• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün nerdeyse geliyordu oğlum

canımcım çok geçmiş olsun kim 2,anne olcak derken hiç ummadığımız arkadaşlarımız pırtlatcak sanırım a.s.
hadi hayırlısı olsun inş.
aman canım dikkat et yorma kendini
çok öpüyorum seni ve meleğini :)

Geçmiş olsun canım.Biraz daha beklesin aceleci bebişin.Korkutmuş annesini yaramaz:)Tehlikeli dönemlerimiz geçti artık sanırım.Bebeklerimiz dış dünyaya hazır sayılırlar.Ne mutlu bize ki bu haftalara kadar gelebildik.Bundan sonra daha bir rahatız.
Bebişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah.

Merhaba

Çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla doğumunu,evladınla kavuşmanı diliyorum.

Bilgiler için de çok teşekkürler.

ALLAH(CC)herkese hakkında hayırlı olanını nasip etsin(amin).

Sevgiler.:1hug:a.s.:nazar:

geçmiş olsun cnm hemşire olduğun içi soruyorum karnında kasılma oluyomuydu bende çok fazla kasılma var karnım taş gibi oluyo korkuyom artık hast çantamı hazırladım bugün

canım kasılmaları elinle bile hissediyosan bence git kontrol ol bi
nst çekilmiş miydin hiç.

canımcım çok geçmiş olsun kim 2,anne olcak derken hiç ummadığımız arkadaşlarımız pırtlatcak sanırım a.s.
hadi hayırlısı olsun inş.
aman canım dikkat et yorma kendini
çok öpüyorum seni ve meleğini :)

yok canım öncelik sizin :CüvCüv:
hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla inşallah

Geçmiş olsun canım.Biraz daha beklesin aceleci bebişin.Korkutmuş annesini yaramaz:)Tehlikeli dönemlerimiz geçti artık sanırım.Bebeklerimiz dış dünyaya hazır sayılırlar.Ne mutlu bize ki bu haftalara kadar gelebildik.Bundan sonra daha bir rahatız.
Bebişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah.

yaramaz ki ne yaramaz
en keyifli oydu gene anne ve babası korktu o rahattı yerindekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım benim.. inşallah sabırsız davranmaz bebeğin. merak ettiğim bu açıklıkla acaba kaçgün durulabilir ki? yani açılma doğumdan önce olup saatler ilerledikçe fazlalaşan bişiy değil mi? aman dikkat et bundan sonra. tekrar tekrar geçmiş olsun.. tecrübeli olmak ne güzel..

Valla ben 3 cm açıklıkla 5 hafta geçirmiştim. Ama heran doğabilir diye beklemek çok stresliydi.

ayy valla byata çok stresli olmuştur herhalde.. açıldığını hissediyormuyuz biz, yoksa doktor söylediği için mi biliyoruz.. nasıl oluyo takmış durumdayım..

ayy valla byata çok stresli olmuştur herhalde.. açıldığını hissediyormuyuz biz, yoksa doktor söylediği için mi biliyoruz.. nasıl oluyo takmış durumdayım..

yok canım hissetmiyorsun
bende bugün kontrole gittim durumum da ilerleme yok
aynı şekilde bekleyeceğiz dedi
allahım hayırlısını versin inşallah
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
bundan sonra evdeyim bende artık sık sık sizinle olurum

ademel canım çok geçmiş olsun. dikkat et yorma kendine.

İnşallah aceleci bebişimiz biraz daha sabreder içerde. bende hergün tembihliyorum kızlarıma biraz daha biraz daha diye :)

allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ademel canım çok geçmiş olsun. dikkat et yorma kendine.

İnşallah aceleci bebişimiz biraz daha sabreder içerde. bende hergün tembihliyorum kızlarıma biraz daha biraz daha diye :)

allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sağol canım benim
sende bitirdin çok şükür 35. haftanı
sağlıkla alalım inşallah küveze girmeden direk kucağımızda olsun bebeklerimiz
onlarda çekmesin bizde üzülmeyelim
allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin

Back