Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu benim açmam gerekiyordu..9 aydır evliyiz dükkanımız var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.küçük bir yerde yaşıyoruz ama dükkan en işlek caddede ve diğer dükkanlara göre dikkat çekici bir dükkan.2 katlı yaklaşık 120m2 falan.ama ne yapıcaz bilmiyoruz küçük bir yerde ne giderki.il merkezi olmasına rağmen 40.000 nüfuslu biyerde yaşıyoruz.şuan kiracı var dükkanda adam kazanıyo biz kira alıyoruz çok can sıkıcı bir durum..Avize ve elektrik aletleri satıyor kiracımız ama normalde elektrik işi yapıyor orası benim vitrinim diyo..Bu aralar karacayı araştırmaya başladık..karaca porselen ve karaca home ikisi bir arada olan bir dükkan olabilir ama emin değiliz (
Donut, kruvasan, cupcake. Türkiye'de fazla olmayan şeyler diyorsunuz ya, bunlar geldi aklıma.
Evet mesela internette çok görüyoruz bunları , ama genelde kişiye özel yapılıyor, halka ulaştırılsa süper olur, mesela ben böyle bir ürün satan yer görsem sıradan pastaneye girmektense buraya girmeyi tercih ederim... farklı bir fikir tebrik ettim sizi..
İs yeriniz 2 katliymis madem yemek uzerine acin derim cunku bu aralar gozlemledigim kadari ile cok iyi kazaniyorlar is yeriniz islek bir caddeymis musteri konusunda sikinti cekmezsiniz.
bence halısaha açın ya da yüzme havuzu açın en doğrusu odur