kızlar merhabaa.
6 yıldır muhasebe burosunda calısıyorum 1000 tl aldıgm maaşç yasadıgım yer kucuk olmasına ragmen yetmıyor. birikim yapmak istiyorum olmuyor.
şimdi yasadıgım sehırde tarıhı el işleri satılan yerler var ve vakıflara baglı bulundugu ıcın kiraları cok az ve gelen turıstler buralardan alısverız yapar. az once bır arkadasımla konustum orda calısıyor 200 tl kıra verılıyormus. devreden olursa haber ver dusunuyorum dedım gecen hafta yan dukkanları devretmıs 4500 tl.
sımdı benım bırıktırdıgım 8500 tl param var ve hareketlı bır ınsanım renklıyım gıyınmeyı herseyı cok severım. ama gel gelellım bu muhasebe masası koltugu ve butun gun bılg. basında olmaktan yıldım. bir yerden tutuyum artık kendı yagımda kavruluyum dedım. sizce nasıl mantıklımı. elımden boncuk işleri gelır. bulunan yerde istedıgını satabılıyormussun kolye saat takı toka aynı zamanda tarıhı el işleri. erkek arkadasımın durumu ıyı onada actım konuyu bende elımden geldıgınce yardım ederım sen iste dedı babama soyledım yıpratıyorsa senı bu iş neden yapamayasın dedı. bılemedım işte arkadasım devreden dukkan olunca haber verecek. cokmu acelecı oldum dun aklıma bugun hemen herkeze soyledım.