Dumlupınar Üniversitesi kazanan var mıı ?

Kizlarrr ben Dumlupınar Üniversitesi Edebiyat kazandım, ayni üniversiteden olan varsa şimdiden tanismak isterimmm :))
merhaba :) özel mesaj yazmışsın ama benim özel mesaj yazma hakkım henüz yokmuş :) burdan cevap vereyim ...

kusura bakma can girip yazamadım... sizin bölümünüz ne ? türk dilimi? inanın ben o kadar kötü bulmuyorum herkesin burnu sürtülüyo galiba düşünmeden yazanlarda var çanakkale ve osman gazi ile eş değer derim ama gazi kadar değil dürüst olmak gerekirse .. nereden geliyorsun birde o var? büyük şehirden geliorsan eğer sana sıkıcı gelir şehri filan ama eğitim açısından öyle kötü bir üniversite değil hocalar iyi eğitiminin kötü olması orayı tercih edenlerin DÜŞÜK puanlarla geliyor olmasından kanaklı... anlatabildimmi :) düşük kalitede malzeme ile hocalar ne kadar iyi bir ürün çıkartabilirsin bu gibi düşün senn puanın yüksekse temelinde iidir önemli olan kendini geliştirmen , sınıf arkadaşların durumu senden kötüyse sen iyi bir ortalama yapıp bi Gazide ki arkadaşını not ortalaması önünden onu geçebilirsin mühim ve çok çok önemli olan şey senn kendini geliştirmen hocalarla irtibatın ve 4 yılda kendine katabildiklerin,, yoksa oraya gelen hocalarda sınavla alınıyor? onların belirli bir kapasitesi olmasa oralarda nasıl olacaklar ... öyle düşün

evet türk dili edebiyatı ve zonguldaktan gelicem teşekkürler cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…