Dümdüz göğüslere 300 cc Taktırıp Memnun Olan Var mı?

çok güzel bir başlık sorusu, bunu belirteyim önce.

insanın beden orantısı, göğüs kafesinin büyüklüğü, göğüs arası kemiğinin kalınlığı, deri kalınlığı, kas yapısı vb. şeyler hem ameliyat yöntemini (kas altı-üstü, zar altı) hem protez biçimini (yuvarlak, damla) hem de kullanılacak cc . oranını belirler.
üst tarafı boş bir meme yapısı için mutlaka yuvarlak protez kullanılmalı ki meme üstü boş durmasın. ufuk bilkay bana yuvarlak kullanacağım dediğinde niye dedim, ben damla gibi dursun istiyorum dedim, o da dedi ki, üstlerin boş, damla kullanırsam damla gibi durmaz dedi. haklıydı.
ilk gittiğim doktor sana kesinlikle kas altı olur dedi. (gittiğiniz ilk doktora güvenmeyin hemen) ikinci doktor da kas altı dedi. (ikincisine de hemen güvenmeyin.) ufuk bey ise zar altı yaptı. beni aynaya döndürdüğünde sevinçten kanatlandım zaten. gereği yoksa kasınızı zaten kestirmeyin.
bırakın cc ye doktor karar versin. bütünüyle değil tabii. dedim ki doktoruma, ne olur, kaldırabileceği büyüklükte olsun. hani ilerde sarkma olmaması vs de önemli sonuçta. 295 cc yuvarlak natrelle inspira protez kullanıldı.
veeee şurayı ne olur dikkatle okuyun:
memesizlikten hayatımı erteledim ben. evliliği, çoluk çocuğa karışmayı... bunun üzüntüsü çok fena... :KK43:
ki bende PCO vardı. polikistik over sendromu. ilaçsız adetim asla düzenli olmazdı. ve ben ameliyattan birkaç gün sonra adet oldum ve o günden bu yana adetim düzenli oluyor. adet yaklaştığında artık bedenim gibi memelerim de dolgunlaşıyor, sütyen sıkıştırıyor memelerimi. inanılmaz güzel bir his. giyinirken memelerimi seyretmeden, onlara bakarken gülümsemeden geçemiyorum kendimden.
şu anda tek isteğim evlilik, çocuk sahibi olmak ve tatlı bebişimi emzirmek. dünyanın en muhteşem duygusu olduğuna adım gibi eminim.
neyse...

tekrarlayacağım şudur ki, doğru doktor, istediğiniz meme büyüklüğü ve ileriki zamanları düşünerek hareket etmek en önemli konulardır. şu kişiye şu kadar takılmış, ben de o büyüklükte istiyorum demek sizi büyük yanılgılara sürükler. inanın bana memesizlik insanın gözünü doyurmuyor. neye benziyor biliyor musunuz? çok açken çok şey sipariş edip, 'aaa ben doyacakmışım şu kadarla zaten'e benziyor durum. zaman zaman, acaba küçük mü dediğim oldu elbette. şimdi ise çok memnunum. 6 sene geçmiş....

kalın sağlıcakla ve mutlulukla....
Peki zamanla küçüldümu. Bana 325 takti benim herzaman goguslerim 90 di fakat emzirmeden dolayı yumuşamıştı ...simdide 19.gunumdeyim yine 90 ..en azından 85 olsa diye umut ediyorum..

Peki zamanla küçüldümu. Bana 325 takti benim herzaman goguslerim 90 di fakat emzirmeden dolayı yumuşamıştı ...simdide 19.gunumdeyim yine 90 ..en azından 85 olsa diye umut ediyorum..

küçülme diye bir şey yok. sadece ödem kayboluyor. göğüs çevresi 2 cm iner en fazla. ki kilo alıp verdiğimizde bile oynar bu kadar. 1-2 kilo da dahildir buna.
göğüs cup ölçüsü ile belirlenir. 90 ne? a mı b mi c mi?
benim göğüslerim dümdüzdü. göğüs alt çevresi 72 cm idi ameliyattan önce.(üst kısmı hatırlamıyorum.) 295 cc yuvarlak protez ile şu an 75C cup sütyen kullanıyorum. büyüklüğünden acayip memnunum. aynaya baktığımda yüzüm tam bir çiçek bahçesi.
çıplak halinin büyüklüğünü beğeniyorsa kişi; hiçbir şeyi dert etmemeli. önemli olan, özellikle dokunulduğunda belli olmaması memelerin. görüntüde zaten belli olmuyor. belli olanların göğüsleri zaten çok çirkin. bence...

