kızlar slm ben 63lerd edolanıyorum hatta bı ıkı gundur ufak kacamaklarla 63.6 dan 63.8 e çıktım.kucuk bır sehır dısı zıyaretım olacak.ve orda rejıme cok uyacagımı sanmıyorum.cevremdekıler çok zayıflaıdgımı guclendırmeye geçmem gerektiğini söylüyor. bakalım 63.8 le gıdıyorum. pteıs sabahaı kaçla gelecegım. aslında bu ödülü hak ettim ama umarım çok abartmam.gelınce tekrar atak yapıp seyır yapıp alacagım kıloları vereceğime inanıyorum. ben yulaf kepegıd ehıc tuketmedım karbonhıdrat özlemi varhamburger pızzalar gözumde tütüyor. tam guclendırmeye geçecekken ıyımı kötü mü yapacagım bilmiyorum.ama guclendırmede 3 ay sürecek bıraz molayla güç toparlarım dıye düşündüm. burda kacamak yapanlarıda görünce artık 2 ay sonra esaslı bırkaç ödül yemeği yesem dıye düşünüyorum. bilmiyorum yinede dikkat edeceğim hepten bırakmayacagım kendımı.bana şans dileyin.
bugün tartılıcaktım yatartıldım. sadece 1 bardak su içmiştim aç karnına tartıldım. wcye de çıkmıştım biraz ama 78.4 çıktı ben en fazla 77 bekliodm ((((( çok mutsuzummmm
ayrıca 5 günün ardından nasıl tuvalete çıktığımı yazayım. dün ilk kez yulaf kepeği yedim. yatmadan önce de 1 tatlı kaşığı buğday kepeği. sabah ta sıcak limonlu su içtim. akşam otur kalk egzersizler yaptım. öyle çıktım. tavsiye ederim
7sinde regl olmam gerekiodu o da olmadıbelki de ondandır
bekunis... hizli ama cok sanci yapar, kisiye gore kivrandirir bile
hint yagi... bu da oyle
x-m sensonid solusyon... cok fazla guclu. kivrandirir.
magnesi calsine... cok kolay kullanimi var. oneririm.
parafin... onerilir
BUGDAY UNU KEPEGI.... :) gercekten
bu site sayesinde diyete başladım 5 günlük atak evremin son günündeyim trabzonda yulaf kepeği bulamadım yulaf ezmesi buldum napabilirim yulaf ezmesi olur mu
arkadaşlar bugün 3. Atak günüm sabah aç karnına 2 kg vermiş olarak 70 i gördüm
şükürler olsun
benim de bebeğim var 14 aylık emziriyorum fakat artık çoğunluk ek gıdalardan oluşuyor
bu yüzden sütümü etkilemez diye düşünüyorum hem sağlıksız bir şey yemiyoruz
ama bence 1 yaşa kadar diyet yapmayın emziriyorsanız...
Herkes bu diyette kabızlıktan şikayet ediyor aksine bende ishal gibi oldum
yani tuvalete çok rahat çıkıyorum
protein insanı ne kadar tok tutan bir şeymiş yaşasın dukan amca
Bugün sabah yoğurt ve peynir yedim arada süt içtim biraz önce balık yedim ve bol su
bozdum dedin ne yedinde bozdun:2::2::44: :96: :2::2:
çooookkk pişmanııımmmmm
bozdum dedin ne yedinde bozdun
ne yemedim ki kayınvalidemin misafirleri vardı artık gerisini sen düşün
aslında çok kararlıydım ama olmadı demekki değilmişim
evet cnm bende onu diyecektim daha atak dönemini bitirmeden ciddi anlamda bozduysan demekki kafanda tam oturtmamışsın, eğer kararlıyım diyosan bence baştan başlama atağına devam et daha fazla bozmadan.
Selam,
Ben atak evresine tekrar başlamışken bugün bozdum :)
Yarın tekrar başlamak istiyorum, pes etmek yok.
Atak evresini tekrarlamanın bir sakıncası yok sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?