- Konu Sahibi BenOzgurce
canım aynışey banadaoldu valla napcazbizbunlarıklava:
allahtan o konuda ben olayın gidişatını lehime çevirmiştim.yoksa bizimkilerde geri alınacaktı.herşey eşimle bende kaldı.heh hea.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynışey banadaoldu valla napcazbizbunlarıklava:
kızla bende evlencem ama daha var.yazdıklarınız okuyunca kendime ders çıkarmaya başladım.herşeyi ayrıntılarıyla planlayıp sorunsuz bi düğün istom.umarım herşey güzel olur
Sevgiğim erkekle evlenmek tüm olumsuzları sildi götürdü benden..Ama şu bir gerçek ki iki şehir arasında düğün yapmak offfff çok zor..Tek istediğim bir an evvel günlerce model arayıp diktirdiğim gelinlikten kurtulmaktı..
Sırf 6 saat o gelinlikle yolculuk yaptım..Ha bide gündüz düğünü oldu..Hala eşimin tepesine tepesine bunu söylerim...Hahhahahaah haketti..
benim daha çok var.. evlenmeye adam bulayım da bir düğün geride kalsın :)
canımm sen hep güzel anketler yaparsın ama bunu sevmedim hatırlaması hiç güzel bir anı değildi benim için bi kına iki düğün yaptık ist berbattı ama bodrumda yat gezisi ve yemek oldu bu güzeldi :) ama istanbulu hatırlamak bile istemiyorummmmm
Valla aynını bende yaşadım, kadın kafasına çiçek takıp pistte etrafına insanları alıp ortada oynadı şakkudu şukkudu.. kaydirigubbakcemile2 Bende onun umurunda değildim sanki kendi evleniyo.. IIIIĞĞĞĞĞĞĞğğğğğhhhhh inanın düşündükçe sinir krizi oluyorum hala yaa:bbo: :bbo: :bbo:benim düğünüm daha cok sanki benim kayınvaldemin düğünü gibiydi.herzamanki gibi ilgiyi üzerine cekmek için bütün gün pistten inmedi.gelinim ne yapmıs mutlumu mutsuzmu umrunda bile degildi.tek istediği ogluyla yani benim eşimle doyasıya dans etmek,oynamaktı.ama bende onu ona kaptıracak göz varmı inadına bütün gece esimi 1 saniye bile bırakmadım.bence kayınvalde dedigin agır olmalı yasına göre devranmalı kendini ikinci plana atmayı bilmeli.şimdi bi de hamileyim artık cocuk dogunca naparda yine ilgi odagı olmaya calısır bilmiyorum
aynı benim gibi alıştıgımız bir dügün gibi degil sabahın besinde kaldırıldım hadi evinde gelinligini giy tesettürünü tak bir kuaföre bilem götürmediler sonra üc saatlik bir yolculuk nemi oldu erken gitmisiz dügüne adanın sıcağında eylül ayı ve tam bir saat bekle sonra kırkım yapacaklarmıs arabada oturduk birde milletin para atmasını bekle hepsinide kayın babam aldı birde millete haber salmıs altın takmayın geline diye takılırsa bana verilecek ya sonra arabadan indik ve herkes afedersiniz öküzün trene baktığı gibi baktı 14 yıl önce tesettürlü gelinlikler yeni cıkıyordu genctim güzeldim ve 19 yıllık dügün hayalim kabustu sonra bir hafta köyde kaldık ertesi gün esimin ailesi yatak yapmak icin pamuk ekmisler köyde işmi bitecek gittik onu topladık evde kaldım is yaptım balayımda böyle gecti zaten iki ay sonrada askere gitti oda ayrı bir kabustuSevgiğim erkekle evlenmek tüm olumsuzları sildi götürdü benden..Ama şu bir gerçek ki iki şehir arasında düğün yapmak offfff çok zor..Tek istediğim bir an evvel günlerce model arayıp diktirdiğim gelinlikten kurtulmaktı..
Sırf 6 saat o gelinlikle yolculuk yaptım..Ha bide gündüz düğünü oldu..Hala eşimin tepesine tepesine bunu söylerim...Hahhahahaah haketti..