küçülme diye bir şey yok. sadece ödem kayboluyor. göğüs çevresi 2 cm iner en fazla. ki kilo alıp verdiğimizde bile oynar bu kadar. 1-2 kilo da dahildir buna.
göğüs cup ölçüsü ile belirlenir. 90 ne? a mı b mi c mi?
benim göğüslerim dümdüzdü. göğüs alt çevresi 72 cm idi ameliyattan önce.(üst kısmı hatırlamıyorum.) 295 cc yuvarlak protez ile şu an 75C cup sütyen kullanıyorum. büyüklüğünden acayip memnunum. aynaya baktığımda yüzüm tam bir çiçek bahçesi.
çıplak halinin büyüklüğünü beğeniyorsa kişi; hiçbir şeyi dert etmemeli. önemli olan, özellikle dokunulduğunda belli olmaması memelerin. görüntüde zaten belli olmuyor. belli olanların göğüsleri zaten çok çirkin. bence...
Suanda ödemli ama yinede bana fazla büyük müş gibi geliyor. Daha öncede 90 c idim simdide 90 c sanirim ..cunki eski sutyenlerim tam oluyor ...ben 80 olsun dimdik olsun sıkı olsun dedim doktor 90 yaptı belim 65 cm ve suanda göğüslerim bedenime göre fazla büyük gibi ..yada fazla iddiali gibu

Suanda ödemli ama yinede bana fazla büyük müş gibi geliyor. Daha öncede 90 c idim simdide 90 c sanirim ..cunki eski sutyenlerim tam oluyor ...ben 80 olsun dimdik olsun sıkı olsun dedim doktor 90 yaptı belim 65 cm ve suanda göğüslerim bedenime göre fazla büyük gibi ..yada fazla iddiali gibu
Hala Cupla beden ölçüsünü yanlış anlıyosun sanırım, arkadaşın bahsettiği şey şu , sen şuan "90c" isen eğer göğüs altın 90cm olması demek yani 80olsun diyosan zayıflaman gerek yani sırt kısmın göğüs altın falan incelirse eğer 80olursun,
Ama diyosunki belim 65 cm ozaman büyük ihtimal en fazla 75-76 cmdir göğüs altın ve sen şuan 80c takıyor olman lazım sütyeni ,ve göğüs cupun c ise b ye küçülmesi biraz imkansız silikon c olarak konulmuşsa okadar küçülmez yani .
Boy kilo ve göğüs kafesi genişliğide önemli tabi kaçsın acaba, ,mesela banada 300kasaltı konuldu 169-58 kiloyum ve şuan ameliyat sutyenini takıyorum hala 1 ci ayım doldu, ama bi toparlayıcı penye sütyenim vardı eskiden ,onu taktım denk geldi 80b..
Emzirmeden öncede küçüktü benim göğüsler ,ama dolgun sertti emzirmelerden sonra içleri puding gibi olmuştu ,300tam sığmış büyüğü almamış ,tam göğüsüm dolmuş eskisinden büyük oldu hiç böyle göğüsüm yoktu emzirmeden öncede, ve tatmin etti bu beni. Çok doğal ve hiç göze batmayan bişey ,zaten öncesinde dolgulu takıyordum ,dr'ada dedimki dolgulu sütyenin görüntüsünü versin yeter göze batıcak büyüklük istemiyorum demiştim. Tamda öyle oldu kimse anlamadı kimseninde haberi yok çünkü, oyüzden çok mutluyum şuan :))

Hala Cupla beden ölçüsünü yanlış anlıyosun sanırım, arkadaşın bahsettiği şey şu , sen şuan "90c" isen eğer göğüs altın 90cm olması demek yani 80olsun diyosan zayıflaman gerek yani sırt kısmın göğüs altın falan incelirse eğer 80olursun,
Ama diyosunki belim 65 cm ozaman büyük ihtimal en fazla 75-76 cmdir göğüs altın ve sen şuan 80c takıyor olman lazım sütyeni ,ve göğüs cupun c ise b ye küçülmesi biraz imkansız silikon c olarak konulmuşsa okadar küçülmez yani .
Boy kilo ve göğüs kafesi genişliğide önemli tabi kaçsın acaba, ,mesela banada 300kasaltı konuldu 169-58 kiloyum ve şuan ameliyat sutyenini takıyorum hala 1 ci ayım doldu, ama bi toparlayıcı penye sütyenim vardı eskiden ,onu taktım denk geldi 80b..
Emzirmeden öncede küçüktü benim göğüsler ,ama dolgun sertti emzirmelerden sonra içleri puding gibi olmuştu ,300tam sığmış büyüğü almamış ,tam göğüsüm dolmuş eskisinden büyük oldu hiç böyle göğüsüm yoktu emzirmeden öncede, ve tatmin etti bu beni. Çok doğal ve hiç göze batmayan bişey ,zaten öncesinde dolgulu takıyordum ,dr'ada dedimki dolgulu sütyenin görüntüsünü versin yeter göze batıcak büyüklük istemiyorum demiştim. Tamda öyle oldu kimse anlamadı kimseninde haberi yok çünkü, oyüzden çok mutluyum şuan :))

