• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dükkan açsanız ne açardınız?

Ben oto yıkama açardım bir sürü para bayılıyoruz ve de mecburuz çünkü günümüzde arabayı evin önüne çekip yıkama diye bir şey kalmadı. Ayrıca benim duyduğum 60 bin le filan kurulan bi işmiş. Farklı tarzda birleyler yapabilirsiniz mesela güzel bi bekleme odası yaparım çünkü açıkcası ben arabamı bırakıp girmeyi sevmiyorum ama beklenecek yerde yok. 3-4 kişi çalıştırıp nişanlında başında durursa iyi iş yapar diyorum ben. Ama tabiki benimki bir öneri :)

Son düzenleme:
ben avm de olurmu bilmeme ama yöresel yemekler dükkanı açardım hertürlü yiyoruz çünkü...

yada dışarda yoğurt süt ürünleri ev yapımı

ben dükkan açsam el emeği,vintage dekorasyonlu şirin bi dükkan açardımm :34:
fimodan yaptığım minik heykelcikler olurdu,el yapımı-kişiye özel nikah şekerleri-bebek şekerleri...
Elde örülmüş-verilen fotoğrafa benzeyen örme bebekler yaptığım,harika bi dekorasyona sahip bi mağaza olurdu <3
reklam yapmış gibi olmam inşallah da cırtlak pepenin komikçi dükkanı diye bi adres var facede,işte aynı o kadının biraz daha şahsıma münhasır tükkanından isterdim ...
hayali bile güzel :)

İyi para getirsin diyorsanız gıda kesinlikle.
Aslında hep avmlerde bakıp da şu ünlü iki hamburger markası var ya onlardan açsam birtane amma para getirir diye düşünürüm :1: ama kimbilir ne kadar masraflıdır, para gerekiyordur

Organik bakım ürünleri sabunlar kremler bir sürü şey ben olsam öyle bir dükkan açardım

Özellikle avm tarzı bır yerde ; Elit bir cafe-restorant tarzı bır mekan acardım
Herkesın unuttugu eskı turk- dunya muzıklerının caldıgı her kesimin damak zevkıne ve butcesıne uygun el yapımı yıyecekler olurdu ..
Üni.öğrencılerınden , hafta sonu aılesıyle gezmeye gelen ınsanlara kadar herkese hıtap edıcek yıyecek ve tarza bır cafe goremıyorum hıcbıyerde ozellıkle avmlerde sadece bellı buyuk markaların yıyeceklerı var fastfood

kesinlikle kkasimpati arkadaşımız haklı. halısaha da çok güzel paralar dönüyor. nişanlına bir çıtlat araştırsın.

Benım sahsı fıkrım avmde bır dukkan acacak olsam bu kesınlıkle bır tesettur magazası olurdu sole varklı kesımlerın gunuzun modasına uygun uretım yapan bır markanın dıkkat edılrse avmlerde hıc tesettur magazaları yok hep blue jeans spor gıyım ınanın hafta sonu avmlete gıtmek ıstemıyorum bana hıtap eden hıc bır dukkan yok cunkı ve bız teseturly bayanların bır coguda oyle dusunuyor

çok bilinen bir markanın yiyecek yeri olabilir. yada bebek çocuk giyim olabilir. kendine kıyafet almasan olur ama çocuğuna almak zorundasın. ee oralarda açda kalamazsın bence en mantklısı bunlar

Bu konuyu benim açmam gerekiyordu..9 aydır evliyiz dükkanımız var ve ne yapacağımızı bilmiyoruz.küçük bir yerde yaşıyoruz ama dükkan en işlek caddede ve diğer dükkanlara göre dikkat çekici bir dükkan.2 katlı yaklaşık 120m2 falan.ama ne yapıcaz bilmiyoruz küçük bir yerde ne giderki.il merkezi olmasına rağmen 40.000 nüfuslu biyerde yaşıyoruz.şuan kiracı var dükkanda adam kazanıyo biz kira alıyoruz çok can sıkıcı bir durum..Avize ve elektrik aletleri satıyor kiracımız ama normalde elektrik işi yapıyor orası benim vitrinim diyo..Bu aralar karacayı araştırmaya başladık..karaca porselen ve karaca home ikisi bir arada olan bir dükkan olabilir ama emin değiliz :((

Ben bi okulun karşısına kırtasiye açmak isterdim
Zaten kalemlere bayılırım
Renk renk kokoş kalemlerim var şu an masamda da :9:

eskiden beri hayalim kafe açmak benimm:31: şuan ki mevcut duruma bakıp kendimizce ve piyasadaki eksikleri tesbit edip
yaratıcı fikirleri de eklerseniz iyi iş yapabilir.:31:

kitap cafe ya da gelinlikçi dükkanı açardım:16::16: gelin malzemeleri falan satardım ayy ne hoşş olurdu:16:

Bende butik açmak isterdim. bayan kıyafetleri satan. ama ne açık ne kapalı kıyafetleri olan şık, uygun fiyatlı kıyafetler satan butik...

kıyafet bulmada çok sıkıntı yaşıyorum. ya çok açıklar ya çok kapalı:1:

butik pastacılık yapmayı cok istemişimdir...öle bi yer acardım sanırım imkanım olsa :31:

Back