Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DUKAN BİRASİ İLE ZAYİFLAYANLAR!
- Konu Sahibi ikomanyaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #diyet #dukan #saglık #zayıflamak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Evet doğru söylüyorsunuz. Tabi beslenme düzelmedikçe böyle çayların hiç bir faydası yok. Ben extra olarak kullanmayı düşünüyorumBir kür, detoks çayı bir sebze suyu kilo verdirmez. Ödem attırır maksimum. Sıvı ihtiyacınızı giderir. İnternette cayır cayır kilo yaktiran çay gibi tarifler var. Tamamen umut tacirliği.
Tansiyon yok çok şükür. Bende diyetle beraber kullanicam 15 gün. Bakalım inşallah fayda eder :)Tansiyon sorununuz varsa dikkat etmelisiniz düşürüyor . ben diyet yaparken içmiştim ödem attirmada faydali .
O kadar mı yaa Bende şimdi yapıyorum daha tadına bakmadım inşallah sevebilirimHayatta yutamadigim nadir seylerden, tadi o kadar kotu gelmisti 2. Si de sut arttirsin diye icmeye calistigim cemen cayiydi ♀
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Umarim siz icebilirsiniz, icebilenler var neticedeO kadar mı yaa Bende şimdi yapıyorum daha tadına bakmadım inşallah sevebilirim
- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Ben içmiştim canım tabi tadı çok şahane değil ama içilmeyecek gibi de değil hatta haziranın ilk haftası başlayacağım yeniden şimdi diyetisyen Kübra yazıcının bir telafi suyu var onu içeceğim bu hafta ödem atmak için tek başına hiçbir şey faydalı değil sağlıklı beslenerek biraz da hareket katarak bu çayların ödem atma da çok faydası var ben de otuz kiloya yakın verdim ara ara bu tarz sulardan faydalanıyorum
Evet Canım ya baktım şimdi tadına çokta fena değil. Yeşil çay tadı yoğunluklu o da alışık olduğumuz tad olduğu için. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın. Yardım alınca çok daha rahat ve kalıcı kilo veriliyor cidden. Benim son 4 olduğu için kendi çabamla vermek istiyorum inşallah başarılı olurumBen içmiştim canım tabi tadı çok şahane değil ama içilmeyecek gibi de değil hatta haziranın ilk haftası başlayacağım yeniden şimdi diyetisyen Kübra yazıcının bir telafi suyu var onu içeceğim bu hafta ödem atmak için tek başına hiçbir şey faydalı değil sağlıklı beslenerek biraz da hareket katarak bu çayların ödem atma da çok faydası var ben de otuz kiloya yakın verdim ara ara bu tarz sulardan faydalanıyorum
İçtim içtim canım çok ta kötü gelmedi Allah'tan
Umarim siz icebilirsiniz, icebilenler var neticede
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Sevindim senin adinaİçtim içtim canım çok ta kötü gelmedi Allah'tan
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
sızın onerecegınız bır tarıf varmıBir kür, detoks çayı bir sebze suyu kilo verdirmez. Ödem attırır maksimum. Sıvı ihtiyacınızı giderir. İnternette cayır cayır kilo yaktiran çay gibi tarifler var. Tamamen umut tacirliği.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Yememek ve hareket etmek disinda ise yarayacak bir sey yok benim vücudumda. Kilom yaziyor. kelin ilacı olsa kendi başina surerdi.sızın onerecegınız bır tarıf varmı
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
Yememek ve hareket etmek disinda ise yarayacak bir sey yok benim vücudumda. Kilom yaziyor. kelin ilacı olsa kendi başina surerdi.
Kilo verdiniz mi kaç kilosunuz ise yaradimi su.İçtim içtim canım çok ta kötü gelmedi Allah'tan
Canim 60 kiloyken başlamıştım ben ama bir yandan da sağlıklı besleniyordum bir hafta falan yaptım 58 e düştüm sonra hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım ama devam etseydim işe yarardı diye düşünüyorumKilo verdiniz mi kaç kilosunuz ise yaradimi su.
- 13 Kasım 2020
- 33
- 17
- 38
Merhabalar denediniz mi kilo verdiniz mi bende dukan birasına başlıycam tabi spor ve diyetle beraber ama bi yarari var mı nasılMerhaba arkadaşlar aranızda Dukan birası ile zayıflayan var mı ? Hiç denemedim aranızda denemiş olup tavsiyeleri olan var mı ? Son bir kaç kilom kaldı 4-5 kilo vermek istiyorum ideal kilom için sizce işe yarar mı yaa
- 25 Ağustos 2019
- 61.064
- 113.869
- 698
- 30