- Konu Sahibi sedosbilal
-
Canim öncelikle hayirli olsun (resimlerinde de gördüm cok yakisiyorsunuz) Allah tamamina erdirsin. Seni cok iyi anliyorum hatta senden daha zor bir durumdayim. Ailemi yurt disinda birakarak türkiye ye gelin gidecegim. Bu cok daha zor inan bana.
Ama her di$i kus bir gün yuvasin terk ediyor. InsaAllah cok mutlu olursun ki annen ve ailenin de ici rahat eder. Seni cok iyi anliyorum inan bana. Ayrilik cok zor. Ama evlilikte bazi fedakarliklar istiyor.
Hersey gönlünce olsun.
amin canım inşallah rabbim bi farahlık bi güç verecektir yoksa herkes evlenir mi allahım sana da güç versin inşallah yardımcın olsun. güzel dileklerin ve yakıştırman için de çok teşekkür ederim bi laf var ya attan düşenin halini yine attan düşen anlar o hesap bizimki biliyosunallah hepimizin yüzünü güldürür inşalah
Rica ederim canim cani gönülden mutluluklar dilerim (her ikimizede)
Bir birimize yardimci olalim o halde birazcik ne dersin :13:
bende dogdugumdan beri annemle yasıyorum aynı dert bende de var annemin yanında konu acıldıgında bile kahroluyorum onu bırakıp gitmenin düsüncesi bile acı veriyor cok fedakarlıklar yaptı benim icin cok kahrımı cekti hemde babam bi kere bile arayıp sormazken.. onun üzüldügünü görüyorum daha cok üzülüyorum ben tek cocugum ben gittigimde hepten yalnız kalacak.. öyle bir çıkmaz ki bu iki yanada gidemiyosun ben ondan 1 gün bile ayrı kalamazken bi ömür cok zor geliyor annemi herseyden herkesten cok seviyorumm..
aynen öyle canım ya bi tafarta canın kanın annen ailen bi tafarta canından çok sevdiğin eşin olacak insan değerlin o kadar zor bi durum ki rabbim kimseye vermesin kimse yaşamak zorunda kalmasın inşallah bizim yaşadıklarımızı
amiiiiinn insallah alllah kimseye vermesn böylesini.. bize de bi kolaylık versn inşallah.. öyle ki hic tanımadıgım nisanlımın tarafnda olan kınalarda bile annem aklıma geliyo aglamaya baslıyorum hic kendi kınamı evden cıkacagım günü hayal bile edemiyorum.. annemin gözlerine bakmak istemiyorum.. en basit sözde bile bakamadım yüzünee offf offfff
ayy sorma ya ondan berbat bi durum yoktur heralde ben inşallah düğün günü evden çıkarken davul zurna getirecek nişanlım annem de nişanlımda öyle istiyo başından beri bir iki hafta önce komşunun kızı evlendi bi baktık kızı davulla çıkardılar tabi bi camda salya sümük kız tarafıyla beraber ağlıyoruz kınasında yine öyle tutamadım kendimi ayy ayy içim şişti valla ağlama krizine giriyorum artık nişanlımda üzülüyo söyleyemiyorum ne bileyim ya rabbim güç vesin inşallah annelerimize de bize de
amiiiiiiiiinn insallahhh( o cok zor bi durumm coooooooooookkkk ( tek tesellim var derdi veren dermanınıda verir aynen benimkide öle söyleynce cok üzülüyor onunda annesi babası benm gibi dogmadan ayrılmıs ama onun abisi var bosandı annesinin yanında torunu var beraber yasıyolar ona daha kolay benim annecigimin kimsesi yok teyzemle dayımda burdalarda onlarında kendi yuvaları var..
canım benim öncelikle Allah mutlu mesut etsin sizi.anneciğin sen mutlu olursan daha çok mutlu olur.sen sadece mutlu olmaya bak annene ayrılık fazla koymaz eğer herşey güzel olursa.
canım benim öncelikle Allah mutlu mesut etsin sizi.anneciğin sen mutlu olursan daha çok mutlu olur.sen sadece mutlu olmaya bak annene ayrılık fazla koymaz eğer herşey güzel olursa.
buda bizim sınavımız demekki isyan etmiyorum ama inşallah bi gün gelip memleketimde annemin yakınında olacam ümidim var yani komşumuzun kızı var arkadaşım annesi bizim apt.da buraya 5 dk uzaklıkta oturuyo hamile hergün burada annesiyel gezip tozuyo ama hala şikayetçi hiç bişeyden memnun olmuyolar annesi geçen keşke kızım karşı dairede otursaydı demez mi fıttırdım resmen ya bencillik açıkçası onları gördükçe daha çok sinir basıyo yanımda söylemeleri de ayrı bi dert tabi kasıtlı olduğunu sanmıyorum ama insan dikkat eder biraz
yok canım kasıtlı degildir o da düsünememistir eminim insallah birgün hersey istedigin gibi olur önemli olan biraz sabretmek gönlünü ferah tut..
kuzuşum üzülme artık olmadı 1er teselli iğnesi yaptırırızağlamayız ama o nasıl sonuçlar verir bilmiyorum. sanırım iğne sonrası biraz donuklaşıyormuş insan. yerin neresi olursa olsun biz hep yanında olacağız ; annemde bende. bizden fersah fersah uzakta da olsan sana ulaşmak için hiçbişeyi engel saymayız biliyorsun. annemde aramızda gelip gidecek istediğinde evinde kalacak.alışacaz elbet tamam mı ablasının kuzusu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?