rengin nasıl tatlım

emeluralcim benim saç rengim koyu kahve ve boya yok. daha önceleri biçok renk denedim sonra sıkıldım kestire kestire boyalardan kurtuldum. taa ki senin saçlarını görene kadar... benim saçlarıma sanırım bi astar renk yapılmalı dipler ve aralarda çok koyu kalbilir...

emeluralcim benim saç rengim koyu kahve ve boya yok. daha önceleri biçok renk denedim sonra sıkıldım kestire kestire boyalardan kurtuldum. taa ki senin saçlarını görene kadar... benim saçlarıma sanırım bi astar renk yapılmalı dipler ve aralarda çok koyu kalbilir...

açık kumral boyayıp tekrar uçlara benim yaptığım rengi yapabilirsin canım daha güzel olacağından eminim fıstığım :54:

Canım çok güzel olmuş beğendim eline sağlık bende bir iki haftaya denicem bakalım birde açık sarıyla açık küllü kumralı karıştırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak

Canım çok güzel olmuş beğendim eline sağlık bende bir iki haftaya denicem bakalım birde açık sarıyla açık küllü kumralı karıştırmayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak
sağol fıstığım beğenmene sevindim senin saçlarıda kızıllıklardan arındıracaz canım hiç merak etme :)

Eki Görüntüle 434729 Eki Görüntüle 434730 Eki Görüntüle 434731 Eki Görüntüle 434732 Eki Görüntüle 434724 Eki Görüntüle 434725 Eki Görüntüle 434726 Eki Görüntüle 434727 Eki Görüntüle 434728

ilk resimlerdeki saçımı bugün yaptım yani ilk 4 resim :)) 5 resim de ise ilk defa boyatmıştım saçımı balyaj yapmıştım o zaman 6.resim ise karamel rengi 7. ve 8. resimde aynı karamel rengi tabi onlar odada çekildiği için daha farklı duruyor 9.resimde ki de koyu küllü kumral :))

İlk uc resimde saclarin cok guzell

Back