Aşılama Dün aşılamam yapıldı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
43
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum
uzun bir bekleyişden sonra aşılamam düün yapıldı inşallah bu sfer allahın izniyle bebeğimize kavuşuruz dünden beri kasıklarım da hafif hafif ağrılar oluyor aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de olmuşmuydu tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

allah hayırlısını versin canım inşallah olur bende yeni başlıycam bana da doktorlar aşılama dedi korkuuyorum allahım dualarımızı kabul eder inşallah

uzun bir bekleyişden sonra aşılamam düün yapıldı inşallah bu sfer allahın izniyle bebeğimize kavuşuruz dünden beri kasıklarım da hafif hafif ağrılar oluyor aşılama yaptıran arkadaşlar sizde de olmuşmuydu tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

canım inşallah sağlıklı bir şekilde hamiş olursun eylülde güzel haberlerini alırız umarım hadi hayırlısı Rabbim bu mubarek günlerde isteyen herkeze sağlıklı bir şekilde nasib etsin (amin):nazar:a.s.

İnşallah aşılaman tutar tatlım. Kasık ağrısı olması normal benimde ağrım olmuştu ama maalesef hamilelik oluşmadı. Sakın panik yapma bu demek değildir ki sende de hamilelik oluşmayacak. Böyle ağrıları olupta hamile kalanlar da var. Stres yapma sakin ol hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun.

Benim ilk aşılamamda hiç ağrım olmadı sonuç negatif ti.2. sinde çok ağrım oldu sonuç yine negatif.3. de de aşılamadan 1 hafta sonra hayatımda hiç yasamadıgım bir sancı yasadım.Çok şiddetli ama çokta kısa süren ağrılardı.Bu arada üçüncü aşılamam tuttu ve erken düşük oldu.Belkide şiddetli ağrının nedeni düşmesiydi.
Sakın ağrılarını tutup tutmamasına bağlayıp moralini bozma.Çünkü ilgisi yok.Rabbim emeklerimizi bosuna çıkarmasın.İnşallah güzel haberlerini alırız yakındakaydirigubbakcemile5

canım:1hug: ınsalah asılaman tutar hayırlı haberlerını beklıoruz dularım:Saruboceq:senınlı rabbım hepımızı sevındırsın:Saruboceq:

hepinize tşk ederim kızlar
ya bu aşılamanın tutup tutmadığını 12 günden önce öğrenemeyiz dimi çok merak ediyorum acaba döllenme başlamışmıdır dr. dün bana spermle yumurtanın buluşması 15 dk sürer dedi beni yarım saat yatırdı

hepinize tşk ederim kızlar
ya bu aşılamanın tutup tutmadığını 12 günden önce öğrenemeyiz dimi çok merak ediyorum acaba döllenme başlamışmıdır dr. dün bana spermle yumurtanın buluşması 15 dk sürer dedi beni yarım saat yatırdı

merhaba arkadaşım inşallah bebeğine kavuşursun bende aşılama yaptırdım yeni bendede kasık ağrıları göğüslerde şişme falan olmuştu ama ne yazıkki kan tahlili yaptıracağım gün adet oldum umarım seninde öyle olmaz ve müjdeli haberini alırız

merhaba kızlar. figen cim hayırlısı olsun ilk aşılaman zannediyorum.telaş yapcak hiç bi şey yok. rahat ol.sancılarında normaldir.ben aşılama yaptırdıktan sonra adet olana kadar o kasık ağrılarını çektim malesef adet olunca da geçti gitti.sanki adet oldum olucam gibi sancım vardı.sürekli tuvalete gidiyordum ha şimdi oldum ha oldum derken yaklaşık 19 gün sonra falan hastalandım.göğüslerimde patlıcaklarmış gibi şişti ve hassaslaştı.bütün vücudun aşılamadan sonra hassaslaşmaya başlıyor.benim böyle gelişti aşılama olayım.herkesin farklı olabilir canım.dedim gibi telaş yapma. yaklaşık 2 hafta sonrada belli olur durumun .allahtan hayırlısını dile .sana bol şans canım.en kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz.sevgiler..a.s.

