• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dümdüz saçlarım yarım saatte bonus oldu :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Öncelikle konu sahibine çok teşekkürler :) Saçlar yakışmış :)
Ben denedim sonuç çok iyi ama çooook zahmetli iş :41:

canımmm çok güzel olmuş ama ben yapamadım ya kalem bi türlü durmadı düzleştiricimin arasında :D ve kulağım yanıcak diye korkudan sadece uçlarını yapabildim senin net kıvırcıkların olmuş benimse fransız kadınları gibi oldu :D

canım bide şey.. kalemi saçına nasıl doluyorsun.. saçın ucundan mı başlıyorsun dolamaya.. ? ben dibinden başlıyorm ucu kaçıyorda =))

saçından bi parça al bur bur bur bur üzerine düzleştirici kapat bak nasıl oluyor :) bob marley gibi olursun :)

kaleme sarmak zor değil mi diyecektim ki sanırım bende beceremem :)) mükemmelllll olmuş saçların ama bayıldım bayıldım ama benim saçlarım çok uzun kollarım kopar heralde, ya da yarısını yaparken diğer yarısı düşer bile :)

vala zorlan madım desem yalan olur cidden zor iş aslında benimde saçlarım belime kadar ama az olduğu için daha az yordu tabi

Canım valla benim saçlarım da belime kadar ama bunu denememek elde değil.Çok teşekkürler paylaşım için.Deniyim resim eklerim mutlaka.Elimi sıkıştırmam düzleştiriciye kalem yerine inşallah :1: 2 gün kullanılıyo mu gerçekten? :44:

kuşum o fotoğraftaki hatunun biyerleri açılmış
photoshop la kapatsaydın ya deşifre olmuş :60: :60: :60:

saçların çok tatlı olmuş yaa
bende bi maşayla yapiim dedim saçlarım hem gür hem uzun olunca 3 saat sürdü :30: çok dagüsel olmuştu :16:
amma yağmur yağdı 3 saatlik uğraş çöp :((

zehranur_xx benim saçlarım belime kadarkende yaptım ama iki tel saçım olduğu için zorlanmadım pek:1:resimlerini bekliyorum canım:16:
bnnu kuzum kıyamam sana :26:
naparız biliyo musun sen bana oce sürersin bende senin saçlarını yaparım:9:

Back