Nişanimda Kinamda Düğünümde Herşey Tam Bir Fiyaskoydu. Nişanimda Kayinvalidemler Biz Düğünü çabuk Yapariz O Nedenle Aile Arasi Bir Söz Keselim Yete Dediler Zaten Ben De Fazla Gürültülü Bişey Istemediğim Için Tamam Dedim. Biz Aile Arasinda Olacak Diye Kimseyi Davet Etmedik Adamlar Bir Geldi 15-20 Araba Dolusu Orda çok Kötü Oldum Zaten Benim Ailemden 15-20 Kişi Toplam. Kinada O Bizim Adetimizde Yok şu Bizim Adetimizde Yok Dediler Hiç Bir şeye Karişmadilar. Düğün Günü Artik Diyorum Bu Kadar Olmaz Ne Resimler Doğru Dürüst çekilmiş Nede Kamera Kaydi Düğünün Başindan 10 Dakika Pasta Keserken 10 Dakika Birde Salondan çikarken Görünüyoruz Yani 3 - 3,5 Saatlik Düğün 25 Dakika Olmuş Hala Içimde Bir Uhdedir Benimde. Bu Konuyu Eşime De Hiç Açmadim Sonuçta Onun Elinden Gelen Bişeyde Yoktu Takiiii Geçenlerde Kardeşimin Düğününde şunu Yaparim Bunu Yaparim Diyene Kadar Işte O Zaman Patladim Kendi Düğününde Nerdeydin Diye :tomato: senağlama[/QUOT
sende bizdensin kardeş.benim kına gecemi de meğersem kayın biraderimi askere uğurlamak için ısrarla davullu zurnalı istemişler.yani ben arada kaynamış oldum.elime bir kına yakıldı.beni eve götürüp bıraktılar.kendileri sabaha kadar eğlenmişler.eşimin damat traşı bile yoktu.