Dün gece yaşananlar

Benimki de oyle işte 2 gündür ağlamaktan sesi kısıldı. Allah yardımcımız olsun uyumayan bebek o kadar zor ki yasamayan bilmez heralde
anliyorum seni benim beyzadede ayni inan ki en son delirdim sutten ayirdim cunku artik baş edemiyordum uyutuyorum yarim saat sonra bagirip cagiriyordu ki 20 aylikti bunu yaptığında az oturup aglamadim ne zaman uyucam ben diye ama senin ufaklik daha cok kucuk direnebilir birde emzik almamasi off cok zor vallahi o kadar iyi anliyorum ki seni ama eşinle konuş sakin sekilde boyle yapma destek olman gerek elestirmen değil diye birde oyle iyi anne degilim deme bebegin icin elinden geleni yapiyorsun bak çözüm ariyorsun insallah büyüdükçe düzene girecek uykusu

Süper dadıda gördüm gerçekten böyle yaptılar süt yokmuş zaten anne de Bebek emiyor ve uyandırır gibi hafif gıdıklıyor gibi yapıyordu yatırıyordu ama tabi çocuk ağlıyor yine uykuya dalana kadar bende şaşırmıştım ama işe yaramıştı :) aklıma gelen herşeyi yazdım bende denemek ister belki diye

Emen bebeklerin hepsi mi saatte bir uyanıyor
Bazıları 2 saatte bir bazıları saatte bir bazıları 10 dk da bir.
Hasta değilse alerji yoksa diş çıkarmıyorsa ayrılık kaygısı yaşamıyorsa tamamen içgüdüsel uyanmaları.
Uyku eğitimin zararlarını araştırın lütfen. Bebeğin uyku eğitiminden öğrendiği tek şey çaresizlik.
Bebeğine uyku eğitimi veren bir annenin tecrübesini yazayım.
1 hafta gibi bir sürede bebeğe uyku eğitimi vermiş anne. 1 hafta sonunda çocuk ağlamadan uykuya dalmaya ve gece hiç uyanmamaya başlamış. Sonra bu durum anneyi rahatsız etmiş kamera yerleştirmiş bebeğin odasına. Uyanıp uyanmadığını merak etmiş. Bebek geceleri uyanıyormuş ama zaten kimse gelmeyecek diye sessiz sessiz ağlayıp tekrar uykuya dalıyormuş. Annesi çok pişman olmuştu.

Emen bebeklerin hepsi mi saatte bir uyanıyor
Büyüme atakları olabilir belki
Emerken geceleri 2-3 kez kalktığımda oldu hiç kalkmadığım da onun ihtiyacına göre sanırım oluyor bu

Çok üzücü bu zamanları hiç bir zaman geri gelmeyecek ki zaten ömür boyu bebek kalmayacaklar

Çok kötü oldum şu an. Ama böyle de çok ağlıyor. Gecede 10 kez uyanıp emen bebek gazdan ağlıyor. Tok emmek isteyip ememeyip ağlıyor. Ne yapayım peki ne olur o zaman sunu yap diyin bana

Oyy. Yazık yavruma

Eşim isyanda senin yuzunden böyle oldu diyip duruyor. Çocuk hep huzursuz. Hep uykulu. Ben giderek mutsuzlasıyorum. Emzik alan bebekler de saatte bir 2 saatte bir uyanıyor mu

Çok kötü oldum şu an. Ama böyle de çok ağlıyor. Gecede 10 kez uyanıp emen bebek gazdan ağlıyor. Tok emmek isteyip ememeyip ağlıyor. Ne yapayım peki ne olur o zaman sunu yap diyin bana
Doktora götürdünüz mü, ne diyor?

Bir de benim bebeğim çok sosyal bir bebek. 15 günlükken dışarı çıkardım. Baharda doğdu. Bir iki aylıkken iyice gezmeye alıştı günde 2 3 kez dışarı parka çıktığımız oluyordu. Gezmeyi çok seviyor. İnsanı çok seviyor. Ben öyle alıştırdım zaten çocuğun içinde de vardı. Şimdi havalar soğuyunca eve tıkıldık. Sırf sosyallessin diye güne katıldım. Ya bunun da etkisi olur muki. Bi işimiz yoksa dışarı çıkmıyoru artık. Günde 2 3 kez gezmeden haftada bir bazen hiçe dültü. Gezerken hiç sesi çıkmıyor. Açıksa susasa da gık demez. Evde olsa on kez bir şey bulup ağlayan bebe gezmede gıdunı çıkarmaz. Böyle de değişik bir bebem var

Sanki bebeğiniz emmeyi değil sizi istiyor sürekli yanında, sizi yanında tutabilmek için de emmek istiyor olabilir mi? Sosyal bebeklerde böyle bir eğilim var galiba. Eskiler uyuyan bebeğin beşiğine annenin yazma/yemenisini ya da onun kokusunu taşıyan bir eşyasını koyarlarmış, bebekler daha rahat uyusun diye. Bir iki gün yanınızda uyusun bakalım yine aynı huzursuzluk devam edecek mi.

