- Konu Sahibi sedosbilal
Canim ya kendimi gordum sende sanki, ama fark var benim babam yasiyo ayrida degiller.
Fakat benim anneme olan sevgim bambaska ne bilim sanki ben annemin yaninda olmayinca anneme iyi bakan olmaz gibi benim gozumun onunde olsun annem derdim hep. Ve ne oldu evlenip taa Hollanda ya geldim dusun yani annem Turkiye de ben Hollanda da. Nasil dayanicam nasil durucam diye sen gibi hep aglardim dugunden sonra burayada gelince ilk siralar cok agladim, arardim mesela acmazdi bazen mesgul olurdu vs ozaman delircek gibi olurdum halada oyle oluyorumda gerci. Esimi ararim annem acmiyo telefonu falan diye esimde rahat birak artik kadini onunda bi hayati var derEvet ama konusmadan duramiyorum asla yaninda degilim ama sesini duymak bile yetiyo gunde kac sefer konusurum hic bilmiyom Biraz msn de Kamerali konusurum gorurum Sonra evden ararim sonra cepten .....
![]()
Yani sana diyecegim su ben gibi olacaksin ayni ama alisacaksinda, sonucta yuva kuruyon.
Su dunyada deger verdigim ilk kisi ANNEM dir sonra Esim. Ve simdide hamileyim rabbim nasip eder insallah bebegimi saglikla kucagima alirim ve sanirim En Cok deger verdigim O olur.
ayyy içim daraldı valla sen bi de yurt dışındasın rabbim yardımcın olsun eşine ailene bebeğine sağlık huzur versin inşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)