dondurulmuş hazır satılan köftelerden tüketen var mı arkadaşlar bunlar diyeti bozar mı lütfen yardım edın
Atak döneminde ne çorbası yapacaksın sadece protein tüketmen gerekiyor sebzeye geçince çorba olabilir domates salçası yasak biraz biber kullanabilirsin.
Kızlar et yemekten bıktım ya bi seçenek sunun lütfen artık midem bulanıyor atak dönemı çok zor
kardeşime aktara gidip yulaf kepeği sormasını söyledim . tam 3 aktara gitmiş 3 üde aynı cevabı vermiş ''hayvan yemi satan yerlerde bulursun ''demişler :) meee meee
tel şehriye çorbasının şehriyesiz halini yapacaktım aklıma o geldi :) bulyon katacaktım suyuna. az da salça renk versin diye limon sıkıp içecektim ama vazgeçtim. 3 günüm bitti yarın 4. gün olacak sonra 5. olacak sonra yaşasın sebzeler :))
Kızlar atak evresınde 3.günüm ama acayip halsizlik var neden oluyo bu sızdede var mı bı yerde düşüp kalcam diye korkuyorum
kızlar kakao kullanabilio muyuz bu diyette? bilen var mı? Çikolata ihtiyacımı kakaolu sütle gidermek istiyorum ama emin olamadım:44:
Sebzeye geçince kabak,kereviz,pirasa,domates bunları duduklude hasla blendirdan geçir 2yumurta ve 1limonun suyunu sık iyice cirp çorbaya ilave et uzerinede dereotu dogra çok güzel oluyor.kaç kilo verdin?hedefin kaç kilo
dukanın sitesindeki tariflerde kakao kullanılıyor ama yağı azaltılmış kakaolardan sürekli kullanmanın sakıncası olurmu onu bilmiyorum
merhaba bu diyete yarın başlıcam ilk hafta sadece et ve su diyo günde 1 tabak yağsız salata yiyebiliormuyuz?
kızlar ben de gittim altın çilek yerine goji berry aldım çok güzel tatlı ihtiyacımı çok güzel karşılıyor vallahi :) ama ne kadar tüketmem gerektiği hakkında bir bilgiye sahip arkadaş var mı acaba??
süt ürünlerini nasıl doyurucu hale getirebilirim.lütfen bilenler yapanlar yardım etsın[/Q
2. evrede kereviz yiyebilir miyiz
ben portakallı ayvalı kereviz yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor
en alta azıcık zeytin yağı üstüne halka doğranmış soğanları diziyorum onun üstüne yine halka doğranmş soyulmuş ayvaları diziyorum üstüne halka doğranıp soyulyorum muş kerevizi diziyorum
üstüne 2 tane portalakın ve 1 limonun suyunu sıkıyorum 1 kaşık şeker azıcık daha zeytinyağı kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum
biliyorum meyve yasak ama ayvalardan yemesek bunu yesek olmaz mı
hemen canım
2çorba kaşığı buğday kepeği
3çorba kaşığı yulaf kepeği
1tatlı kaşığı tarçın
süt
8tane ezilmiş splenda
daha önce süt yerine yoğurt kullanıyordum .kurabiye biraz ekşi oldu gibi.
şimdi bütün bu malzemeleri sütle hamur gibi olacak şekilde karıştırıyorum.elimi suyla islatarak yuvarlak şekil veriyorum.ben çok ince olmasına dikkat ediyorum.kıtır kıtır oluyor.kıtırlığı kaybolmasın diye ağzı açık kavanoza koyuyorum.çayın yanında light içeceklerin yanında süper oluyor.
ha pişirirken yağlı kağıt kullanırsan daha iyi olur.
bu kurabiye yaparsan yorumunu beklerim.
afiyet olsun:)
süt ürünlerini nasıl doyurucu hale getirebilirim.lütfen bilenler yapanlar yardım etsın[/Q
2. evrede kereviz yiyebilir miyiz
ben portakallı ayvalı kereviz yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor
en alta azıcık zeytin yağı üstüne halka doğranmış soğanları diziyorum onun üstüne yine halka doğranmş soyulmuş ayvaları diziyorum üstüne halka doğranıp soyulyorum muş kerevizi diziyorum
üstüne 2 tane portalakın ve 1 limonun suyunu sıkıyorum 1 kaşık şeker azıcık daha zeytinyağı kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum
biliyorum meyve yasak ama ayvalardan yemesek bunu yesek olmaz mı
kereviz yeniyor ama portakal suyu ve ayva yasak onları yemesek bile beraber piştikleri için içindeki şeker karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?