- 30 Mayıs 2018
- 42
- 15
- 38
- 32
- Konu Sahibi Morgana1992
-
merhaba ben de ameliyat düşünüyorum ve sıfır göğüs dokusuna sahibim. ameliyat sonrası çok fazla dikkat çekmemesi için küçük bir protez taktırmayı düşünüyordum. şimdi sizin bu yorumunuzu okuyunca bi durakladım. bahsettiğiniz kadar kötü değildir belki de görüntüsü...Arkadaşlar merhaba.
1 ay önce ameliyat oldum. Eskiden sıfır göğüs dokusuna sahiptim. Doktor size en fazla 300 cc olur diyerek 300 cc mentor high profil silikon taktı.
Sorunum şu. O kadar küçük oldular ki, taktırdığıma değmedi. Zaten silikonun yarısı koltuk altıma doğru, ortası kocaman bir boşluk. Yeni çıkmaya başlamış genç kız memesi gibi duruyor
Benimle aynı durumda olup ameliyatının üzerinden bir hayli geçen üyelerin yorumlarını bekliyorum. Siz memnun musunuz 300 ccden? İnanın depresyona gircem.
merhaba..forumlarda daha önce sizin yazdığınız mesajları okumuştum ben ama kime yaptırmıştınız acaba operasyonu? ve resimlerinizi görmemiz mümkün mü acaba?Sıfır meme dokusuna 325 takıldı, çok memnunum büyüklüğünden..
İlsun Aka'ya ameliyat olmuştum, 4 sene oldu. Güvenlik sebebi ile yeni üyelere albümümü açamıyorum maalesef..merhaba..forumlarda daha önce sizin yazdığınız mesajları okumuştum ben ama kime yaptırmıştınız acaba operasyonu? ve resimlerinizi görmemiz mümkün mü acaba?
merhaba ben de ameliyat düşünüyorum ve sıfır göğüs dokusuna sahibim. ameliyat sonrası çok fazla dikkat çekmemesi için küçük bir protez taktırmayı düşünüyordum. şimdi sizin bu yorumunuzu okuyunca bi durakladım. bahsettiğiniz kadar kötü değildir belki de görüntüsü...
Sıfır meme dokusuna 325 takıldı, çok memnunum büyüklüğünden..
Benim azda olsa Dokum vardı ve banada mentor hp 300cc kasaltı takıldı 1ay olmak üzere, ve büyüklüğünden gayet memnunum, ve inan bana 300le 325 arasında pekte fark yok, 25grlık fark neyi değiştirirdiki, merak ettim boy kilon kaç acaba niye öyle küçük göründüki gözüne, dra bırakmıştım bende ve göze batmasın belli olmasın yıllardır taktığım şu dolgulu sütyenin görüntüsünü versin yeter dedim ,ama sığabilicek en büyüğünü takın demiştim, ve 300le anca kapanmış cep, daha büyüğünü almamış. Ama bunda bile tedirgin olmuştum başta büyük diye ,hatta eşim bile ilk gördüğünde nie bukadar büyük taktıki demişti ama gözümüz iyice alıştı çok memnunuz şuanda :))Siz de başlarda küçük oldu diye düşünmüş müydünüz peki? 325 olsaydı keşke benim de çok mutsuzum
Yok hiç düşünmedim, en baştan beri memnunum.Siz de başlarda küçük oldu diye düşünmüş müydünüz peki? 325 olsaydı keşke benim de çok mutsuzum
Teşekkür ederim.İlsun Aka'ya ameliyat olmuştum, 4 sene oldu. Güvenlik sebebi ile yeni üyelere albümümü açamıyorum maalesef..
