• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Dümdüz saçlarım yarım saatte bonus oldu :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Kızlar saçlarım normalde dümdüz ama ben kaleme sarıp bu hale getirdim ilk fotoğraf benim düzgün çekemedim ama saçlarımın sardıktan sonraki hali eklediğim ikinci fotoğrafa çok benziyo isteyen olursa açıklamalı bi şekilde anlatabilirim :)
$saç.jpg Eki Görüntüle 375910

kızlar köşeli olmayan yumarlak kurşun kalemler varya ay anlatamadım şunu demek istiyorum :
$kurþun.jpg
saçlarınızı maşaya sarar gibi ama ince ince bu kaleme sarın ve üzerine düzleştirici tutun sonra yavaşça saçınızı aşağı çekin ve açtırın tümüyle saçınıza uyguladığınızda sonuç ortada.
benim saçlarım aşırı düz maşa felan zor tutar ama bunda hiç bi sorun olmuyo gün boyu rahatça kullanıyorum hatta 2 gün :)

kızlar köşeli olmayan yumarlak kurşun kalemler varya ay anlatamadım şunu demek istiyorum :
Eki Görüntüle 375931
saçlarınızı maşaya sarar gibi ama ince ince bu kaleme sarın ve üzerine düzleştirici tutun sonra yavaşça saçınızı aşağı çekin ve açtırın tümüyle saçınıza uyguladığınızda sonuç ortada.
benim saçlarım aşırı düz maşa felan zor tutar ama bunda hiç bi sorun olmuyo gün boyu rahatça kullanıyorum hatta 2 gün :)

vay bee hiç aklıma gelmezdi bu kalemlerle sac buklesı yapacagım :) yarın yaparım bakalım olacak mı cnm,çok tesekkur ederızzz ;)

valla benimde hiç aklıma gelmezdi canım ama yaptım oldu :)
umarım memnun kalırsın :16:

Uuuuuuuu kıvır kıvır olmuş bravo:53: Yalnız ısıdan dolayı kalemin üzerindeki renk yanmıyor mu?Bunu merak ettim.

Benim için çıldırma nooktası olabilir ozaman :1: Güzel olmuş saçların

Yanma gibi bir problem yoksa iyiymiş.Ama epey sabır isteyen bir iş :)) Ben bunu yapsam saçlarım zaten dalgalı iyice bonus olurum lahana gibi :1: Düz saçlılar için güzel ve birkaç gün kalıcı bir çözüm.Gayet hoş olmuş :)

saçların yağlanmasını bile önledi nedense:1:
normalde hergün yıkadığım saçlarım 3gün gitti böyle:21:

Back