• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan diyeti Farkli..

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
selamlar
ben dukan diyetini(protein agirlikli diyet)uyguluyordum ve yaklasik 10 kilo vermistim sonra doktora gittigimde
vitamin eksiklikleri cikti ve bende diyeti biraktim kilonun yarisini geri aldim..
simdide tekrar karar verdim bu diyeti yapmaya ama kendi listeme göre.

Protein agirlikli beslenecem ama hergün sebze yiyecem.
haftada 2defada meyve yemeyi düsünüyorum

uygunmuydur sizce? acaba böylede kilo verebilirmiyimki?
böyle uygulayan oldumu aranizda?

selamlar
ben dukan diyetini(protein agirlikli diyet)uyguluyordum ve yaklasik 10 kilo vermistim sonra doktora gittigimde
vitamin eksiklikleri cikti ve bende diyeti biraktim kilonun yarisini geri aldim..

dediğin gibide yapabilirsin...........
benim diyet önerimde şu (öneri derken bende yapıyorum)
1 gün protein bir gün sebze.
yemeklerden 1 2 saat sonra meyve ama abartamadan mesela 1 elma veya 2 tane mandalina.

dediğin gibide yapabilirsin...........
benim diyet önerimde şu (öneri derken bende yapıyorum)
1 gün protein bir gün sebze.
yemeklerden 1 2 saat sonra meyve ama abartamadan mesela 1 elma veya 2 tane mandalina.

evet zaten önceden yaptigimdada birgün protein birgün sebze yapmistimda
pek iyi gelmemisti bana

selamlar

Bu tarz diyetlerde yani protein ağırlıklı diyetlerde çabuk kilo vermeyi kolaylaştıran yada gerçekleştiren yoğun protein içeriğidir.Bu nedenle bahsettiğiniz şekilde yapacağınız diyette yine kilo tabiki verirsiniz ama dükan diyetinde uygulanan 1+1 seyir dönemine göre daha yavaş verirsiniz.Ya bu şekilde yavaş vermeyi göze alarak uygulayacaksınız yada diyetin uygulanış şeklini bozmadan yapıp vitamin hapları ile vitamin açığını kapatacaksınız.dükan diyeti uygulamış vede çok iyi kilolar vermiş biri olarak aldığım vitamin desteği ile hiçbir kan değerimde en ufak bir sorun yaşamadım.diyetinize yürüyüş tarzıda olsa spor eklemenizi vede su yeşil çay desteğini eksik etmemenizide öneririm..Mutlu zayıflamalar..

bana lütfen yardımcı olun... kendimi bildim bileli kilolarla başım dertte ve artık çok sıkıldım bu durumdan. dukan diyetide beni çok cezbediyor çünkü kendimi yemekten alıkoyamıyorum. tek çekindiğim konu yan etkileri yani bu diyeti uygularken destek olarah e vitamini c vitamini ve b12 vitamini kullanabilir miyim sizde bilginiz var mı? :14:

arkadaşlar en güzel diyet sağlıklı beslenme diyeti olan karatay hem protein hem karbonhidrat hem vitamin var...ben 6 aydır yapıyorum 11 kg dan fazla verdim değerlerimin çoğuda düşüktü beslenme tarzıyla hepsi iğnesiz ilaçsız düzeldi...çok şükür sağlığımdada farklılıklar hissetmeye başladım ...çevremdekilerede yardımcı olmak için burada yeni bir topik açtım oradan karatay yapmak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum....topiğimize uğrarsanız gerekli bilgileri alabilirsiniz....topiğimizin adı ...KARATAY DİYETİ ile aç kalmadan yiyerek zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Back
X