Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damdanın dukanında hiç ekmek yok mu
Örnek bi öğlen menüsü yazabilir misiniz
Selam RuyalazDuka diyetiyle zayiflayan var mi birkere denedim devam edemdim spora basldm cok fazla kilom var tekrar dukana baslamak istiorm motivasyona ihtiyaçim var
Duka diyetiyle zayiflayan var mi birkere denedim devam edemdim spora basldm cok fazla kilom var tekrar dukana baslamak istiorm motivasyona ihtiyaçim var
Ben canan hocayı severim. Geçen hafta doktora gittim. Doktorun siması canan karayata benziyordu. Bende dokturuma canan karataya benziyorsunuz, canan karatay iyi bir doktordur deyince doktorum bozuldu. Ben anlamıyorum ki eleştirdikleri kadar yetkinlikleri var mı acaba? Canan Karatay tıp dünyasını ikiye bölmüş sanki. Çok sevmeyeni var.Dukan protein ağırlıklı beslenilen bir diyet evet kilo verdirir ama onun yerine karatay daha makbuldur .
çünkü tam ve dengeli beslenirsiniz.
Duman protein ağırlıklı sadece.
Ben canan hocayı severim. Geçen hafta doktora gittim. Doktorun siması canan karayata benziyordu. Bende dokturuma canan karataya benziyorsunuz, canan karatay iyi bir doktordur deyince doktorum bozuldu. Ben anlamıyorum ki eleştirdikleri kadar yetkinlikleri var mı acaba? Canan Karatay tıp dünyasını ikiye bölmüş sanki. Çok sevmeyeni var.