Ya kızlar 64 kiloydum 65 olmuşum halbuki çok sebze tüketmiyorum ama diyet içecek çok içiyorum
Yoksa sınırsız dediklerinin de bir sınırımı var moralim bozulduuuuuuuuuu:
benim de öyle 1 kilo geri aldım .. reglin yakın mı ?.
Bilmiyorum ki hiç ne zaman olduğumu 1 hafta falan kalmış olabilir
Ama tuvalet sorunu da var acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum.
Ayrıca gerçekten şekersiz limonata gazoz vs... onlardan mı diye düüşünmeden edemiyorum
aynen canım ben hiç aç kalmadım ki zaten abarttım herhalde
1 hafta civarı kaldıysa su toplamaya başlarsın ondandır. burdaki arkadaşlar sonrasında arka arkaya bu kilolar gider diyorlar. diyet içecek bişi yapmaz sanmıyorum ben..
sudan da olsa kilo alınca ben az yemeye başladım. düzenli yani. ögünlerimi ve ara ögünlerimi takip ederek yiyorum. her hafif içim kazındığında bişiler yemiyorum. bakalım bide böle denicem. dukan kilo vermemi hızlandırsın diye umut ediyorum .
sanırım bu laflar bana geldi(en azından bana da geldi) ...ben kimseyi kışkırtmıyorum..bu motivasyon meselesi..burada herkes deneyimlerini yazıyorsa ben de kendiminkileri yazıyorum...bazı insanlar çok iradelidir,herşey yasak diye başlarlar diyete ve başarabilirler..belli ki sen de bunlardansın..kutlarım..ama kilo alanlarımızın çoğu yemek yemek konusunda daha iradesiz olduğundan daha diyete başlarken bir lokma yağ bile deymemeli ağzına filan denmesi insanın diyete başlamasını geciktirir..erteler hep insan..mesela dukan diyetinin bu kadar sevilmesinin sebebinin de öğün ve miktar kısıtlamasının olmaması örneğin..yani özgürlük...en azından ben böyle düşünüyorum...ve kimsenin böyle de düşünmesi gerekmiyor...ben günümü paylaşıyorum ve sanırım bu hakkım senin kadar var...
ayrıca güçlendirmeye geçen arkadaşların bazıları neden light değil de normal yağlı ürünlere dönüyorlar,çünkü bu diyet tamamlandığı zaman yağlı ürünlerden yenmeye başladığında hoop almaya başlanması çok muhtemel...hatta daha başından beri light süt ürünü kullanmayan arkadaşlar var...
yani demek istediğim ben senin yazdığın şeye müdahale etme hakkını kendimde görmüyorum açıkçası..anlatabildiysem ne mutlu...
aranızda magnezine calsine kullanan var mı ? ben azönce eczaneye gittim ve bir tane edindim. ama tozmuş. pek toz şeyleri içemiyorum. o kadar da kötü değildr dedim. aldım. 1bardak suya 3 ölçek karıştırdım ve ağzıma aldığım gibi kustum... ne biçim bir şey kireç gibi. homojen olmuyor anında dibe çöküyor tozlar. ben mi yanlış yaptım. siz bunu nasıl içiyorsunuz :S
canım sevincimden ne yazdıgımı bilmiyorum 5 gün atak evresinde ama düzenli spor da yapıyorumnasıl yani ,yanlış mı anladım?bir günde mi gitti 3.800 öyleyse C vitaminine hücum.:))
Canim ya... niye aramadin beni. Uzuldum bak. Sen magnesiye devam et. Ben ararim seni birazdan.
canım cevabın için teşekkür ederim bazen yüyümeye üşeniyorum ondan sormuştum ama senin söylediklerini duyunca gaza geldim birazcıkbi de kıskandım seni benden daha çok vermişsin , boyun ve kilon kaç sorabilir miyim
Selam
Kizlar zature olmusum. Yok boyle birsey. Terzi kendi sokugunu dikemez misali. Yok inatci grip falan derken ihmal ettim iste. Her neyse. Gectigimiz 3 gundur deli gibi abur cubur yedim oksurukten bogulmadigim zamanlarda. Sanirim regl oncesi kriziydi biraz da. Her neyse, iyilestim diyemem ama bugun yeniden dukanla beslenmeye basladim. Regl oldum. Teraziye 1 kilo ile yansidi bu 3 gun. Sadece ekstra bal ve 2 elma yedim bugun. 3 gun oyle cok abur cuburla zehirledim ki kendimi herhalde birkac hafta idare ederim :) Bu bir kac haftada da iyilesirim umarim.
