Dukan & Callanetics güzel bir zayıflama/incelme programı

trida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
142
2
96
İstanbul
Merhabalar,

Dukan diyeti yapan ve callanetics egzersizleri ile bunu destekleyerek hem kilo vererek zayıflarken bir yandan da sıkılaşarak forma giden arkadaşlar burada buluşalım, konuşalım istedik.

bizde eşimle 5 şer kilo vermek istiyoruz cumartesi günü dukan diyetine başlıycaz hem diğer topikten hem de burdan takip ederim artık
bu programda işe yarıyor sanırım

oooh trida ellerine saglik sekerim, topigin hayirli olsun

valla ben 12 ocak'tan beri dukanciyim, ama callan'a baslayali iki gun oldu. bir hafta sonra olculerimi gormek icin sabirsizlaniyoruuuum

oooh trida ellerine saglik sekerim, topigin hayirli olsun

valla ben 12 ocak'tan beri dukanciyim, ama callan'a baslayali iki gun oldu. bir hafta sonra olculerimi gormek icin sabirsizlaniyoruuuum

Benim 27 Şubat dukan başlangıcım. Callan 3/21 ile ara vermiştim ancak bugünden itibaren sil baştan başlıyorum. Ölçülerimi de her hafta sonu alıp not ediyorum.

Bakalım farkı burada hep beraber yaşayıp göreceğiz inşallah.

benim ilk yaptığımda heryerim acayip ağırdı ama 2.cide okadar ağrı duymadım bişilerde yanlışlık mı yaptım diorum acaba,zaten sabahda callanetics sayfasında belirttiğim gibi pelvisi kaldırabilme gibi bi beceriyede sahip değilim henüz:)

valla canim ben de pelvisi kaldirmakla neyi kastettigini bile tam anlayabilmis degilim yapa yapa ogrenirim diye umuyorum..

Kızlar dukanı bende yapıyorum. Callanetics içinde bir cavap arıyorum, şu hani eski zamanlardan kalma insanların yaptığı spor değilmi, hepsi mayolu, çoğu kıvırcık saçlı, herhalde 80 lerde falan çekilmiş bir havası olan video mu. Onu indirdim ama yapamadım doğru olup olmadığına emin olamadığım için.

evet o gönül rahatlığıyla yapabilrsin:)

evet evet o video canim, klasik callanetics videosu. bunu rahat yapar hale gelince (ki en az birkac hafta lazim) super ve evolution videolari varmis onlara gecebilirsin.

merhaba sekerler. topigimiz hyirli olsun.

bende 15 araliktan beri dukanciyim 14 kg verdim. daha da vermem lazim.

callanetics si yapan hickimsenin pisman oldugunu duymadim simdiye kadar. ben ilk video da 21 saatlik süreyi tamamladim iki gün oldu. muhtesem oldu vücudum acayip sekillendi. ama ölcü almamistim ben inanmamistim da pek

ama gözle görülür degisiklik oldugunu sizde farkedeceksiniz. özellikle bel yan kisimlarda acayip oyukluk oldu yaa süper süper

pelvis hareketlerinde callanetics topiginden nnnyyy arkadasim ilk yapamadigim zamanlarda bana demis ti ki ; hani oturarak yapiyoruz ya iste kalkarken hani tuvaletimizi tutarken SIKIYORUZ ya iste onun gibi yapip öne it demist. aynen öle yaptim daha kolay oldu ama hala zorlaniyorum o ayri valla. yani kusursuz degil . ama cok yardimi oldu o sekilde yapmamin. ayni zamanda ayaktaki pelvis hareketlerinde de tuvaletini tutup öne dogru ittin mi oluyor

yalniz simdiki SIKINTIM süper callanetics ve evolution videolarini free bulamadim.maalesef. ariyorum hala ama ümidim yok

sz formunda var 5 adet video süper callentics dio gerçi baktım klasikden pek bi farfkı yok adını bi yanlış yazdılar bilemiyorum bi bak o videolara istersen

sendezayıfla die cnm özelden msj atamıyorum ben ordan videolara girersen callanetics in 5 adet super calletinics die videosunu görürsün ama dediğim gibi ismi yanlışda yazmış olabilirler..

kızlar itiraf ediyorum, az evvel dukan'a ihanet ettim gerçekten hiç istemeden bir kaçamak yaptım, reglim diye herhalde. nerdeyse iki buçuk aydır çok iradeliydim, napalım bu da nazar boncuğu olsun. vicdan azabından uyuyamayıp kalkıp callan yaptım 3/21 oldu, şimdi uyuyacağım.. umarım siz benden daha iyi durumdasınızdır! kolay gelsin..

Dukan'da kaçamağım yok ama callan işini halen oturtamadım, hep bugün söz diye başlıyorum ama akşam bir ağırlık çöküyor kalkamıyorum yerimden.
Bütün gün işteyim, akşam eve gidince de çocukların yatmasını beklemem gerekiyor, çünkü ben o hareketleri yaparken seyretseler eminim çok dalga geçerler.

Bir akşam onlarla birlikte leslie yaptık, ben bile kendimden utandım. O kadar hamlamışım ki gerçekten 1 mili zor tamamladım.

Aslında bizim gibi amatör callan'cıların videosunu seyretmeyi çok isterdim, belki youtube da vardır, akşam bakayım. Kendimi yalnız hissetmem böylece.

Merhaba arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım. Dukan'a başladım. Bu "callanetics" güzel bişeye benziyor :) Çoğu kişi yarar görmüş galiba. Nereden indirebilirim acaba yardımcı olur musunuz?

Ben Callan'ın pembe myolu olduğu bi video indirdim ama; "10 Years Younger in 10 Hours" adı. 58 dakika sürüyomuş. Doğrusu bu mu acaba, herkesin yaptığı?

selam topik hayrılı olsun.crosielle önermişti bnu bana ama bir türlü indirip başlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…