- Konu Sahibi sedosbilal
-
Canim ya kendimi gordum sende sanki, ama fark var benim babam yasiyo ayrida degiller.
Fakat benim anneme olan sevgim bambaska ne bilim sanki ben annemin yaninda olmayinca anneme iyi bakan olmaz gibi benim gozumun onunde olsun annem derdim hep. Ve ne oldu evlenip taa Hollanda ya geldim dusun yani annem Turkiye de ben Hollanda da. Nasil dayanicam nasil durucam diye sen gibi hep aglardim dugunden sonra burayada gelince ilk siralar cok agladim, arardim mesela acmazdi bazen mesgul olurdu vs ozaman delircek gibi olurdum halada oyle oluyorumda gerci. Esimi ararim annem acmiyo telefonu falan diye esimde rahat birak artik kadini onunda bi hayati var derEvet ama konusmadan duramiyorum asla yaninda degilim ama sesini duymak bile yetiyo gunde kac sefer konusurum hic bilmiyom Biraz msn de Kamerali konusurum gorurum Sonra evden ararim sonra cepten .....
Yani sana diyecegim su ben gibi olacaksin ayni ama alisacaksinda, sonucta yuva kuruyon.
Su dunyada deger verdigim ilk kisi ANNEM dir sonra Esim. Ve simdide hamileyim rabbim nasip eder insallah bebegimi saglikla kucagima alirim ve sanirim En Cok deger verdigim O olur.
canım yazdıkların çok samimi.ne mutlu anneneki senin gibi bi evladı var.ama inan bende senin gibiyim bende tek kızıyım annemin ve bende ankaraya gelin gidicem.ayrılık zor ama elden bişey gelmez herkes alnına yazılana yaşamak zorunda.sen mutlu olduğun zaman annende mutlu olur sağlıklı olur.sakın kötü şeyler düşünme.Rabbim kimseyi darda zorda bırakmaz taşıyamayacağı yükü yüklemez bid ebu açıdan bak.Allah annenede sanda güç verir şimdi düşündüğün gibi zorlanmazsın inşallah.sen hayırlısın iste herzaman ne kendini ne anneni üzme.
canım benim neden bu kadar dert ediyorsun bende polis eşiyim doğuya geldik hatta en uzak doğu yaniii tabiki ayrı olunca bir başına olunca sıkılıyorsun ama eşin eve geldiği zaman bütün sıkıntı derdin bitiyor bence hiç bu kadar takma nereye gidesen git zaten özellikle doğuda lojmanda olsan senin gibi bir sürü insan ailesinden uzakta mutlaka bir kafana göre arkadaş ediniyorsun zaman öyle bir geçiyorki anlamıyorsun bileee
her zaman nişanlımla tanıştığımızdan beri her adımımızda rabbimden hayırlısını istedik buymuş demek hayırlısı elden bişey gelmiyo rabbim güç verir inşallah ne bileyim
allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizirabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok
aynı şeyleri yaşıyoruz mayısta düğünüm var ....annemin en küçük kızıyım ve ben gittikten sonra oda yalnız kalacak.Bende hep kendimi suçlu hissettim.benim yüzümden hep yalnız kalacağını düşündüm.ama hayatın kanunu bu buna alıştırmaya çalıştım kendimi.
senin işin çok daha zor farklı şehirlerde olacaksın.ama iyi tarafından bakmak lazım tatlım.bak babalarımızı kaybettik ve hayatımıza hala devam edebiliyoruz.Allah annelerimizi başımızdan esirgemesin.Her ne kadar uzakta olsanda annenden bi telefon uzaklığındasın bunu asla unutma.Kendini suçlamaktan vazgeçip iyi taraflarını gör canım...
Bence bu kadarda üzme kendini, bardağın boş değil dolu tarafını gör...
Etrafına bir bak, yakında kafanın uyuştuğu vardıda senmi evlenmedin?
Evlenseydinde mutlu olamazdın değilmi, böylesi annen ve senin için daha kötü olacaktı...
Bizde hep hayırlısını istiyoruz nişanlımla, neyseki annemin tek sorunu uzak olmamız, çünkü nişanlım iyi biri seviyor onu herkes, yani annem gözü arkada kalmayacağı için mutlu...
İnşaAllah evlenincede mutlu sesimizi duyunca daha mutlu olacak, unutma her sefanın bir cefası vardır, bizimde tek sorunumuz uzaklık olacak canım...
cnm üzme kendini dua et elki annene çok yakın bir şehir çıkar gelip gitmen daha kolay olur annen istanbula taşınsın ablana yakın bir ev tutsun olmaz mı o destek olur en azından
Bende gurbete gelin gideceğim. Benimde babam hayatta değil, sadece annem var. Ben gidince yalnız kalacak. Bazen gece yatarken gece lambası yakarım diyor, nasıl yatarım felan diyor. Evde yalnız kalmaktan korkuyor. O zaman bende geriliyorum. Sen gibi onu bırakıp gideceğim için, suçlu gibi oluyorum. Farkında olmadan sitem ediyor. Vazgeçeyimmi diyorum? yok olmaz diyor, bu kezde. Ama beni olumsuz etkilediği kesin, nışanlılık dönemim kısa olacak, böyle olması daha iyi diyoum, hemencik evlenirsem, hem kendim, hemde annem bu kadar üzülmez inşallah:78:
o kadar zor ve sancılı bi süreç ki çok iyi anlıyorum seni rabbim annelerimize de bize de güç versin inşallah ben hastalanırsa yada evlendiğim ilk zamanlar evde yalnız olunca napar ben naparım bilmiyorum allahımmm yardım et yarabbim cümlesine de bize de
allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizirabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?