Dun dunyanin en korkunc gununu yasadim! Birine tekrar nasil guvenicem?

Bence sen olayı çok farklı yerlere çekmişsin. Olağanüstü bir şey gibi aktarıyorsun. İnsanlar da değişir, ilişkilerin dinamiği de değişir. İnsanlar aşkla evlendiği insanlardan soğuyup boşanıyor. Zira sevgililer de. Tek ayrılan sevgililer siz değilsiniz de. Güven dediğin ne? 'Biz asla ayrılmayız, asla benden soğumaz' güveni mi? Adam bunun mu sözünü verdi? Desen ki çok güvendiğim adam beni aldattı. O zaman derim güvenini kırmış diye. Ama adam delikanlı gibi bitirme konuşması yapmış. Bunun güvenle ilgisi yok. Senin güven anlayışınla benimki çok farklı anlaşılan.
Gecenin 12sinde erkek arkadasinda olabiliyorsan eve tek donebilme cesaretini de gosterebilmelisin. Olma demiyorum bak, 12de eve donmek atla deve bir durum degil.
Ayrilmissiniz sadece.
Amma dramatize etmissin, yok gittim adamlik neresinde, yok cok guvenmistim.
Insanlar neler yasiyor ya, alt tarafi eve tek dondun diye ve iliski bitti diye dunyayi basina yikmana gerek yok.
Nereyi yikip yikmicagimi sana mi sorucam sana yargilama hakkini vermedim oneri ve akil istedim. Sende yoksa neden burda sidik yatistirma cabasindasin canim yaa

Bence sen olayı çok farklı yerlere çekmişsin. Olağanüstü bir şey gibi aktarıyorsun. İnsanlar da değişir, ilişkilerin dinamiği de değişir. İnsanlar aşkla evlendiği insanlardan soğuyup boşanıyor. Zira sevgililer de. Tek ayrılan sevgililer siz değilsiniz de. Güven dediğin ne? 'Biz asla ayrılmayız, asla benden soğumaz' güveni mi? Adam bunun mu sözünü verdi? Desen ki çok güvendiğim adam beni aldattı. O zaman derim güvenini kırmış diye. Ama adam delikanlı gibi bitirme konuşması yapmış. Bunun güvenle ilgisi yok. Senin güven anlayışınla benimki çok farklı anlaşılan.
aynen o yuzden sidik yaristiramicam

üslubunuzu sert buldum ama yine de yazamadan geçemicem..

bu duruma benzer, hatta çok daha beter bi durum yaşadım.. 2 senelik ilişki yaşadığım hayvan tarafından hemde..

nasıl kalbinizi acıttıgını tahmin ediyorum.. bende böyle bi olay yaşadım ve ilişkiyi o gün noktaladım kesinlikle dömüşü olmadı..

o zaman demiştim ki keşke aldatsaydı o zaman karaktersiz der geçerdim ama yaptığı bu şerefsizliğin lugatta tarifi yok..

aynen o yuzden sidik yaristiramicam
Bak arkadaş, kendinle aynı düşünmeyen yorum kaldıramayacaksan, ve hele hele üstüne terbiyesizleşeceksen, buraya konu açmayacaksın. Kapiş? Git kendi kendine ne yarıştırıyorsan yarıştır şimdi.

Korkunc gelen bir gunde almaniz gereken bir mesaj var
"Hersey buraya kadarmis nokta"

Simdi sormak istiyorum size..
Pesinizden gelmeyisi mi yoksa bu iliskinin tamamen bitisi mi o gunu korkunc kılar ?

yorum yazmaya geldim, hakaretler havada uçuşmakta.
tavrın epey sert,eleştiri kaldıramıyorsun.
bu durumda konu açmak sağlıklı değil senin için,çünkü her türlü yorum yapılacak yüzlerce kişi okuyor konuları.

Dünyanın en korkunç günü bu muydu senin için? Premsesler gibi büyümüşsün heralde, birilerine güvenerek yaşamak zorunda değilsin. Gecenin 12 sinde tek başına sokağa çıkmaz mısın normalde? Ben hep çıkıyorum başıma daha bir şey gelmedi. Korkma prenses az acır ama bu da geçer :)

Bu dünyanın en korkunç günü öyle mi, sana korkunç bir gün anlatayım dicem de bana zarar neyse...