Ben zaten çok zayifim bu sebebten moralimi bozuyorum 158 boy 48 kiloyum ve şimdi ölctüm göğüs altim 82 cm göğüs 98cm...bu ne simdi...lutfen biri bana açıklasın kafayı yiycem

Ben zaten çok zayifim bu sebebten moralimi bozuyorum 158 boy 48 kiloyum ve şimdi ölctüm göğüs altim 82 cm göğüs 98cm...bu ne simdi...lutfen biri bana açıklasın kafayı yiycem
Cnm moralini bozma ödemler iyice gittiğinde illa yerleşir iyice boyutta rahatsız etmez ,bak boykilo endeksi olarak aynız sayılır, sende boyundan 10kilo aşağıdasın ,bende öyle, evet boyun 10cm kısa benden ve bana 300kondu vüxuduma gayet orantılı duruyor ,büyük değil hatta küçük gibi bile gelmeye başladı gözüme ,ama sen kısasın ve 325konmuş elbette büyük durucaktır, keşke Dr dinleseymiş seni küçük taksaymış biraz ama olan olmuş alışmaya bak sen ,benimde göğüs altım 78 göğsüm 92cmdi ameliyat sonra günlerde, ama şimdi 90cm'e inmiş ödemler gittiği için sanırım. İlk haftalarda gözüme inanılmaz iri büyük duruyordu ama nasıl olduysa çok alıştım sanırım şimdi hiç öyle gelmiyo hep benimmiş gibi ,rahatsızlık edicek hiçbi sorunum kalmadı .Umarım zamanla sende alışıcaksındır eminim çok kafaya takma lütfen ;)

Benim azda olsa Dokum vardı ve banada mentor hp 300cc kasaltı takıldı 1ay olmak üzere, ve büyüklüğünden gayet memnunum, ve inan bana 300le 325 arasında pekte fark yok, 25grlık fark neyi değiştirirdiki, merak ettim boy kilon kaç acaba niye öyle küçük göründüki gözüne, dra bırakmıştım bende ve göze batmasın belli olmasın yıllardır taktığım şu dolgulu sütyenin görüntüsünü versin yeter dedim ,ama sığabilicek en büyüğünü takın demiştim, ve 300le anca kapanmış cep, daha büyüğünü almamış. Ama bunda bile tedirgin olmuştum başta büyük diye ,hatta eşim bile ilk gördüğünde nie bukadar büyük taktıki demişti ama gözümüz iyice alıştı çok memnunuz şuanda :))
Merhaba boyunuzu kilonuzu öğrenebilir miyim? benim doktorum da bana 275 veya 300cc takacağını söyledi de ama high mı moderate mi olduğuna kendim karar vermeliymişim. o yüzden merak ettim

325 cc dual plan protez amelyatı oldum en çok merak ettiğim konu amelyat sonrası memelerd eküçülme oluyormu yoksa boyut aynımı bu konuda fikri olan varmı acaba. şuan boyutundan memnunun ama dr.ekrem bey biraz üst tarafta kas şiliğinin oldugunu biraz ineceğeni söyledi.genel olarak boyuttan memnunum ama üçülürler die çok korkuyorum

benim ameliyat öncesi göğüslerim dümdüzdü ama meme uçlarım kabarıktı. hatta doktorum önce tüberöz meme sanmıştı ama neyse ki değilmiş :halay:neyse bana kas üstü 305cc damla takıldı, 2 yıl oldu(mayıs 2016'da yaptırmıştım). başlarda ben de hiç beğenmiyordum ve çok küçük buluyordum ama şuan gerçekten çok memnunum :KK54: silikonlar oturdukça güzelleşecek, zaten tam halini alması 1 yılı buluyor :110: doktorunuzun sözünden çıkmayın ve canınızı sıkmayın :cool:

325 cc dual plan protez amelyatı oldum en çok merak ettiğim konu amelyat sonrası memelerd eküçülme oluyormu yoksa boyut aynımı bu konuda fikri olan varmı acaba. şuan boyutundan memnunun ama dr.ekrem bey biraz üst tarafta kas şiliğinin oldugunu biraz ineceğeni söyledi.genel olarak boyuttan memnunum ama üçülürler die çok korkuyorum
Merhaba benimde 5. Günüm ameliyat olalı sen benden daha önce olmuşsun, ben senin bu sorununun cevabını merak ediyorum şuan ne durumdasın? Üstler şiş gibi benimde

