Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tweetcim aynı kilolarla başlamışız , ne kadar sürede verdin kilolarını birde boyun kaç cm?

Moralini bozma , regli olamadım diyorsun bence onun şişkinliği vardır. Regli olduğunda bence herşey yoluna girer.

arkadaşlar bugün 3. atak günüm sabah aç karnına 2 kg vermiş olarak 70 i gördüm
şükürler olsun

benim de bebeğim var 14 aylık emziriyorum fakat artık çoğunluk ek gıdalardan oluşuyor
bu yüzden sütümü etkilemez diye düşünüyorum hem sağlıksız bir şey yemiyoruz
ama bence 1 yaşa kadar diyet yapmayın emziriyorsanız...

herkes bu diyette kabızlıktan şikayet ediyor aksine bende ishal gibi oldum
yani tuvalete çok rahat çıkıyorum

protein insanı ne kadar tok tutan bir şeymiş yaşasın dukan amca

bugün sabah yoğurt ve peynir yedim arada süt içtim biraz önce balık yedim ve bol su

Son düzenleme:

teşekkürederim arkadaşım.bende dün eucarbon diye bi hap aldım.bitkisel kömürmüş adı.akşam 3tane içtim sabaha rahatlayacaksın dedi eczacı ama gene tık yok ayrıca tartıdada 600 gr fazla görünüyorum.

arkadaşlar dün atakta 3.günümdü ve bozdum şimdi tekrar başlasam bugünden itiberen 6 gün yapsam diyorum (dukan amca bana 6 atak verdi) ne dersiniz

kitabı okudum ama bozulursa ne yapılır die birşeyle karşılaşmadım doğal olarak çünkü bozmaman gereken bi diyet bu offfffffffffff yaaaaaaaaaaa

napıcam kızlar bi el atın banaaa

bu site sayesinde diyete başladım 5 günlük atak evremin son günündeyim trabzonda yulaf kepeği bulamadım yulaf ezmesi buldum napabilirim yulaf ezmesi olur mu

başarılar sana ben başaramadım
dukan arkadaşımız yulaf ezmesi kullanıyodu yanılmıyosam olabilir yani bide rossmann gebze şubesinde var telefon aç yardımcı oluyolar kargoyla yolluyolar sanırım

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim senin adına.bende pazartesi başlayayım bari

Selamlarrrr,

Bu sabah tartı 200 gr daha verdiğimi gösterdi çoook sevindimmm..
Dün koca tabak kıymalı taze fasulye yemiştim..

Bugün itibariyle tam 1 ay oldu ben başlayalı ve hiç bahsettiğiniz gibi tuvalet problemi yaşamadım.
Hergün mutlaka 1.5 lt suyunuzu içerseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
:89::89::89:

ne yemedim ki kayınvalidemin misafirleri vardı artık gerisini sen düşün

aslında çok kararlıydım ama olmadı demekki değilmişim

evet cnm bende onu diyecektim daha atak dönemini bitirmeden ciddi anlamda bozduysan demekki kafanda tam oturtmamışsın, eğer kararlıyım diyosan bence baştan başlama atağına devam et daha fazla bozmadan.

evet cnm bende onu diyecektim daha atak dönemini bitirmeden ciddi anlamda bozduysan demekki kafanda tam oturtmamışsın, eğer kararlıyım diyosan bence baştan başlama atağına devam et daha fazla bozmadan.

bu pişmanlığı bi daha yaşamak istemiyorum

ben de öyle yapıcam devam edicem bakalım sonuçları beraber görcez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…