Saç Kesim Şekilleri Dümdüz saçlarım yarım saatte bonus oldu :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bnnu,korkulu rüya yaşamışsın

ahahah sorma ne korkulu rüya
ama allahtan 8 9 saat kullandım da sora yağmura tutuldum

bnnu kuzum kıyamam sana :26:
naparız biliyo musun sen bana oce sürersin bende senin saçlarını yaparım

olur kuşum niden olmasın yirim sini :119:
çok uğraşmıorum ya 1 saate fitim ben saçları düzleştiriorum bilion

ahahah sorma ne korkulu rüya
ama allahtan 8 9 saat kullandım da sora yağmura tutuldum

olur kuşum niden olmasın yirim sini :119:
çok uğraşmıorum ya 1 saate fitim ben saçları düzleştiriorum bilion
ay ben sana yaparım hiç üzülme seennnn kız her iş gelir elimdeeeen

daha kalın bi şeye sararsak daha iri dalgalar elde edebiliriz herhalde di mi :)) ay heyecanlandım denicem birazdan :))

2 dakikada yaptım ozenmedim hic saclarım zaten baya dagınıktı yinede oldu yarın daha ozenipde hepsini yapıcam

Eklentiler

• $101_1543.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
tabi farklı bişeyede sarılabilir daha büyük dalgalar isteniyorsa :)
gwencooper çok tatlı olmuş valla canım hepsi yapıldığında çok daha farklı durcak eminim

tabi farklı bişeyede sarılabilir daha büyük dalgalar isteniyorsa :)
gwencooper çok tatlı olmuş valla canım hepsi yapıldığında çok daha farklı durcak eminim

kalın aldım ben bide ama gercekten cok pratik 1 dakika bile surmedi yapmak iyi fikir verdin valla tskr ederimmm

Magic Leverag Saç Bigudisi. Kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Saçlarınızı hiçbir şeklide kırmaz ve zarar vermez. Muhteşem buklelerin yanı sıra daha canlı parlak ve
hacimli olmalarını sağlar. Artık elektrikli saç maşalarıyla zaman kaybetmenize
gerek yok... Kullanma Talimatı: 1- Nemli olan saçınızı tutam tutam ayırın köpük
yada jöle de kullanabilirsiniz)
2- Magic lavarage çubuğunu rulonun içinden
geçirin
3- Magic lavarage çubuğunun uç kısmına saçınızı
iliştirin 4- Magic lavarage çubuğuna iliştirmiş olduğunuz
saçınızı rulo içinden geçirerek çıkarınız
5- Bu işlemşi bütün saçınıza uygulayınü
6- 30 dakika kadar bekleyiniz ( bekleme süresini
kısaltmak için saç kurutma makinası ile üstten
kurutabilirsiniz 7- Saçınızın kuruduğundan emin olduktan sonra
ruloları çekerek saçınızdan çıkarın
8- Kuaförden yeni çıkmış gibi kusursuz buklelere
sahip olun.

bakirkoy pazarinda gormustum.

ahh ah ne bigudi çeşitleri aldım da beceremedim içine su konanından köpüklüsüne kadar binbir çeşidi var ama kullanabilen olsa bide

Ben sosis bigudi alıcam veya sünger.Sertler yatarken hem rahatsız ediyor hem de kırar bence.Sosis veya süngerliler en iyisi.Almalıyım himen

ben bundan almıştım. benim saçım çok ve uzun olduğu için üç paket ancak yetti ve sarmam nerdeyse bir saat sürdü. sonra iki saat beklettim açtım, tamam kıvırcık oldu hoş oldu ama hiç o resimdeki kızın saçları gibi olmadı. gerçi öyle olması için köpük sürmek gerekiyor sanırım. veeee üç dört saat sonra falan saçım eski haline döndü
bir sonraki denememde geceden sardım sabaha kadar kalırsa daha kalıcı olur düşüncesi ile. ay o kadar rahatsız edici ki batıyor falan zor uyudum valla gece. üstelik sabah kalktığımda saçlarım böyle elektriklenmiş gibi dağınık bi kıvırcık olur ya öyleydi hiç sevmedim yani bi daha da denemedim öyle duruyor.

vay be insanlar zeki neler de düşünüyorlar :))) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi benim

mutlaka zor oldu ama benim saçım az olduğu için normalden daha kısa sürdü

benim saçımı normal maşa ile kalın kalın tutamlar halinde yapmak bile 1 saatimi alıyorsa bu bir günümü alır her halde ama mükemmel göründüğünü itiraf etmeliyim..

ayrıca saçının az olduğunu söyledin. Bu senin saçlarına acaip hacim katar:)

evet canım gerçekten de öyle kocamansaçları görünce pek sevinmiştim

Tatlım çok güzel olmuş. Çok beğendim.
Ya benim saçlarım çok uzun afedersin ama popoma kadar geliyo yani Ama deniycem yinede bu akşam.
Paylaşım için teşekkürler canım

kelebek_93 valla canım senin işin biraz zor ama memnun kalırsan foto bekliyoruz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…