• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün kaynanam bana bi oyun oynadı:):):)

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
dün kandil diye ondaydım,bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun.mutfaktaydım,2 eli arkada geldi.sonra öne getirdi seç dedi.bi elinde oyalı çok güzel bi bez,diğerinde bi peçete.tabi güzel oyalı olanı seçtim,holey diye bağırmaya başladı.anne noldu dedim,kız işte kız dedi.meğer dantellide makas,peçetede bıçak varmış.bugüne kadar yıllardır yaparım hep tutar dedi.kaynatam da tabi kız istiyo hep erkek çocukları var:)ama anne şike yaptın dedim,istediğini güzel beze sarıp çekici gösterdin sayılmaz dedim:)öyle bişey yaşadık yani çok güldük:):)

ne güzel, Allah bozmasın aranızı :9: bebegn de hakkınzda hayırlısı ve sağlıklı olsn

bebişin cinsiyetini öğrenince yaz bari kesin tutuyormu görmüş oluruz :)

bende kötü bi oyun oynadı sandım ne guzel anlaşıyosunuz.diğer kaynanalar hep erkek ister iyiymiş:)

yok maşallah ben kaynanamla çok iyi anlaşırım Allah bozmasın.şakaysa şaka,ciddiyse ciddi herşeyi yaşarız.o kız istiyoki süsleyip tokalar takacakmış,terlikler almış hep oğlu olduğu için içinde kalmış.e ben çalışıcam zaten işe erken dönücem mecbur,o bakacak sağolsun inşallah.e kocamı güzel yetiştiren yavrumu da güzel yetiştirir:)

:9: Ne güzel duygular.. Maşallah :16:

Allah sağ salim kucağınıza almayı , babaannesiyle beraber büyütmeyi nasip etsin :16:

Back