Dün ameliyat oldum lütfen yardım edin

Dün sabah her iki memeye 325cc kas altından ameliyat oldum ve ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir..İnanılmaz sertler ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Öyle ki düzgün nefes almıyorum bile, sesim kısık çıkıyor, konuşmak zor geliyor. Şuan karnımda bile şiş var. Direnlerim henüz çıkmadı, 2 gün sonra çıkacak.. Arkadaşlar bu ödemler nasıl geçer, birazcık inse rahatlayacağım..
Bu arada dün sabah 7 den beri (yaklaşık 35saatir) uyuyamadım. Üzerimden psikolojik gerginlik var nasıl atlatabilirim bunu
10 gün sabredin. Benim de çok şişikti. Ödemler 2 aya tamamen iner ama ameliyattan 2 hafta sonra kalan ödemler rahatsiz etmeyecektir. Biraz daha dişinizi sıkın

Dün sabah her iki memeye 325cc kas altından ameliyat oldum ve ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir..İnanılmaz sertler ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Öyle ki düzgün nefes almıyorum bile, sesim kısık çıkıyor, konuşmak zor geliyor. Şuan karnımda bile şiş var. Direnlerim henüz çıkmadı, 2 gün sonra çıkacak.. Arkadaşlar bu ödemler nasıl geçer, birazcık inse rahatlayacağım..
Bu arada dün sabah 7 den beri (yaklaşık 35saatir) uyuyamadım. Üzerimden psikolojik gerginlik var nasıl atlatabilirim bunu

Merak etme arkadaşım hepsi geçecek. Doktorunun verdiği ilaçları kullanmaya devam et gerekirse tekrar hastaneye gidip daha güçlü bir ağrı kesici yapmalarını iste. Maalesef onları daha hızlı indirecek hiçbir ilaç yok ama 2-3 hafta sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin

Protez ameliyatları agrılıdır.Genellikle kas altı olur çünkü ileride emzirmek isterseniz eğer kas üstünde riskler var ayrıca kas altı daha dogal gorunur.İlk 10 gün pişmanlık dönemi sonra iyi ki diyeceksiniz, neden daha once yaptırmadım diyeceksiniz.Hele yazın destekli bikinilerden kurtulun özgüveninize diyecek yok :) Azıcık sabredin her güzelliğin bir bedeli var ama kesinlikle memeleriniz oncesince kucukse ve sizi üzüyorsa asla üzülmeyeceğiniz bir karar...Bizler genelde bitki çaylarını onermiyoruz kanı sulandırdığı için.Fakat ananas oldukça güzel ödem attırır.Kollarınızı kasmayıp günlük işleriniz için kullanın dişlerinizi fırçalayın saçlarınızı tarayın hareketle birlikte protezler iyice oturucak ve kaslarınız alışacak :)

X