Forumu iyi takip edemiyorum su aralar. Herkese tam destek benden. Guzel haberlerimle iyilesince geri donecegim.
Guzel fit gunler sizinle olsun.
bu gün sabah kalkınca limonlu sıcak su ,1yumurta,yağsız 3-4 lokma peynir ve tarçın,zencefil karışımı çay içtim.öğlen 2 tavuk göğsü yağsız tavada kızartma,2 bardak tam yağsız ayran içtim.akşam bir kase yoğurtla 1 yumurtadan çılbır yaptım...2 lokma peynir ,1 bardak ayran içtim..2-2,5 lt su içtim.5-6 çaybardağı çay ....ama başım çok ağrıdı.1 öğlen ,1 akşam ağrı kesici almak zorunda kaldım..gün içinde 76.900 gördüm ama 78.300 de gördüm sizce nasıl?[/QUOTEyeni başlayanlarda baş ağrısı yapıyor.su tüketimini arttır.çok yorma kendini büyen alışıyo zamanla başarılar:80::80::80::80:
kimseye müdahale etmek gibi bir niyetim yoktu.kişisel olarakta kimseyi hedef almadım galiba yanlış anlaşıldım.tamamen iyi niyetle yazılmıştı ama özür dilerim .amacım yeni katılan arkadaşlara yanlış mesaj vermemek adınaydı .hani buradan birbirimize destek olup yol göstericez diye düşünmüştüm.herhalde bu diyete katılan herkes dilediğini yer içer hiçbirimizide bağlamaz bu.yazımın sonundada zaten bunu belitmiştim.neyse dersimi verdiniz bende öğrenmiş oldum fikrimi kendime saklamalıyım .
sanınırım 10 kilo vereceksin 5 gün atak yazıyor kitaptamerhaba kızlar benim de 10 kilo vermem gerekiyor.bu sabah itibarı ile başladım..yalnız kafama takılan ilk evreyi kaç gün yapmam gerekiyor...sanırım herkesin vereceği kiloya göre evrelerin süresi farklıymış....bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardım edebilirmi.....
tebrikler çok sevindim darısı bekleyenlerin başına
Selam kızlar,
bugün işyerinde köfte var diye yemege indim. bugün P günümdü ama ben unutarak köftenin yanında domates salatalık salata da yedim..
napçam şimdi((
estağfirullah özür dilenecek birşey yok..ben de biraz çıkışmış gibi oldum kusura bakma..ama daha önceden de hatırlıyorum bu gibi mesajlarını...birileri birşeyler yedim dediği zaman bu gibi tepkiler vermiştin yine...o yasak bu yasak yememeliydin,başka diyet seç kendine filan gibi şeyler demiştin..o yüzden birşey diyeyim dedim ben de..buradaki çoğu insan gibi ben de kaçamak yapmamamız gerektiğini biliyorum zaten,zaten ben de genelde kendim yapıyorum yemeklerimi.ama diyete yeni başlayanları da korkutmamak lazım değil mi arkadaşım?
zaten kısa sürede kilo vermesi gerekenler kendini daha iyi biliyor ve kaçamak yapmıyorlar ,evlenecek arkadaşlar filan gibi mesela...
ama tabiiki senin dediğini tekrarlayalım,kaçamakların önüne geçilemeyebiliyor ve kilo vermeyi durduruyor...yapmayalım ya da abartmayalım
merhaba bu protein tozunu süreklimi kullandın yoksa herhangi bir öğünün yerinemi tok tutuyormu nerden aldın pardon biraz abarttım bu soru sorma işini ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?