Canım aradaki 25 cc ciddi boyut farkı yapmaz. Ben de dümdüzdüm 325 cc high profil yuvarlak takılmıştı 3 sene evvel. Sen dr una doğal, sorun çıkarmayacak meme istediğini söylemişsin. Doğallık hastanın alt yapısına göre değişen birşey. Yani küçük cc doğaldır, büyük cc yapaydır diye birşey yok. Geniş omuzlu, meme uçları ayrık olmayan birinde 450cc çok doğal olurken, ben gibi dar omuzlu meme uçları çoooook Ayrık birinde de 325 cc doğal olduSiz de başlarda küçük oldu diye düşünmüş müydünüz peki? 325 olsaydı keşke benim de çok mutsuzum
Canım seninki gayet güzel olmuş gerçekten. Senin eskiden de benden çok meme dokun olduğu için 300 cc tam olmuştur sana. Daha normal sütyenlere geçmedim belki ondan böyle görünüyor ama galiba en az 350 cc takılmalıymış memnun olmam içinBenim azda olsa Dokum vardı ve banada mentor hp 300cc kasaltı takıldı 1ay olmak üzere, ve büyüklüğünden gayet memnunum, ve inan bana 300le 325 arasında pekte fark yok, 25grlık fark neyi değiştirirdiki, merak ettim boy kilon kaç acaba niye öyle küçük göründüki gözüne, dra bırakmıştım bende ve göze batmasın belli olmasın yıllardır taktığım şu dolgulu sütyenin görüntüsünü versin yeter dedim ,ama sığabilicek en büyüğünü takın demiştim, ve 300le anca kapanmış cep, daha büyüğünü almamış. Ama bunda bile tedirgin olmuştum başta büyük diye ,hatta eşim bile ilk gördüğünde nie bukadar büyük taktıki demişti ama gözümüz iyice alıştı çok memnunuz şuanda :))
Evet benim de meme uçlarım ayrıktı ve doktor zaten silikon yanlara doğru yerleşir demişti. Öyle de oldu. Koltuk altlarıma doğru yayılıyor, bari öne doğru çıkık olsaydıCanım aradaki 25 cc ciddi boyut farkı yapmaz. Ben de dümdüzdüm 325 cc high profil yuvarlak takılmıştı 3 sene evvel. Sen dr una doğal, sorun çıkarmayacak meme istediğini söylemişsin. Doğallık hastanın alt yapısına göre değişen birşey. Yani küçük cc doğaldır, büyük cc yapaydır diye birşey yok. Geniş omuzlu, meme uçları ayrık olmayan birinde 450cc çok doğal olurken, ben gibi dar omuzlu meme uçları çoooook Ayrık birinde de 325 cc doğal olduben de isterdim daha dolgun bombastik memelerim olsun. Ama olmadı. Çünkü meme uçlarım çok ayrıktı, büyük protez takılsa protezler yakın olacaktı ama uçlar yanlarda şaşı gibi kalacaktı muhtemelen senin de uçlar ayrıktı veya deri ve kas kalınlığın büyük proteze uygun değildi.
merhaba size dm den fotograf attım bakabilirmisiniz?Yok hiç düşünmedim, en baştan beri memnunum.
merhaba çok güzel bişeye değinmişsiniz azınıza saglık... benimde sebebini bulamadığım sac dokulmem var adetlerimde düzensizleşti ama kist yok bende erteliyorum sürekli evliliği bu yüzden korkuyorum ameliyat dahada kötüleştirirmi diye bayada sğlıkllı besleniyorum bir senedir ilaç kullanmıyordum antibiyotiklerden falan korkuyorum dahada kötü yaparım diye.. ağrılarınız falan nasıl oldu? bende eylülde ameliyat tarihi aldım ama bu sıkıntılarım yüzünden erteletmeyi düşünüyorum zar altı hiç duymadım onun farkı neçok güzel bir başlık sorusu, bunu belirteyim önce.
insanın beden orantısı, göğüs kafesinin büyüklüğü, göğüs arası kemiğinin kalınlığı, deri kalınlığı, kas yapısı vb. şeyler hem ameliyat yöntemini (kas altı-üstü, zar altı) hem protez biçimini (yuvarlak, damla) hem de kullanılacak cc . oranını belirler.
