• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dükkan açmak istiyorum yardımmm

ben öyle hissettim anlatırken bile havan değişmiş tutunamazsan bile başka bir yerde iş bakarsın
emek vererek yapınca bir şeyleri mutlaka karşılığını alırsın diye düşünüyorum:46:
içinde kalacağına yaşa derim

Risk almadan başarılı olunamaz.insan kesinlikle sevmediği mesleği sadece para için yapmamalı üstelik kazandığınız parada çok az..ben bilgisayar mühendisiyim ancak yapmıyorum çünkü ailem için okuduğuma sevmediğime karar verdim ve şimdi 2. Üniversite okuyup çok sevdiğim psikolojıde ilerleyeceğime inanıyorum üstelik yaşımda 27.hayatın kendisi bir risk zaten her saniye ölüm ve sevdiklerimizi kaybetme riskiyle yaşıyoruz.kesinlikle işini kur tanrıya güven gerisini düşünme..

kızlar merhabaa.

6 yıldır muhasebe burosunda calısıyorum 1000 tl aldıgm maaşç yasadıgım yer kucuk olmasına ragmen yetmıyor. birikim yapmak istiyorum olmuyor.
şimdi yasadıgım sehırde tarıhı el işleri satılan yerler var ve vakıflara baglı bulundugu ıcın kiraları cok az ve gelen turıstler buralardan alısverız yapar. az once bır arkadasımla konustum orda calısıyor 200 tl kıra verılıyormus. devreden olursa haber ver dusunuyorum dedım gecen hafta yan dukkanları devretmıs 4500 tl.

sımdı benım bırıktırdıgım 8500 tl param var ve hareketlı bır ınsanım renklıyım gıyınmeyı herseyı cok severım. ama gel gelellım bu muhasebe masası koltugu ve butun gun bılg. basında olmaktan yıldım. bir yerden tutuyum artık kendı yagımda kavruluyum dedım. sizce nasıl mantıklımı. elımden boncuk işleri gelır. bulunan yerde istedıgını satabılıyormussun kolye saat takı toka aynı zamanda tarıhı el işleri. erkek arkadasımın durumu ıyı onada actım konuyu bende elımden geldıgınce yardım ederım sen iste dedı babama soyledım yıpratıyorsa senı bu iş neden yapamayasın dedı. bılemedım işte arkadasım devreden dukkan olunca haber verecek. cokmu acelecı oldum dun aklıma bugun hemen herkeze soyledım.

eğer yapmak istiyorsan yap derim belki bu senin için bi fırsat olabilir.hem dediğine göre turistik bi yermiş mutlaka gelirin olur.eğer bi fikir edinmek istiyorsan oraya gidip dükkanlara da soarbilirsin ben böyle yapmak istiyorum ama kazanabilir miyim fln diye.en azından kendi durumlarını söylerler sen de bi fikir edinmiş olursun.yapamadın diyelim en kötü ihtimal malları satarsın eline gene para geçer sadece kira parasını hibe etmiş olursun.çok bi kayıp vermez gibime geliyo.

eğer yapmak istiyorsan yap derim belki bu senin için bi fırsat olabilir.hem dediğine göre turistik bi yermiş mutlaka gelirin olur.eğer bi fikir edinmek istiyorsan oraya gidip dükkanlara da soarbilirsin ben böyle yapmak istiyorum ama kazanabilir miyim fln diye.en azından kendi durumlarını söylerler sen de bi fikir edinmiş olursun.yapamadın diyelim en kötü ihtimal malları satarsın eline gene para geçer sadece kira parasını hibe etmiş olursun.çok bi kayıp vermez gibime geliyo.

bende aynen senin düşündüğünü düşünüyorum neden risk almayım. cok yajkın tanıdığım 7 8 yıl önce bir arabası varmış onu satıp tekrar al bu sekılde 8 yılda yaşadığım yerın en gözde galericisi oldu. risk almasa bu günlere gelemezdi. ben neden yapamayım hem sevdiğim iş olacak. batsam bile elimdeki biriktirdiğim param gider hiç yapamadım dükkanı devredersin en azından hibe etmemiş olurum. öğle aramda gidip bakacam neler satıyorlar.

devir olarak almak yerıne 5000 devir parası verileceğine 5000 mal koyarım içeriye kendi zevkime göre boş dükkan bile olur bana.

Risk almadan başarılı olunamaz.insan kesinlikle sevmediği mesleği sadece para için yapmamalı üstelik kazandığınız parada çok az..ben bilgisayar mühendisiyim ancak yapmıyorum çünkü ailem için okuduğuma sevmediğime karar verdim ve şimdi 2. Üniversite okuyup çok sevdiğim psikolojıde ilerleyeceğime inanıyorum üstelik yaşımda 27.hayatın kendisi bir risk zaten her saniye ölüm ve sevdiklerimizi kaybetme riskiyle yaşıyoruz.kesinlikle işini kur tanrıya güven gerisini düşünme..

tebrik ediyorum seni kimisi yaşım oldu 27 ne işim var aman okudum işte bari bu mesleği yapayım der en güzelini yapmıssın :) benimde yaşım 26 neden bende yapamayım. :27:

Back
X