• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket düğününüzde neler hissettiniz?herşey istediğiniz gibi miydi?

düğününüzden memnun kaldınız mı?

• Ankete Katılan
    73
Yok ya öyle kavga etme anlamında değil ama emsal gösteriyorum benzer bi olayda aynı tavır takınılmadığında. Amaan boşver harika bi düğün olsa idi herşey muhteşem ama 1 yıl sonra ayrılsaydınız ya da Allah korusun huzursuz bir evliliğin olsaydı daha mı iyiydi
O bi seramoni geçtiiii gitti. Allah sağlık ve huzur versin

amin arkadaşım.oğulları bizi mutlu etsin yeter:))a.s.

Nişanimda Kinamda Düğünümde Herşey Tam Bir Fiyaskoydu. Nişanimda Kayinvalidemler Biz Düğünü çabuk Yapariz O Nedenle Aile Arasi Bir Söz Keselim Yete Dediler Zaten Ben De Fazla Gürültülü Bişey Istemediğim Için Tamam Dedim. Biz Aile Arasinda Olacak Diye Kimseyi Davet Etmedik Adamlar Bir Geldi 15-20 Araba Dolusu Orda çok Kötü Oldum Zaten Benim Ailemden 15-20 Kişi Toplam. Kinada O Bizim Adetimizde Yok şu Bizim Adetimizde Yok Dediler Hiç Bir şeye Karişmadilar. Düğün Günü Artik Diyorum Bu Kadar Olmaz Ne Resimler Doğru Dürüst çekilmiş Nede Kamera Kaydi Düğünün Başindan 10 Dakika Pasta Keserken 10 Dakika Birde Salondan çikarken Görünüyoruz Yani 3 - 3,5 Saatlik Düğün 25 Dakika Olmuş Hala Içimde Bir Uhdedir Benimde. Bu Konuyu Eşime De Hiç Açmadim Sonuçta Onun Elinden Gelen Bişeyde Yoktu Takiiii Geçenlerde Kardeşimin Düğününde şunu Yaparim Bunu Yaparim Diyene Kadar Işte O Zaman Patladim Kendi Düğününde Nerdeydin Diye :tomato: senağlama

benimkini anlatamam o kadar kötüydü ki eşim ailesiyle görüşmüyordu o kadar ısrar etmemizi rağmen çağırmadı düğüne arkadaşları kendi çevresi geldi ama ailesinden akrabalarından kimse yoktu eeee doğal olarakta herşeyi benim ailem yaptı
herkes düğünde dedikodu peşindeydi neden ailesi gelmedi diye iğrençti ayni.
haa bu arada ne oldu biliyormusun EŞİM DÜĞÜNDEN 1 AY SONRA AİLESİYLE BARIŞTI VE ARADAN 2 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN BİR SÜMÜKLÜ MENDİL BİLE ALMADILAR AMA EŞİM İÇİN AŞLESİ HERŞEYDEN KIYMETLİ

valla canım senin adına üzüldüm insan neticede bi kere evleniyor dimi beni sorarsan düğünümde herşey istediğim gibi oldu bi kaç ufak ayrıntı dışında eşimin ailesi kuaförden tut foğtorafcıya kadar her şeye maydonoz olmak istediler ama ben eşimi tehdit ettim eğer ailen bi şeyime karışırsa evlenmem diye garibim de napsın kimseye çıt çıkarttırmadı benim kayınvalidemgilde eski kafalılardan düğün sonrası evde düğün yemeğinden yemede aman oturma ayakta beklede daha neler neler ama birini yapmadım kaynanacımın suratı asılda ama banane ohhhhh canıma deysin herşey istediğim gibi oldu ya