Ben 25mayısta oldum kaç gün olmuş saymadım ama tapataslak düşürsek 2ayı geçmişim ve boyutta hiç küçülme olmadı sadece ameliyat sonrası evde ölçüdüğüöde 92cmdi ödemler gidince ölçtüm 90cmdi. Ve dün aklıma gelmişti ölçtüm hala 90 :))))

Merhaba benimde 5. Günüm ameliyat olalı sen benden daha önce olmuşsun, ben senin bu sorununun cevabını merak ediyorum şuan ne durumdasın? Üstler şiş gibi benimde
Daha çok yenisin canım,benim ödemler gittikten sonra bile şişlik devam etmişti. Sonra sağ iyice kendini saldı yumuşadı ama sol uzuun bi süre üst taraf sert yukarda ve şişti .Masaja hala devam ediyorum ve inan bana sol memem sanki üst tarafı diğerine nazaran hala şiş gibi .Tabi eskiye nazaran çok eşitlendiler diyebilirim, yani çook dikkatli bakınca anlaşılıyor sadece ama sonuçta yinede anlıyorum. Anlıycan benden başka kimse anlayamaz şişliği o derece diyim :KK70: canını sıkma hadi zamana bırak, ilerde tadını çıkarıcan zamanları düşün en zoru atlatmışsın:KK66:

300 cc’ bazıları nasıl küçük buluyor bilmiyorum, bana 300 cc takıldı doktora ameliyata girerken bile bana küçük takın dedim ama duydumu bilmiyorum taktığı silikon bana hala büyük gözüküyor tam 1 yıl oldu ama üstler şiş ve yukarda yapmacık duruyor, ben doktora makyaj bile yapmadığımı gösterişi çok sevmediğimi doğallığı tercih ettiğimi söylwmiştim ama pek dinlememiş gibime geliyor... gögsümün dekolte kısmından rahatsız olduğum için acaba liposaction yaptırıp ordaki yağları mı aldırsam diye düşünüyorum fikri olan var mı bu konuda ? Gerçi gögüs üzerinde ki yap tabakası mı bilmiyorum taş gibi sert neredeyse :( yorumlarınız için bir adet foto ekliyorum, üzerimdeki sporcu atleti sıkmasına rağmen sanki hala büyük gibi

Eklentiler

• 2438C0D1-2754-4026-9DE0-49780978328B.webp
    2438C0D1-2754-4026-9DE0-49780978328B.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 334
300 cc’ bazıları nasıl küçük buluyor bilmiyorum, bana 300 cc takıldı doktora ameliyata girerken bile bana küçük takın dedim ama duydumu bilmiyorum taktığı silikon bana hala büyük gözüküyor tam 1 yıl oldu ama üstler şiş ve yukarda yapmacık duruyor, ben doktora makyaj bile yapmadığımı gösterişi çok sevmediğimi doğallığı tercih ettiğimi söylwmiştim ama pek dinlememiş gibime geliyor... gögsümün dekolte kısmından rahatsız olduğum için acaba liposaction yaptırıp ordaki yağları mı aldırsam diye düşünüyorum fikri olan var mı bu konuda ? Gerçi gögüs üzerinde ki yap tabakası mı bilmiyorum taş gibi sert neredeyse :KK43: yorumlarınız için bir adet foto ekliyorum, üzerimdeki sporcu atleti sıkmasına rağmen sanki hala büyük gibi
Bence gayet guzel duruyo

300 cc’ bazıları nasıl küçük buluyor bilmiyorum, bana 300 cc takıldı doktora ameliyata girerken bile bana küçük takın dedim ama duydumu bilmiyorum taktığı silikon bana hala büyük gözüküyor tam 1 yıl oldu ama üstler şiş ve yukarda yapmacık duruyor, ben doktora makyaj bile yapmadığımı gösterişi çok sevmediğimi doğallığı tercih ettiğimi söylwmiştim ama pek dinlememiş gibime geliyor... gögsümün dekolte kısmından rahatsız olduğum için acaba liposaction yaptırıp ordaki yağları mı aldırsam diye düşünüyorum fikri olan var mı bu konuda ? Gerçi gögüs üzerinde ki yap tabakası mı bilmiyorum taş gibi sert neredeyse :KK43: yorumlarınız için bir adet foto ekliyorum, üzerimdeki sporcu atleti sıkmasına rağmen sanki hala büyük gibi
Bencede gayet ama gayet güzel duruyo; )

gayet güzel duruyo

Back
X