üst tarafı boş bir meme yapısı için mutlaka yuvarlak protez kullanılmalı ki meme üstü boş durmasın. ufuk bilkay bana yuvarlak kullanacağım dediğinde niye dedim, ben damla gibi dursun istiyorum dedim, o da dedi ki, üstlerin boş, damla kullanırsam damla gibi durmaz dedi. haklıydı.
ilk gittiğim doktor sana kesinlikle kas altı olur dedi. (gittiğiniz ilk doktora güvenmeyin hemen) ikinci doktor da kas altı dedi. (ikincisine de hemen güvenmeyin.) ufuk bey ise zar altı yaptı. beni aynaya döndürdüğünde sevinçten kanatlandım zaten. gereği yoksa kasınızı zaten kestirmeyin.
bırakın cc ye doktor karar versin. bütünüyle değil tabii. dedim ki doktoruma, ne olur, kaldırabileceği büyüklükte olsun. hani ilerde sarkma olmaması vs de önemli sonuçta. 295 cc yuvarlak natrelle inspira protez kullanıldı.
veeee şurayı ne olur dikkatle okuyun:
memesizlikten hayatımı erteledim ben. evliliği, çoluk çocuğa karışmayı... bunun üzüntüsü çok fena...
ki bende PCO vardı. polikistik over sendromu. ilaçsız adetim asla düzenli olmazdı. ve ben ameliyattan birkaç gün sonra adet oldum ve o günden bu yana adetim düzenli oluyor. adet yaklaştığında artık bedenim gibi memelerim de dolgunlaşıyor, sütyen sıkıştırıyor memelerimi. inanılmaz güzel bir his. giyinirken memelerimi seyretmeden, onlara bakarken gülümsemeden geçemiyorum kendimden.
şu anda tek isteğim evlilik, çocuk sahibi olmak ve tatlı bebişimi emzirmek. dünyanın en muhteşem duygusu olduğuna adım gibi eminim.
neyse...
tekrarlayacağım şudur ki, doğru doktor, istediğiniz meme büyüklüğü ve ileriki zamanları düşünerek hareket etmek en önemli konulardır. şu kişiye şu kadar takılmış, ben de o büyüklükte istiyorum demek sizi büyük yanılgılara sürükler. inanın bana memesizlik insanın gözünü doyurmuyor. neye benziyor biliyor musunuz? çok açken çok şey sipariş edip, 'aaa ben doyacakmışım şu kadarla zaten'e benziyor durum. zaman zaman, acaba küçük mü dediğim oldu elbette. şimdi ise çok memnunum. 6 sene geçmiş....
kalın sağlıcakla ve mutlulukla....
merhaba çok güzel bişeye değinmişsiniz azınıza saglık... benimde sebebini bulamadığım sac dokulmem var adetlerimde düzensizleşti ama kist yok bende erteliyorum sürekli evliliği bu yüzden korkuyorum ameliyat dahada kötüleştirirmi diye bayada sğlıkllı besleniyorum bir senedir ilaç kullanmıyordum antibiyotiklerden falan korkuyorum dahada kötü yaparım diye.. ağrılarınız falan nasıl oldu? bende eylülde ameliyat tarihi aldım ama bu sıkıntılarım yüzünden erteletmeyi düşünüyorum zar altı hiç duymadım onun farkı ne
Ya benimkide koltuk altına doğru yayildi sanki igrenc oldu..eskidende öyleydi ve ben sırf bundan dolayi toparlama ve protez istemistim sonuç yine yayildjEvet benim de meme uçlarım ayrıktı ve doktor zaten silikon yanlara doğru yerleşir demişti. Öyle de oldu. Koltuk altlarıma doğru yayılıyor, bari öne doğru çıkık olsaydı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?