Hayırlısı olsun,hayırlı sonuçlar getirsin Allahın izniyle....

Güzel haberler almak beni mutlu ediyor,ihtiyacımız var güzel haberlere,hadi bakalım hayırlısı...

hepinize tşk ederim bu benim tüp bebekden önceki son şansım çünkü ilaç hakkım bitti inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan oluverir

merhaba kızlar maleesf benim aşılamam tutmadı bugün adet gördüm yıkıldım tam anlamıyla yenisi icin bugün yeniden doktora gittim inşallah bu sefer yüzüm güler allah istiyen herkeze versin rabbim sizin aşılamanız tutar insallah benim gibi yıkılmazsınız bu mübarek günlerde hepimiz tutarda mutlu oluruz sevgilerle

ben de aşılama yaptırdım figen.hayırlı olsun senin de buğün 8. günüm.eşim de ben de çok heyecanlıyız.ama benim pek ümidim yok.hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için olamayacağını göz önüne almaya çalışıyorum aynı zamanda

Arkadaşlar bende ayin 23 de aşilama yaptirdim bugün 5 günüm hiç ağrim sizim yok . Sadece akşamlari biraz şilik oluyor o kadar.herkez ağrimiz oldu adet oldum yazmiş bende hiç ağri yok.bu iyiy mi işaret acaba.hepimiz için hayirlisi olsun.

kızlar hepinizin aşılaması hayırlı olsun .moralinizi bozmayın lütfen.biraz da olsa umutla bakın ileriye. görüceksiniz bir gün bizde buradan haykıracağız , sevincimizi paylaşacağız.ya ben neypm.tüplerim açıldı yapışıklık gitti, yumurtalım düzeldi. yani doktorum dedine göre herşeyim normale dönmüş ama bende hala bişey yok.normale döndüde hani bebek falan nerde o zaman .ee neyapıyım oturup ağlayım mı? soruyorum size .ileriye daima umutla bakıyorum.allahın izniyle bir gün vakitleri dolacak bizim bebişlerin ve görün bakın nasıl hamiş kalacağız o zaman.demekki bi vakti saati var bu işin.allah herşeyin hayırlısını versin.ben bu lafı dilimden hiç düşürmüyorum.kurban olduğum hepimize hayırlısını versin.ben sonuna kadar inanıyorum bir gün olucak arkadaşlar inanın bana .....yüreğinizi ferah tutun lütfen bunu kendiniz için ve sevdiklerini için a.s.a.s. yapın olurmu......

Benim ilk aşılamamda hiç ağrım olmadı sonuç negatif ti.2. sinde çok ağrım oldu sonuç yine negatif.3. de de aşılamadan 1 hafta sonra hayatımda hiç yasamadıgım bir sancı yasadım.Çok şiddetli ama çokta kısa süren ağrılardı.Bu arada üçüncü aşılamam tuttu ve erken düşük oldu.Belkide şiddetli ağrının nedeni düşmesiydi.
Sakın ağrılarını tutup tutmamasına bağlayıp moralini bozma.Çünkü ilgisi yok.Rabbim emeklerimizi bosuna çıkarmasın.İnşallah güzel haberlerini alırız yakındakaydirigubbakcemile5

sağol arkadaşım ya çok iyi aydınlattı biziherkez öyle anlatıyor ki sanki çok ağrı olunca tutuyormuş .Bende 23 ağustosta aşılama yaptırdım.ilk günler az olmakla birlikte biraz ağrım vardı.Daha doğrusu sancı.şişkinlik oldu ama şimdi pek şikayetim kalmadı.gaz problemi var .Dün doktora gittim yumurta çatlamış kendi yok suyu var dedi bu demek oluyor açıklatamadım.hayırlısı olsun herkez için çocuk güzel şay Allah bizede vercek inşallah bu mübarek günlerde sevindirecek bizleri.:sm_cool:

X