• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügünüme 3 ay kaldı;(

abla öyle de benim penceremden bakınca hiç bişey kolay değil zaten biz birbirimize allahın izniyle bi nefes kadar yaınız herzaman annenin beceriksizliği bi kardeşimiz daha olsaydı ya:1: böyle düşünür müydm hiç ama napalım isyan etmiyorum bu da bizim sınavımız demekki:14: katıla katıla ağlıyorum bazen bilal zor sakinleştiriyo o da kötü oluyo bu sefer bişey diyemiyorum :14::14:

offf offfffffffff bende geçtim o yollardan biliyorsun inan çok zor olsada kabuk bağlıyor yaralar. ama herşeyin ilacı zaman işte ; zamanla annemde sende alışacaksın. ben s.cana neler ettim biliyorsun keşke senle evlenmeseydim bile dedim yinede anlayışla karşıladı sağolsun. halen diyor: ''sen hep aileni istedin''diye sitemkar yani. 1 kardeşimiz daha olsaydı (eda:) o da 1 kardeş isteyecekti :D

offf offfffffffff bende geçtim o yollardan biliyorsun inan çok zor olsada kabuk bağlıyor yaralar. ama herşeyin ilacı zaman işte ; zamanla annemde sende alışacaksın. ben s.cana neler ettim biliyorsun keşke senle evlenmeseydim bile dedim yinede anlayışla karşıladı sağolsun. halen diyor: ''sen hep aileni istedin''diye sitemkar yani. 1 kardeşimiz daha olsaydı (eda:) o da 1 kardeş isteyecekti :D

herşeyde bi hayr vardır mutlaka napalım nelere alışmadık ki rabbim güç verecektir inşallah ya senin yada annenin yanına gelecem bi gün ümidim var:59:
o zilli eda da olsaydı iyi olurdu ama şaka maka;))

Son düzenleme:
annanen babannen yada teyzelerin yokmu? onalr annenle bir eve ciksa..

yada nisanlina bu durumu anlat gerci simdi esin sanirim ve cok zuuldugunu arada annemi agirlayabilirmiyiz desen o da kabul edecektir

annende belirli gunlerde bayramdi tatildi yazid sana ve ablana gidip gelir ama bir evide olsun annenin sakin evini kapattirma

sevgiler

canım lütfen üzülme.sen üzülünce bende üzülüyorum.:14:hayatının en güzel günleri geliyor sevin canım sonradan pişman olma
:71:

teşekkür ederim canım samimiyetin için herşey oldu bitti çok şükür annemmm şimdi yanımızda huzurumuz yerinde şükürler olsun memlekete dönüşe de daha var hayırlısı herşeyin şimdilik iyiyiz mutluyuuuuuuz beraberiiiiiiiiiiiz:34::66:

Back