dukan diyetine basladim.destek istiyorumm

ozzgee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
2
0
6
35
Ankara
Bayanlar selam.cok cok uzun zamandir takip ediyorum sizi ve ne zaman bi sorunum olsa kadinlar kulubu deniyimlerinden faydalaniyorum valla hakkinizi helal edin:-) yine bi problemim var ve bu defa sadece okumakla kalmak istemedim.Ben 28 yasindayim iki kizim var (ellerinizden operler) 54 Kiloyla hamile kaldim ilk bebegim de sonra o iki yasina geldiginde 57 kiloya indim ama bu sefer ikinci kizima hamile kaldim ve suan 2, 5 yasinda ama ben bir turlu kilo veremedim cok hareketli geciyor gunlerim sporda yapiyorum ama gitmiyor bu kilolar bu arada butik pasta kurabiye falan yapiyorum sanirim tatliya duskunlugum yuzunden bu hale geldim:-( artik her diyeti pazartesi baslayip en gec persembe birakmaktan cok utaniyorum.en sonunda sizlerinde deneyimlerinizi okuyarak gaza geldim ve dukanin kitabini aldim ve cok icime sindi.cok iyide hazirlandim sayfa sayfa liste yaptim kendime yiyebileceklerimide aldim ve kilo tablosu cizdim. on gun atak yapmayi dusunuyorum aslinda cok ama ben eski ozge olmak istiyorum artik. bugun ilk gunumu bitirdim sabah 70, 2 kiloydum Suan 69, 6 en azindan ilk gun icin iyi oldugunu dusunuyorum.boyum 1, 66 bildiginiz tombikim ama bana destek verecek arkadasim yok malesef herkese sacma geliyor benim cabalarim burda Yoldasim olacaklar vardir diye dusundum. .simdiden tesekkur ederim ben yarin sabah ve aksam kilomu yazicam deneyimli arkadaslarin yorumlari cok onemli benim icin.Sevgiler!

Back