• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dükkan açsanız ne açardınız?

ben pasta kurabiye yapmayı çok sevdiğim için onun üzerine öyle şirin biryer açmak isterdim.şöyle şeker hamurlu falan hem yapıp hem satacağım

Bu konuyu benim açmam gerekiyordu..9 aydır evliyiz dükkanımız var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.küçük bir yerde yaşıyoruz ama dükkan en işlek caddede ve diğer dükkanlara göre dikkat çekici bir dükkan.2 katlı yaklaşık 120m2 falan.ama ne yapıcaz bilmiyoruz küçük bir yerde ne giderki.il merkezi olmasına rağmen 40.000 nüfuslu biyerde yaşıyoruz.şuan kiracı var dükkanda adam kazanıyo biz kira alıyoruz çok can sıkıcı bir durum..Avize ve elektrik aletleri satıyor kiracımız ama normalde elektrik işi yapıyor orası benim vitrinim diyo..Bu aralar karacayı araştırmaya başladık..karaca porselen ve karaca home ikisi bir arada olan bir dükkan olabilir ama emin değiliz :((

İs yeriniz 2 katliymis madem yemek uzerine acin derim cunku bu aralar gozlemledigim kadari ile cok iyi kazaniyorlar is yeriniz islek bir caddeymis musteri konusunda sikinti cekmezsiniz.

Benim en büyük hayalim ileride güzel bir şarküteri açmak .Erkek arkadasım duyunca biraz garip geldi güldü ama o da fikre sıcak baktı.

Sonra işin maddi kısmı ağır basıp yumurta-tavuk işine döndük ama bakalım inşallah ileride.

kadınlara yönelik olursa daha çok işler.erkeklerden daha çok seviyoruz alışverişi:)

Donut, kruvasan, cupcake. Türkiye'de fazla olmayan şeyler diyorsunuz ya, bunlar geldi aklıma.

Evet mesela internette çok görüyoruz bunları , ama genelde kişiye özel yapılıyor, halka ulaştırılsa süper olur, mesela ben böyle bir ürün satan yer görsem sıradan pastaneye girmektense buraya girmeyi tercih ederim... farklı bir fikir tebrik ettim sizi..

benim hep hayalimdir bir parfümeri açmak ya da bir kuaför güzellik merkezi gibi bir yer açmak:31:

Son düzenleme:
Ne ilginç fikirler çıkmış,,,
Harika bir konu, eminim birçok kişi 'aaa bunu neden düşünemedim' demiştir bile,,,
Hepimizin hayali birgün kendi işimizi yapmak aslında,,,
Tutturabildikten sonra, gıda sektörünün çok güzel getirisi var, bizzat uğraşmışlığımda var,,,
Halı saha fikrine bayıldım bu arada :28:
Ben olsaydım, ki bir gün mutlaka olacak, bir gözlemeci dükkanı açardım,,,
Fazlaca sermaye isteyen bir iş değil, hamur açmasını bilecek 1 bayan yeterli, 1 tanede servis elemanı,
Her yer, pideci, hamburgerci, köfteci, dönerci,,,
Şööyyyle pazarları sıcacık gözlememi yiyeceğim, çayımı yudumlayacağım bir yer harika olurdu, genelde de herkes tarafından tutulur,,,
Aslında birazcık fesatımdır ben, bu fikrimi pek kimseye açmam aslında ama neyse, sen yabancı değilsin :6:
Akıllısın belliki, :21:

Benim hayalimde gelinlik mağazası açmak çok kârlı bir iş al 300'e sat 2000tl ye :)

merhaba benimde nişanlımın cafetryası ve Ps3 salonu var ps3 ps4 oyun salonları müthiş kazancı var günden ölüsü 200

diri 800 ki her cumartesileri 700ü buluyor sabah 8de açıyor gece 1-2 ye kadar .

Cafteryada müyiiş işi vara kaliteli olursa.. bizimkisi yemesi içmesi çayı kahvesi hepsi en kaliteli1.sınıf bildiği iş çünkü eskidende garsonmuş :1: Ama gelirin yarısı masraflara ve çalışanlara gidiyor..

En güzeli ps3 ps4 salonları kesinlikleee.!!

biizim 20 Makineli salonumuzu var 200 metre kare biz 88bine bitirdik.. 20tane ps3 plazmalar koltuklar yere çim döşettirdik, siyah camlar, mutfak kahve kasa telefon bilgisayarlar( minibooklar aldık gelenler sadece ps değil netede girebiliyor )
:32:

İs yeriniz 2 katliymis madem yemek uzerine acin derim cunku bu aralar gozlemledigim kadari ile cok iyi kazaniyorlar is yeriniz islek bir caddeymis musteri konusunda sikinti cekmezsiniz.

Canım öyle bir yerki yemek olayı sahil tarafında yoğun. bizim dükkanın olduğu yerde mobilyacılar mağazalar beyaz eşyacılar falan var..Yemek olayı orda olmaz.Keşke olsa en çok kazandıran bencede yiyecek sektörü...

Benimde aklimda ucuz ceyizci var soyleki 3 cesit saten, bes cesit kenar var gelen diyor bunu bununla istiyorum 1 haftada dikip satiyorsun havlu olur, ceyizlik bohca olur vs.
bide outlet isi guzel zara, topshop defolulari bagliyacaksin taaa pendikten besiktasa adam gelir saglam kontaklar bulursan:)

İş üzerine tek hayalim el becerisi ve moda tasarım üzerine butik açmak

Bayanlara özel fitness merkezleri bu aralar çok tutuyor. Çok geniş bir alana da ihtiyaç yok. Bir tanıdığım yapıyor bu işi. Şu aralar ikinci yerini açmakla meşgul. Franchise sistemi ama ana firmayla pazarlık yapabiliyormuşsun...

Bu arada bu blog yardımcı olabilir... Goer | Girişimcilik Üzerine

Ben hep kitapçı açmak istemişimdir. Hem de Türkiye'de :)... İlk aydan iflas etmesi kesin başka bir iş aklına gelen var mı?

Arkadaşlar konuyu açan kişi neden pasif gözüküyor....

Ben tükan açacak olsam tabiki kadın ayakkabı çanta üzerine açarım;)

Back