Nişanimda Kinamda Düğünümde Herşey Tam Bir Fiyaskoydu. Nişanimda Kayinvalidemler Biz Düğünü çabuk Yapariz O Nedenle Aile Arasi Bir Söz Keselim Yete Dediler Zaten Ben De Fazla Gürültülü Bişey Istemediğim Için Tamam Dedim. Biz Aile Arasinda Olacak Diye Kimseyi Davet Etmedik Adamlar Bir Geldi 15-20 Araba Dolusu Orda çok Kötü Oldum Zaten Benim Ailemden 15-20 Kişi Toplam. Kinada O Bizim Adetimizde Yok şu Bizim Adetimizde Yok Dediler Hiç Bir şeye Karişmadilar. Düğün Günü Artik Diyorum Bu Kadar Olmaz Ne Resimler Doğru Dürüst çekilmiş Nede Kamera Kaydi Düğünün Başindan 10 Dakika Pasta Keserken 10 Dakika Birde Salondan çikarken Görünüyoruz Yani 3 - 3,5 Saatlik Düğün 25 Dakika Olmuş Hala Içimde Bir Uhdedir Benimde. Bu Konuyu Eşime De Hiç Açmadim Sonuçta Onun Elinden Gelen Bişeyde Yoktu Takiiii Geçenlerde Kardeşimin Düğününde şunu Yaparim Bunu Yaparim Diyene Kadar Işte O Zaman Patladim Kendi Düğününde Nerdeydin Diye :tomato: senağlama[/QUOT
sende bizdensin kardeş.benim kına gecemi de meğersem kayın biraderimi askere uğurlamak için ısrarla davullu zurnalı istemişler.yani ben arada kaynamış oldum.elime bir kına yakıldı.beni eve götürüp bıraktılar.kendileri sabaha kadar eğlenmişler.eşimin damat traşı bile yoktu.

benimkini anlatamam o kadar kötüydü ki eşim ailesiyle görüşmüyordu o kadar ısrar etmemizi rağmen çağırmadı düğüne arkadaşları kendi çevresi geldi ama ailesinden akrabalarından kimse yoktu eeee doğal olarakta herşeyi benim ailem yaptı
herkes düğünde dedikodu peşindeydi neden ailesi gelmedi diye iğrençti ayni.
haa bu arada ne oldu biliyormusun EŞİM DÜĞÜNDEN 1 AY SONRA AİLESİYLE BARIŞTI VE ARADAN 2 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN BİR SÜMÜKLÜ MENDİL BİLE ALMADILAR AMA EŞİM İÇİN AŞLESİ HERŞEYDEN KIYMETLİ

vallaha düğünden önce gelin kız kardeşiyle birlikte alışverişe çıkarılır.makyaj takımı gecelik ayakkabı vs.alınır geline.ama bizimkiler eltimi çarşıya çıkarıp ona giysi terlik vs.almışlar.ve eşime ödetmişler yaaaaaa.bende bişey görmedim anlayacağın.daha yazacak çok şey var.yavaş yavaş döküyorum içimi.

valla canım senin adına üzüldüm insan neticede bi kere evleniyor dimi beni sorarsan düğünümde herşey istediğim gibi oldu bi kaç ufak ayrıntı dışında eşimin ailesi kuaförden tut foğtorafcıya kadar her şeye maydonoz olmak istediler ama ben eşimi tehdit ettim eğer ailen bi şeyime karışırsa evlenmem diye garibim de napsın kimseye çıt çıkarttırmadı benim kayınvalidemgilde eski kafalılardan düğün sonrası evde düğün yemeğinden yemede aman oturma ayakta beklede daha neler neler ama birini yapmadım kaynanacımın suratı asılda ama banane ohhhhh canıma deysin herşey istediğim gibi oldu ya

benim başımada elma atacaklardı kabul etmedim düğünden sonra hemen eve gitim.onların eve uğramadım.

valla canım bu kadar üzülmeni anlıyorum insan her şey mükemmel olsun istiyor ama senin elindende ne kadarı gelir bence biraz senin kocandada varmış insan herşeyin en mükemmeli olsun diye uğraşır be biraz artık yapacak bi şeyde yok cd ni seyredip seyredip üzülme bence artık dediğin gibi onuncu senede güzel bi şeyler yapabilirsin tabii aileleri katmadan gerçi ben 5 senelik evliyim ama onuncu senemde arkadaşlarla ufak bi parti düğün tarzı bi hayalim var sıkma artık canınıda

arkadaşlar o günü hatırlamak bile istemiyorum ogün hata yaptığımın ve dönüşü olmadığının farkına vardığım kara birgündü eşimin ailesi benim ailemi aşağılayıp azarlayacak kadar ukalalaşmıştı

