dügünüme 3 ay kaldı;(

offf offfffffffff bende geçtim o yollardan biliyorsun inan çok zor olsada kabuk bağlıyor yaralar. ama herşeyin ilacı zaman işte ; zamanla annemde sende alışacaksın. ben s.cana neler ettim biliyorsun keşke senle evlenmeseydim bile dedim yinede anlayışla karşıladı sağolsun. halen diyor: ''sen hep aileni istedin''diye sitemkar yani. 1 kardeşimiz daha olsaydı (eda:) o da 1 kardeş isteyecekti

herşeyde bi hayr vardır mutlaka napalım nelere alışmadık ki rabbim güç verecektir inşallah ya senin yada annenin yanına gelecem bi gün ümidim var
o zilli eda da olsaydı iyi olurdu ama şaka maka)

Son düzenleme:
sohbet bölümünde bir konum var,yıllardır hayalim diye yorumlar mısın?

annanen babannen yada teyzelerin yokmu? onalr annenle bir eve ciksa..

yada nisanlina bu durumu anlat gerci simdi esin sanirim ve cok zuuldugunu arada annemi agirlayabilirmiyiz desen o da kabul edecektir

annende belirli gunlerde bayramdi tatildi yazid sana ve ablana gidip gelir ama bir evide olsun annenin sakin evini kapattirma

sevgiler

canım lütfen üzülme.sen üzülünce bende üzülüyorum.hayatının en güzel günleri geliyor sevin canım sonradan pişman olma

teşekkür ederim canım samimiyetin için herşey oldu bitti çok şükür annemmm şimdi yanımızda huzurumuz yerinde şükürler olsun memlekete dönüşe de daha var hayırlısı herşeyin şimdilik iyiyiz mutluyuuuuuuz beraberiiiiiiiiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…