Söz Kesimi dün akşam sözlendik

mayaiolp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
935
6
96
sözümüz dün akşam kesildi ama çok kötü bir gün geçirdik kızlar. saat 3 gibi kuaförde randevum vardı 2 buçuk gibi babam aradı trafik kazası yapmış karakola götürmüşler yaşlı bir adam arabanın önünde düşmüş beyin kanaması geçirmiş haliyle babamı da karakola almışlar ben ablam sözlüm ve abisi bütün babamın yanına gittik daha sonra da adamın kaldırıldığı hastaneye. adam huzur evinde kalıyormuş kimsesi yokmuş durumu da çok kötü yoğun bakımdaydı. sözlümün dayısı saolsun huzureviyle irtibata geçti bir sürü telefon trafiği oldu saat 5 gibi babamı karakoldan çıkartabildik ve apar topar kuaföre gittim bana kalsı erteleyecektim söz olayını ama babam ısrar etti. bir de karakola ilk gittiğimizde beni yanına çağrdı eğer ben çıkamazsam siz hiç bir şey olmamış gibi devam edin dedi gözleri doldu. hayır dedim sen olmadan asla olmaz. neyse 6 buçuk gibi evdeydim makyajımı yapar yapmaz erkek tarafı geldi bizimkiler zaten hazırdı. bütün aksiliklere rağmen güzel bir akşamdı. adam hala yoğun bakımda dua edin arakadaşlar lütfen kurtulsun :Saruboceq:

ayyy, kıyamam yaaaa mafoldumben inşallah en kısa zamanda iyileşir o adamcağız, siz de bir an önce atlatırsınız bu olayı

cok gecmıs olsun canısııı :( senın ıcın uzucu bır gun olmus amaa en azındann sevdıgınlede mutlu bır gune adım attın....Insallah adamda kurtulur :(

hem hayırlı olsun hem de geçmiş olsun demek istiyorum size .çok zor bir gün geçirmişsiniz .umarım yoğun bakımdaki adam da sağlığına kavuşur ve bu kötü dönemi hemen atlatırsınız ama beterin de beteri vardır her zaman bulunduğumuz duruma şükretmeliyiz babanız kazada yaralanmamış .bu olayda en sevindirici şey bu olsa gerek

cnm çok geçmiş olsunnn inşallah hastanedeki adam çıkar en kısa zamanda hastaneden . bir yandan da hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin. beterin beteri vardır birde böyle düşün üzme kendini

:gitme: cnm çok geçmiş olsunnn inşallah hastanedeki adam çıkar en kısa zamanda hastaneden :Saruboceq:. bir yandan da hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin. beterin beteri vardır birde böyle düşün üzme kendini

ayy dün akşam benimde sözüm vardıı

sizinki biraz sıkıntılı olmuş, bu olay olmasa bile bir gerginlik oluo zaten insanda

inş, dede hastaneden sağ salim çıkar

allah yardımcısı olsun

hepiniz saolun hanımlar. babam bugun hastaneye gitti amca hala yoğun bakımdaymış

cok gecmıs olsun yaslı amcaya ınsallah saglıgı yerıne kavusur.. Sızede hayırlı olsun, ınsallah bır omur boyu mutlu olursunuz..

hayır canım sözün bahsettiğin gibi kötü geçmemiş en azından sonu güzel ve anlamlı ömür boyu süren bir birlikteliğe adım atmışsınız ne güzel . bu arada yaşlı amcanın durumu iyidir inşallah

Back