Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Atak döneminde ne çorbası yapacaksın sadece protein tüketmen gerekiyor sebzeye geçince çorba olabilir domates salçası yasak biraz biber kullanabilirsin.

tel şehriye çorbasının şehriyesiz halini yapacaktım aklıma o geldi :) bulyon katacaktım suyuna. az da salça renk versin diye limon sıkıp içecektim ama vazgeçtim. 3 günüm bitti yarın 4. gün olacak sonra 5. olacak sonra yaşasın sebzeler :))

Kızlar et yemekten bıktım ya bi seçenek sunun lütfen artık midem bulanıyor atak dönemı çok zor

çılbır yap çılbır :) sabahı bekliyorum sabah olsunda çılbır yiyeyim diye valla :) bu sabah yapmıştım süper oldu. ben süt ürünlerini et ürünlerini çok severim onun için çok severek yapıyorum bu diyeti.

akşamda buzlukdan kurban eti vardı don onu aldım az erittim yağsız kısmından donu tam çözmeden sertken döner gibi ince ince dilimledim . etleri sarımsak pulbiber karabiber kekik azcıkda kimyonla harmanladım birazda tuz . tost makinasında pişirdim yağsız . ince olduğundan hemen pişti. üstünede yoğurt döktüm iskender oldu :) ama tereyağsız iskender bide pideleri yoktu:) eşimede makarna yapmıştım makarnayı bıraktı benim yemeğe saldırdı :) tavsiye ederim güzel oldu.

Sebzeye geçince kabak,kereviz,pirasa,domates bunları duduklude hasla blendirdan geçir 2yumurta ve 1limonun suyunu sık iyice cirp çorbaya ilave et uzerinede dereotu dogra çok güzel oluyor.kaç kilo verdin?hedefin kaç kilo

İkinci haftayı tamamladım ve regl dönemim içinde olmama rağmen toplamda 4 kilom uçtu!

Daha önce yulaf kepeğine gerek yok; karbonhidrat almıycam, diyodum ama dün kitaba bi daha göz attım ve yulaf kepeğinin besin emilimini azalttığını gözden kaçırdığımı fark ettim.
Bugün derhal markete!!

Son düzenleme:
Sebzeye geçince kabak,kereviz,pirasa,domates bunları duduklude hasla blendirdan geçir 2yumurta ve 1limonun suyunu sık iyice cirp çorbaya ilave et uzerinede dereotu dogra çok güzel oluyor.kaç kilo verdin?hedefin kaç kilo

tarifin için tşkler kereviz hariç hepsini severim :)

ben 70 ile başladım bugün 4. günüm 68.4 olmuşum iyi gidiyor gibi geldi bana bide diyete başladım 2. gün adet oldum.bakalım bi kaç gün sonra belli olur tam ne kadar verdiğim. 55 e inmek istiyorum en az.

kızlar bişey dicem

1. gün eşimle yürüyüş yaptık burda sahilde ertesi gün 1 kilo vermiştim.
2. gün evde 40 dk dans ettim hareketli hoplaya zıplaya ertesi gün yarım kilo vermişim.
3. gün hiç bişey yapmadım evde öylece oturdum bu sabah tartıldım 100 gr vermişim

yani diyeceğim şu ki yürüyüş kesinlikle şart.

bugün yürüyüşte bi aktarın önünden geçiyordum hiç umudum yoktu ama yinede girip sorayım dedim yulaf kepeği var mı diye var dedi adam önce şaşırdım kaldım valla burnumun dibinde varmış diye :)

baktım böyle unun biraz kalını gibi gri renkte içinde yulaf kabuğu gibi şeylerde var ince ince harman yani. bu aktar kendi üretiyormuş kepeği öğütüyorlarmış yoksa yenmezmiş kabuk gibi olduğundan.

ne kadar dedim 250 gr 10 tl dedi. burda alanlar 300 gr 5 tl ye aldık demişlerdi adama dedim doğrudur biz bu fiyata satıyoruz dedi.

acaba 5 tl ye alan arkadaşların kepekleri nasıl öğütülmemiş mi böyle saman gibi bişey mi kısa kısa? öyle ise adamın sattığı fiyat normal öğütülünce azalıyordur gibi geldi.

bana pahalı geldi sizcede öyle mi ? yani ne kadar olursa olsun al çok işe yarıyor diyormusunuz ?

öyleyse gidip alacağım.

Son düzenleme:
dukanın sitesindeki tariflerde kakao kullanılıyor ama yağı azaltılmış kakaolardan sürekli kullanmanın sakıncası olurmu onu bilmiyorum

ben her akşam kakaolu süt içiyorum 1 çay kaşığı kakao atıyorum çok geliyo azaltayım bu sefer biraz. evdeki kakao nun üstüne baktım yağı azaltılmış diyor herhalde uygundur o zaman.

merhaba bu diyete yarın başlıcam ilk hafta sadece et ve su diyo günde 1 tabak yağsız salata yiyebiliormuyuz?

Atak evresinde sebze yok.yumurta light süt,yoğurt,peynirde yiyebilirsin.TAvuk,balık,kırmızı et tuketebilirsin.Tatlandirmak için soğan,sarımsak,maydanoz,limon baharat kullanabilirsin.

atak evresinde 1,5 yemek kaşığı seyirde 2 kaşık güçlendirmede 3 kaşık diyet bittikten sonrada 3 ay süreyle 30 adet goji berry zayıflamaya yardımcı ürün dukandan okudum öyle aldım sabahları aç karnına tüketince kabızlığıda çözüyor

Son düzenleme:

peki buğday kepeği yasak değil mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…