kızlar maalesef benim evlendikten sonra kendi evim gibi bi şansım olmadı çünkü 3 senemi kaynanamlarla geçirdim hemde evde eltimde vardı ne kadar iğrenç bi durum anlatamam bende düğün sonrasına sinir oldum yok bana bi kova su devirttiler kapıya yağ gibi bişey sürdürdüler yok çivi mivi bi şeyler çok saçma seyler di yani sinir olmuştum bide tanımadığım yüzlerce kadını öpmek zorunda kalmıştım ve en kötüsü ayıptır söylemesi gerdek saati kaynanam evden gitmem diye tutturdu yok bizi al diye bi şey varmış o basarmış o neyse valla gülmekten yazamıyorum şimdi neyse surat felan yaparak yolladım kadını evden ya iğrençliği bakın evde bekliycekmiş kadın

Allahıma şükürler olsun ki nişanım,kına gecem ve düğünüm harika oldu. Zaten kocam sağ olsun hiç kimseye hiç bir şeyi karıştırmadı.

Gelinliğim,kuaförüm,fotoğrafçım herşeyimi kendim ayarladım. Onlara kalsa herşeyime karışırlardı da kocam sağ olsun. Hatta düğünümüzde çalacak her şarkıyı bile tek tek ikimiz seçtik...

Ancak; düğünde ağlayan kızlara hep şaşırdım onları hiç anlamazdım. Ama insan yaşamadan anlamıyormuş demek ki... Salona girdiğimiz anda ağlamaya bir başladım, gece boyunca ara ara hep ağladım, düğün bitince de ağlaya ağlaya arabaya bindim...

Ayrıca balayı için para harcarsa eşim biraz zorlanacağımızı söylemişti. Onu da kabul ettim, biz balayına da gitmedik. Niye bile bile kocamı zor durumda bırakayım ki?

Rabbim hepimizin evliliğini mutlu etsin inşallah, Allah huzurumuzu kaçırmasın inşallah..!

:nazar::nazar::asigim::nazar:

valla canım bu kadar üzülmeni anlıyorum insan her şey mükemmel olsun istiyor ama senin elindende ne kadarı gelir bence biraz senin kocandada varmış insan herşeyin en mükemmeli olsun diye uğraşır be biraz artık yapacak bi şeyde yok cd ni seyredip seyredip üzülme bence artık dediğin gibi onuncu senede güzel bi şeyler yapabilirsin tabii aileleri katmadan gerçi ben 5 senelik evliyim ama onuncu senemde arkadaşlarla ufak bi parti düğün tarzı bi hayalim var sıkma artık canınıda

bende 6 yıllık evliyim canım.eşim harika bir insan ama ne yapılması gerektiği hakkında hiç birşey bilmiyordu.bizimde aklımıza gelmedi gelseydi yapmaları gerekenleri liste yapar verirdik:))a.s.a.s.

arkadaşlar o günü hatırlamak bile istemiyorum ogün hata yaptığımın ve dönüşü olmadığının farkına vardığım kara birgündü eşimin ailesi benim ailemi aşağılayıp azarlayacak kadar ukalalaşmıştı

umarım düzelmiştir herşey canım.eğer yuvanda huzur bulamadıysan gerçekten çok üzülürüm.umarım sadece düğünde kalmıştır aşağılamalar.

kızlar maalesef benim evlendikten sonra kendi evim gibi bi şansım olmadı çünkü 3 senemi kaynanamlarla geçirdim hemde evde eltimde vardı ne kadar iğrenç bi durum anlatamam bende düğün sonrasına sinir oldum yok bana bi kova su devirttiler kapıya yağ gibi bişey sürdürdüler yok çivi mivi bi şeyler çok saçma seyler di yani sinir olmuştum bide tanımadığım yüzlerce kadını öpmek zorunda kalmıştım ve en kötüsü ayıptır söylemesi gerdek saati kaynanam evden gitmem diye tutturdu yok bizi al diye bi şey varmış o basarmış o neyse valla gülmekten yazamıyorum şimdi neyse surat felan yaparak yolladım kadını evden ya iğrençliği bakın evde bekliycekmiş kadın

allah allah zor günler yaşamışsın canım.ne kaynanalar var beeee.ne cesaret ne mide .gerdek gecesi hiç olmazsa rahat bıraksaydı:oklava::oklava:banada teklf edildi birlikte oturmayı kesinlikle reddettim keşke sende etseydin.canım inşallah şimdi iyisindir.a.s.a.s.a.s.