Ayrıca müsade etti falan ne kadar arabesk yaa

Bida helalin olmayan bi erkeğin ewine gtmeyerek başlayabilrsin messela cnm:KK69: kimse sen gbi kızlarla cddi amaçlı görüşmez bunu bil. Sadece kullanıp atar böyle. Zor olmalısın kii zor olan şey daha kıymetli olur. Tafsiyem ders al yaşananlardan bida o erkekle görüşme.,
Anladğm kadaryla birliktede oldunuz. İhtiyacı olduğnda arayıp barışmak isteyecek sakın inanmaa.

Bende korktum senin yine 1,5 yılın gitmiş zor gelmiş sorumluluk ya da bi başkası olmuş geçiştirmiş
,daha önce aklı neredeymiş acabaanefret ediyorum ,böyle insanlardan ya duygular yaşananlar bu kadar basit olmamalı nasıl kaldığı yerden devam edebiliyorlar .İşte direk niyeti belli ediceksin evlenmekse niyetim bu yönde deyip ifşa etmen eğer doğru kişiyse sana yaklaşımı da öyle olacaktır.

Konuyu sonuna kadar okudum da, bence adam haklı
Dünyanın en korkunç günü olmadığı kesinde, sizin açınızdan dünya nerede dönüyor kimin etrafında orasında şüphelerim var

Merhaba hanimlar bugun buraya yaziyorum cunku farkli birilerinin aklina ihtiyacim var. 1 bucuk senedir beraber oldugum erkek arkadasimdan oyle bir kazik yedim ki sindiremiyorum. 1 bucuk senedir cikiyoruz ama 1 aydir ayriydik, inat yuzunden ikimizde yazmadik. Neyse en sonunda bu yazdi 1 gun once gorustuk hersey iyi fakat bi tuhaflik vardi degismis gibiydi. Ve bu adam benim gercekten deli gibi guvendigim tum guven tabumu olusturdum adamdi(!) Dun ona kalmaya gittim iliskimiz hakkinda konusmaya basladik ve bana resmen sikildigini sorumluluklarin fazla geldigini ustu kapali bi sekilde soyledi. Kavga ettik, gecenin 12sinde evden cikicam dedim oda buna musade etti ve arkamdan gelmedi. Basima bisey gelmedigine sukrediyorum. Ama ben bu olayi nasil atlatirim veya herhangi bi insana artik nasil guvenirim bilmiyorum...

1 ay boyunca ayrı kalmışsınız araya mesafe girince soğumuş yapacak bişey yok erkeklerin çogu böyledir. gerçekten barışmak istiyorsan inat yapmasaydın keşke ters tepmiş. kavga ettikten sonra da yine sen inat yapmışsın o öyle söyledi diye gitmek istemişsin. arkandan gelmedi diye mi güvenin kırıldı..

öff..bu muydu yani bende bişey zannettim madem gece yarısı dışarıya çıkmaya korkuyorsun ne diye bu teklifte bulunuyosun

12de bırakmadan önce taciz tecavüz yaşamadığınıza dua edip.Birine güvenme ihtiyacıda neden hissediyorsunuz,illa sevgiliniz olacak bu hayatta diye bir kaide yok.tek takıla durun bakalım.

Tipik erkek tripleri , havaları. Seni cepte gördüğü için bu rahatlık , ya da başkası var. Kendine biraz zaman ver , onsuzda yaşayabildiğini ona göster . Zaten o sana geri döner.

Bana darbe gibi gelmedi.
Aldatsa aldattı denir, artık istemediğini söylese ona da laf edilir.
Her görüştüğümüz insanla evlenmek zorunda mıyız? Sıkılabiliriz, artık sevmiyor olabiliriz, çekici gelmiyor olabilir. Ne var bunu söylemekte anlayamadım.

Dünyanın en korkunç günü demişsin, bu kafayla okumaya başladım...bi de telden kaynaklı harf hatası yapmışsın...gece gece gözlerim yerinden fırladı...Ayy dedim gencecik oğlan çok korkunç diye :KK45:
Allah başka dert vermesin ne diyeyim...ya benim anladığım şey olsaydı :KK51:
kahkalarla güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70:

X