Yok ben doğurabildiğim halde doğurmuyorum. Doğurursam da dünyada tek çocuk doğuran benmişim, dünyanın en mükemmel annesiymişim gibi davranmayacağım muhtemelen. Rezene çayını doktorlar tavsiye ediyor bildiğim kadarıyla. Doğal yöntemlerle uyku sorununuza çareler bulursanız bu kadar sinirli olmayabilirsiniz belki. Siniriniz bebeğinize de yansır, huzursuz, huysuz bir çocuk olur. Benden ufak bir tavsiye. Daha fazla uzatmak polemiğe gireceği için burada kesiyorum. Daha fazla cevap vermeyeceğim size. İyi akşamlar diliyorum.

Evet bunu da denwdim atletimi koydum ama sonuç yine hüsran. Yatagı duvara dayayıp yanımda yatırmayı deneyeceğim bu akşam.

Merhaba bebeğinizin emmeden uykuya geçmemesi ve sık uyanmasının sebebi bebeğinizin kendi başına uyumayı bilmemesinden kaynaklanıyor. Sadece emerek uykuya geçebileceğini biliyor çünkü. Sık uyanmasının sebebide yetişkinlerde bebeklerde 35 dk da hafif uykudan ağır uykuya geçer bebeğiniz uyandığında ağzında meme olmadığı için ağır uukuya geçemiyor. Yetişkinler uuumayı bildiği için tekrar uykuya dalabiliyoruz. Nerden biliyorum benimde 5 aylık bir bebeğim var çok şükür ve aynı aorunu bende yAşıyorum. Çok faxla araştırdım ve tek çözümü uyku eğitimi. Ben bu haftadan sonra vermeye başlayacağım. Bu konuda profesyonel danışmanlar var bi ücretle14 gün içerisinde bebeğinize bazı yöntemlerle kendi kendine uyumayı öğretior. Ben önce kendim deneyeceğim yapamayacağımı düşünmüyorum çünkü. Emzikte çözüm değil ayrıca o zamanda emzik ağzından düşünce uyanıyor. Bana güvenin bşzzat aynı derde sahibiz bş araştırın derm

Canım öylede işte dediğimiz gibi bu çocuktan çocuğa değişiyor.Bak ortanca kızı. Hemen tuttu memeyi.Ama büyükle küçük kustular ama genede almadılar canım Anne aynı anne,hepsinde uğraştım ama o çocukların mizacindan inan bana.

ben içtim, doktorum önerdi bebekte de hiç gaz sıkıntısı yaşamadım.. bira mayası tableti de aldım, onu da doktor önermişti süt için.. sen içmedin ama ben içtim

tabi husuz cocuk ayri 0 bes yasindaki kizim diger bebekten daha bebek beni cok yoruyor ikisi bebek uyuyorlar yiyip yatiyirlar oynuyorlar bu kiz oyle mi. 5 yasinda bir cocugun aglama krizileruni anlamiyorum. 10 tane cocukla ugrassam bu kadr zorlnmama heralde konu sahibinin sorunuda bebek yanlizligi sevmiyor meme faladan degil biraz konustktan sonra anladim

ben içtim, doktorum önerdi bebekte de hiç gaz sıkıntısı yaşamadım.. bira mayası tableti de aldım, onu da doktor önermişti süt için.. sen içmedin ama ben içtim

Biz de aoç'den malt alırdık ablama. Bi de bolca kefir.

Senin bebenin karaciğer enzimleri bozulmadı diye herkesin bebesinde öyle olcak diye bi kural yok tımam mı? O doktorlar da hep yanlış, zararlı şeyler önerip bebeklerimizi öldürmeye çalışıyorlar zaten.

Bende ortanca dan çok çektim.Cok hassas ve ayrıca hirçindi.Bir türlü durulmadı.Beni ćooookkkk yordu.Sanki beş çocuk daha büyütürdüm Şimdi ikinci sınıfta biraz daha duruldu.Cok şükür daha uyumlu.Annelik kolay değil canım napicaksin.Allah yokluklarini göstermesin.Vatana millete hayırlı insan olsunlar.Sanada kolaylıklar dilerim bebişlerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…