Allahıma şükürler olsun ki nişanım,kına gecem ve düğünüm harika oldu. Zaten kocam sağ olsun hiç kimseye hiç bir şeyi karıştırmadı.

Gelinliğim,kuaförüm,fotoğrafçım herşeyimi kendim ayarladım. Onlara kalsa herşeyime karışırlardı da kocam sağ olsun. Hatta düğünümüzde çalacak her şarkıyı bile tek tek ikimiz seçtik...

Ancak; düğünde ağlayan kızlara hep şaşırdım onları hiç anlamazdım. Ama insan yaşamadan anlamıyormuş demek ki... Salona girdiğimiz anda ağlamaya bir başladım, gece boyunca ara ara hep ağladım, düğün bitince de ağlaya ağlaya arabaya bindim...

Ayrıca balayı için para harcarsa eşim biraz zorlanacağımızı söylemişti. Onu da kabul ettim, biz balayına da gitmedik. Niye bile bile kocamı zor durumda bırakayım ki?

Rabbim hepimizin evliliğini mutlu etsin inşallah, Allah huzurumuzu kaçırmasın inşallah..!

:nazar::nazar::asigim::nazar:

aman konu balayı değil zaten canım.balayı evdede başbaşa yapılır.önemli olan herşey hayalindeki gibi mi oldu yoksa keşke hayalimdeki gibi bir düğün yapabilsem diyemi düşünüyorsun.hiç içinde ukte olmamasına sevindim.beklentinin az olması da güzel.sevgiler.

canım benim düğünüm 4 gece sürdü.2 bodrumda 2 izmirde.bodrum düğününü bilenler vardır elbet aranızda.çok güzel fakat çok yorucu oluyo.herşey allahtan istediğim gibiydi ama çok yoruldum.bide izmirdeki düğünümde kuaföre gittiğimde hafif hafif yağmur yağmaya başlamıştım,moralim gitmişti tabi ama onun haricindeki herşey çok güzeldi....

canım sende şanslılardansın yani sevindim.yağmur yağmasıda nazar değmesin diye allah tarafından nazarlıktır belki.:))))a.s.

özgürce neyseki ben yine şanslıydım kaynanam melek gibi bir kadındı hiç bi zaman bi husursuzluğum olmadı (kocam yanımda o yüzden fazla atamıyorum:)) tabi yinede bir oturmak iğrenç bişey bide aynı evde elti olunca, gerçi benim kayınbabam saolsun çok çektirdi bize neyse iki senedir ayrıyımda evliliğimin tadını çıkarıyorum bende istemedim bir oturmayı ama o zaman maddi durumlar müsait deildi yinede şanslı görüyorum kendimi harika bi eşim olduğu için çevreme bakıyorumda bizim bu çektiklerimizi inan bi kişi çekmez millet kocam öpmedi bakmadı bilmem nede diye kavga çıkarıyor demek bizim gibi olsalardı ,düşünmek istemiyorum

tabiki hayir.simdi evlensem sadece esim ve ben organize ederdik.bize hic birseyi danismadilar davetiyemizi bile.davetiyeler basilip elimize verdiler halen sinir oluyorum Kötü Kazen yasimiz kücük diye sormaya tenezzül bile etmediler.gelinligime kadar karistilar ama benim dedigim oldu he he :dilcikar: ama esim istedigini alamadi bana bile kizip küstü.ah ah daha anlatayimmi.aradan uzun zaman gecmesine ragmen unutamiyorum.rahmetli babam istedigim esyayi aldi ah babam keske hayatta olsan babalar kizlarina kiyamazlarya. :çok üzgünüm:

aslında benim dügünümde muhteşemdi.sadece içime sinmeyen gelinligimdi.ama herkes bebek gibi olduğumu söyledi.eşim ailenin tek oğlu oyüzden herşey harikaydı.eee 5yıl bekledik olsun okadar demi ama...

Back