Sevgili arkadaslar,
5 ay dukan yapmis arkasindan 2 haftalik guclendirme evresinde ilerlerken hamile oldugumu ogrenmis ve bu basligi acmistim.Hamilelikte dukan diyeti normal guclendirmeden daha farkli bir sekilde uygulandigindan hem bana hemde ben gibi hamile dukancilara yardimci olacagini dusunmustum.Lakin gebeligimin 10. haftasinda bebegimin kalbinin durdugunu ogrendigimden varolan hamileligim sonlandirildi.Ben simdi aldigim2-3 kiloyuda vermek ve bu kotu surecte tamami ile disina ciktigim diyete geri donmek icin kendime yeni bir hedef belirleyerek seyir evresine donuyorum.
Yine burdayim ve hamile kalip dukan yolculuguna devam edecek arkadaslara elimden geldigince destek olacagim.Bende insallah yeniden birgun hamilelik dukanini uygulamak icin araniza katilacagim...
canım çok üzüldüm yaaa. çok geçmiş olsun çok. ama şunu da biliyorum ki eğer bebekte bi anormallik varsa vücut otomatik olarak atıyormuş. daha önce de bikaç yerde okumuştum. moralini yüksek tutmaya çalış ki eski motivasyonuna dönebilesin. ayrıca diyetinle ilgili çok doğru kararlar almışsın. inşallah beraber yaparız hamilelik dukanımızı. tekrardan çok geçmiş olsun lisacım..