Evet herkeste farklı görünüyor mesela kuzenimin hiç ateşi yoktu sadece boğaz ağrısı ve öksürük vardı covid-19 pozitif çıktı doktoru ayakta atlattığını söyledi 14 gün evde kaldı. Bence bir an önce test yaptırmalısın sağlık ekiplerini arayın gelip alıyolar sizi inşallah bişey çıkmaz tabi ama varsada eğer önlem alırsınız ailenizle ilgiliMerhaba herkese, dün gece şiddetli bir titremeyle uyandım. Daha önce bu belirtiyi belimi üşüttüğüm zamanlarda yaşıyordum, onun için umursamadım. Ama bitmeyince kalkıp ateşimi ölçtüm, 38 derece çıktı. Su içip yoğurt yedikten sonra uyudum. Kalktığımda ateşim düşmüştü; ama başım, sırtım, boğazım ve kolum ağrıyordu ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor. Kendimi halsiz hissediyorum. Bu durumda neler yapmam gerekir?
Not: Evde şu an herkesten uzağım, taşıyıcı olduğumu düşünüyorlar. Yazdığım belirtiler koronanın habericisi de olabilir mi?
Teşekkür ederim. :)
Yaa.Evet herkeste farklı görünüyor mesela kuzenimin hiç ateşi yoktu sadece boğaz ağrısı ve öksürük vardı covid-19 pozitif çıktı doktoru ayakta atlattığını söyledi 14 gün evde kaldı. Bence bir an önce test yaptırmalısın sağlık ekiplerini arayın gelip alıyolar sizi inşallah bişey çıkmaz tabi ama varsada eğer önlem alırsınız ailenizle ilgili
Yarına kadar belirtin olmasada ayakta atlatıyosan diye endişelendim bende allah yardımcınız olsunYaa.Kuzeniniz için üzüldüm. Yarına kadar atlatırsam artık endişelenmem, ama devam ederse hastaneye gideceğim. Bir de evde iki yaşlı insan var (anneannem ve dedem), en çok onlar için korkuyorum...
Çok sağolun.Yarına kadar belirtin olmasada ayakta atlatıyosan diye endişelendim bende allah yardımcınız olsun
Doktora gidin bence dediğiniz belirtiler kovid belirtilerine benziyoMerhaba herkese, dün gece şiddetli bir titremeyle uyandım. Daha önce bu belirtiyi belimi üşüttüğüm zamanlarda yaşıyordum, onun için umursamadım. Ama bitmeyince kalkıp ateşimi ölçtüm, 38 derece çıktı. Su içip yoğurt yedikten sonra uyudum. Kalktığımda ateşim düşmüştü; ama başım, sırtım, boğazım ve kolum ağrıyordu ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor. Kendimi halsiz hissediyorum. Bu durumda neler yapmam gerekir?
Not: Evde şu an herkesten uzağım, taşıyıcı olduğumu düşünüyorlar. Yazdığım belirtiler koronanın habericisi de olabilir mi?
Zaten yarına kadar da bakacağım duruma, ağrılarım hâlâ devam ediyor. Umarım bir aksilik çıkmaz, çıkarsa da, kaçış yok.Bence belirtileriniz gecsede gidin doktora test isteyin evde yaslilarinizin oldugunu belirtin
Benimki dün geceden beri böyle.Büyük ihtimal koronasınız, özellikle geçmeyen eklem ağrıları, bende 2 3 ay önce bu şekil olmuştum yataktan kalkamıyordum daha önceki hastalıklarıma benzemiyordu 2-3 günde atlattım sizin kaç gün oldu?
2-3 gün bekle bakalım, bağışıklık sistemin onu yenmeye çalışacak yenemezse zaten belirtiler artacak. Sonra kesin ara gelip alsınlar seni bu sırada kimseyle temas kurmamaya calis. Geçmiş olsunBenimki dün geceden beri böyle.
Doktora gidin bencede basit bişeyde olabilir ama görünmekte fayda var çok geçmiş olsunMerhaba herkese, dün gece şiddetli bir titremeyle uyandım. Daha önce bu belirtiyi belimi üşüttüğüm zamanlarda yaşıyordum, onun için umursamadım. Ama bitmeyince kalkıp ateşimi ölçtüm, 38 derece çıktı. Su içip yoğurt yedikten sonra uyudum. Kalktığımda ateşim düşmüştü; ama başım, sırtım, boğazım ve kolum ağrıyordu ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor. Kendimi halsiz hissediyorum. Bu durumda neler yapmam gerekir?
Ateşiniz hala var mı canım çıksa bile düşüyor muZaten yarına kadar da bakacağım duruma, ağrılarım hâlâ devam ediyor. Umarım bir aksilik çıkmaz, çıkarsa da, kaçış yok.
Ateşim bir daha çıkmadı. Aslında düne göre iyi sayılırım, kolum ve sırtımdaki ağrı devam ediyor.Ateşiniz hala var mı canım çıksa bile düşüyor mu
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Doktora gidin bencede basit bişeyde olabilir ama görünmekte fayda var çok geçmiş olsun
Sağolun, ben de vücuduma güveneceğim bir süre.2-3 gün bekle bakalım, bağışıklık sistemin onu yenmeye çalışacak yenemezse zaten belirtiler artacak. Sonra kesin ara gelip alsınlar seni bu sırada kimseyle temas kurmamaya calis. Geçmiş olsun
Grip soguk algınlığınada çok benziyor canım bol bol meyve yemeye bak eczaneden c vitamini tableti alabilirsen faydası olur suyuna limon tarçın zencefil katarak içmeye çalış bir nebzede olsa rahatlatır canım çok çok geçmiş olsun inş normal bir grip soguk algınlığındır gelişmelerden bizide haberdar et canımAteşim bir daha çıkmadı. Aslında düne göre iyi sayılırım, kolum ve sırtımdaki ağrı devam ediyor.
Sanada çok geçmiş olsun canım çoğu kişinin bende bilmeden atlatığını düşünüyorumGeçen Pazartesi sabahı boğaz ağrısı ve vücutta kırgınlıkla uyandım hemen kalktım nurofen içtim ama geçmedi hatta iyice alevlendim ateşim ya çıktı ya hiç çıkmadı bilmiyorum iki gün öyle halsizdim nutella bana tatsız gelmişti o iki gün ama konduramadım corona mıydım hala bilmem neyse akşamları inanılmaz öksürük krizine girdim tam 1 hafta geceleri ve sabah saatlerinde. Nefes aldığım anda öksürük tutuyordu nefes almak istemiyodum. Burnum tıkandı her akşam gripse grip değil öksürükse öksürük değil çok farklıydı. Afedersiniz balgam çıksın diye ballı sütler zencefiller neler yaptım işe yaradı da c vitamini aldım portakal limonlu zencefilli çay nurofen öksürük şurubu falan atlattım ama odamdan çıkmadım çıktıysamda hep yanımda peçetem ayrı tabağım maskem oldu annemlere bulaşır diye korktum ama çok şükür turp gibiler belkide sadece soğuk algınlığıydı bilmiyorum. Bol bol istirahat edin uyku ve c vitamini şart bol bol su tüketin. Korkuma doktora gitmedim ama evde atlattım belkide.şuan 8. Günümdeyim öksürük çok çok az bir veya iki ye düştü nefeste de bir problem yok. İçiniz rahat değilse test yaptırın. Geçmiş olsun.
Sanada çok geçmiş olsun canım çoğu kişinin bende bilmeden atlatığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?