Dukan & Callanetics güzel bir zayıflama/incelme programı

selam topik hayrılı olsun.crosielle önermişti bnu bana ama bir türlü indirip başlayamadım.

canım bende topik açtım ama hala randıman sağlıyamadım callan konusunda, tembelim galiba Aslında galibası fazla.

Ama dukan gayet iyi gidiyor, senkronizasyonu da bir tutturabilirsem callan ile şekillenme çok daha hızlı ve güzel olacak eminim.

bende varım 3/21 tam olarak hareketleri yapamasamda gün geçtikçe başaracağıma inanıyorum :)

benden sonra gelen yok yada herkes benim gibi tatilde bugün.yarın devam 21 gün sonrasını çok merak ediyorum nolacak :)

ben de callan yapıp bırakanlardanım randımazsızım ahhhha ahhhhaslında 21 gün çok da değil ama yatmak daha tatlı geliyor valla

merhaba. bu callanetics ile ilgili sorum olucaktı. her gün mü yapıyorsunuz hareketleri? bi kaç yerde haftada 1 yaptıklarını okumuştum o yüzden kafam karıştı. ben de başlamayı düşünüyorum da en kısa zamanda.

Her gün düzenli yapmak gerekiyor. 48 saatten fazla ara verilmemeli. Yoksa baştan başlayın diyorlar.

Ancak 6 gün yaptıktan sonra vücudu 1 gün dinlendirip tekrar 6 günlük setler halinde devam ediyorsun.

hergün düzenli olarak yaparsan iyi olur çünkü ben dinlenme günüyle beraber 3 gün ara verdim ve esnemeleri yaparken canım acaip yandı

Dukan ile 11kilo verdim ve callaneticsin 39.yapacağım birazdan :) Daha önce 9gün yapıp 4gün ara verdikten sonra tekrar başlamıştım.Ben umut ettiğim vücuda kavuştum ama baktım daha iyisi olmaya başladım devam ediyorum... Şimdi tahminimden bile çok çok daha iyi bir durumdayım hala da inanamıyorum :))) devam edin ASLA PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ hepinize kolay gelsinnnnn...

Once tebrik ediorum sonra yalvariorum lutfen bana da turkce dublajli bi link adresi atin ya cildircam bulamiorum bulduklarim inmiyo.ben de dukanla 11 kg verdim vermeye de dewam etmek istiorum fakat sarktim sanki boyle kalacak diye cok korkuorum.bian once call baslamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…