Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

bu arada hedeflerimizde eksiklikler var onlarıda bildirsek motivasyon açısından çok süper olacak kanımca

Eline sağlık canım listemiz hayırlı uğurlu olsun bolca - ler getirsin... O dövme ve tebrik kısmına gelince ben dövme için adayım bu hafta galiba herkes birer ikişer kilo verirken sona yaklaşınca mıdır nedir tıngır mıngır ilerliyorum ama belli olmaz belki vücut gaza gelir bir atak yapar innnşaalllllaaahhhh

Ellerine sağlık canımm

Herkeşe de başarılarrrr

En çok da bana ama

ellerine sağlık perşembe akşamı çok iyi olur diğer bildirime ben yetişimiyorum çünkü .. şimdiden çok teşekkür ederim bugün itibarıyla başlıyomuyuz????

harikaaa olmuusellerine saglik canim arkadasimayyy sayida bayagi iyiymis super cekismeli bir yaris olacak

scholarppty canım çok teşekkür ederiz. ellerine sağlık.
yarış korkusundan sp günlerimde sebzeyi bile azcık yyorum he... korkunun göz kör olsun :)) ama ben dukankraliçesi olamam da en azından 2.3. olsam yeter... o kadarını da olurum herhalde :)))))

çok öpüyorum sevgiler

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, ancak uzun zamandır takip ediyorum sizi, ben de yarışa katılmak istiyorum,

başlangıç tarihi:24.03.2013
başangıç kilom: 73,8 kg
boyum: 1,63
şimdiki kilom: 69,5 kg
bugüne kadar: 4,3 kg

Bende katılabilir miyim dukan diyeti kitabını aldım fakat yardıma ihtiyacım var ? :)

lisebellammm
ne yapıyosun sen yine bakıyımm
valla senin azmine hayranım ben yaa kilo verme konusunda sendeki azmin 10 da 1 bende olsa tığ gibi olurum

lisebellammm
ne yapıyosun sen yine bakıyımm
valla senin azmine hayranım ben yaa kilo verme konusunda sendeki azmin 10 da 1 bende olsa tığ gibi olurum

caniiiiimmadem zayifliyoruz birazda rekabet olsunda eglenceli olsun dedikinan bana kiloya inanilmaz karsiyim.hepimiz bir sekilde bir sebepten aliyoruz ya onemli olan vermek ,korumak ve bir daha oyle olmamak.eee diyorum takil bana tig gibi yapayim seni

Canım, liste için teşekkürler.zor bir görev bu. Sıkıştığında anda söyle bize elimizden geldiğince destek oluruz.
Hadi bakalım kraliçe adayları yarış başlasın.son 6 - 7 kilomu da umarım burada veririm.

ahh bir takıla bilsemm hallomucak birşeyler ama naffile benden adam olmazz

Hafta sonundayiz güneşi gören herkes disarlara kaçtı heralde. Ama dışarda diyeti bozmayın kizlar.benim günüm vardı bugün.pastalar, börekler makarna salatalari...of of of....ama yemediiiiiiiiiim.kendimle gurur duydum. ' yeme annem, yeme gülüm' dedim kendime. Bu neyse de dün de bir davetteydim kadın tam 6 çeşit yapmış ya...ben yine yemedim tabi..milletin de boğazına dizildi yedikleri. Allahım artık gitsin şu kilolarrrrrrrrrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…