• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün geceden beri düzelemedim.

Grip soguk algınlığınada çok benziyor canım bol bol meyve yemeye bak eczaneden c vitamini tableti alabilirsen faydası olur suyuna limon tarçın zencefil katarak içmeye çalış bir nebzede olsa rahatlatır canım çok çok geçmiş olsun inş normal bir grip soguk algınlığındır gelişmelerden bizide haberdar et canım
Mutlaka haberdar ederim, tekrar teşekkür ederim. :)

Merhaba herkese, yazmayı unuttum uzun zamandır. Dediğim belirtiler 3 gün içinde kayboldu. Önceden tahmin ettiğim gibi, belimden üşüttüğüm için yazdığım belirtileri yaşadım. Iyileştikten sonra hastaneye gitmeme gerek kalmadı. Eskisine nazaran daha dikkatliyim, siz de kendinize dikkat edin ve kalabalığa çok karışmayın. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim, iyi günler dilerim. :)

Merhaba herkese, dün gece şiddetli bir titremeyle uyandım. Daha önce bu belirtiyi belimi üşüttüğüm zamanlarda yaşıyordum, onun için umursamadım. Ama bitmeyince kalkıp ateşimi ölçtüm, 38 derece çıktı. Su içip yoğurt yedikten sonra uyudum. Kalktığımda ateşim düşmüştü; ama başım, sırtım, boğazım ve kolum ağrıyordu ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor. Kendimi halsiz hissediyorum. Bu durumda neler yapmam gerekir?

Not: Evde şu an herkesten uzağım, taşıyıcı olduğumu düşünüyorlar. Yazdığım belirtiler koronanın habericisi de olabilir mi?

Teşekkür ederim. :)
184 yada 112 atayın gelip bir test yapsınlar ihmal etmeyin belirttiler uyuyor

Back