dügünüme 3 ay kaldı;(

ayyy içim daraldı valla sen bi de yurt dışındasın rabbim yardımcın olsun eşine ailene bebeğine sağlık huzur versin inşallah ablam ist.da evli enazından birimiz annemin yanında olsak bu kadar olmam yada bi kardeşim olsaydı ablam da aynı anlattığın gibi sabahları kahvaltıda msn de görüşüyoruz daha sonra gün içinde tel.da bazen geceleri tekrar msn de görüşüyoruz ben de öyle olacam biliyorum zooooor zor çok zor allahım cümlesinin de bizimde yardımcımız olsun inşallah

her zaman nişanlımla tanıştığımızdan beri her adımımızda rabbimden hayırlısını istedik buymuş demek hayırlısı elden bişey gelmiyo rabbim güç verir inşallah ne bileyim

tabi ki eşim eve gelince farklı olur ama benim derdim o değil kolay da değil içinde olduğum duyguları yaşamak mutluluk üzüntü farklı düşünceler vs benim gözümden çok farklı bi dünya bu anlatabiliyo muyum

her zaman nişanlımla tanıştığımızdan beri her adımımızda rabbimden hayırlısını istedik buymuş demek hayırlısı elden bişey gelmiyo rabbim güç verir inşallah ne bileyim

Bence bu kadarda üzme kendini, bardağın boş değil dolu tarafını gör...
Etrafına bir bak, yakında kafanın uyuştuğu vardıda senmi evlenmedin?
Evlenseydinde mutlu olamazdın değilmi, böylesi annen ve senin için daha kötü olacaktı...
Bizde hep hayırlısını istiyoruz nişanlımla, neyseki annemin tek sorunu uzak olmamız, çünkü nişanlım iyi biri seviyor onu herkes, yani annem gözü arkada kalmayacağı için mutlu...
İnşaAllah evlenincede mutlu sesimizi duyunca daha mutlu olacak, unutma her sefanın bir cefası vardır, bizimde tek sorunumuz uzaklık olacak canım...

aynı şeyleri yaşıyoruz mayısta düğünüm var ....annemin en küçük kızıyım ve ben gittikten sonra oda yalnız kalacak.Bende hep kendimi suçlu hissettim.benim yüzümden hep yalnız kalacağını düşündüm.ama hayatın kanunu bu buna alıştırmaya çalıştım kendimi.
senin işin çok daha zor farklı şehirlerde olacaksın.ama iyi tarafından bakmak lazım tatlım.bak babalarımızı kaybettik ve hayatımıza hala devam edebiliyoruz.Allah annelerimizi başımızdan esirgemesin.Her ne kadar uzakta olsanda annenden bi telefon uzaklığındasın bunu asla unutma.Kendini suçlamaktan vazgeçip iyi taraflarını gör canım...

iyi taraflarından bakmaya çalışıyorum artık nişanlımı da üzmek istemiyorum o da kahroluyo ben hayatında olmasam ayrı kalmazdınız filan diyo bu seferde onu teselli etmeye başlıyorum ama çok seviyoruz birbirimizi rabbim yardım edecektir inşallah hepimize

86 gün kaldııı nasıl bişeydir bu ya sevdiğime kavuşacam ama annemden de ayrı kalacam ooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm üzme kendini dua et elki annene çok yakın bir şehir çıkar gelip gitmen daha kolay olur annen istanbula taşınsın ablana yakın bir ev tutsun olmaz mı o destek olur en azından

cnm üzme kendini dua et elki annene çok yakın bir şehir çıkar gelip gitmen daha kolay olur annen istanbula taşınsın ablana yakın bir ev tutsun olmaz mı o destek olur en azından

yok canım ya annemin bizim yüzümüzden evini dağıtıp memleketten çıkmasını istemem kendisi de istemiyo zaten anannem evini dağıttı ve dayımla oturmak istedi ve sorunlar yaşandı annemin maaşı var çok şükür ama olmaz. eşim eniştem hayatta annemi istemzlik filan düşünmezler annemi de çok sever ikiside ama annemde istemez bizde yine gelir istediği kadar kalır hayatta onun sınırı olmaz eşimde asla sorun yapacak biri değil allaha şükür vesselam olmaz

Bende gurbete gelin gideceğim. Benimde babam hayatta değil, sadece annem var. Ben gidince yalnız kalacak. Bazen gece yatarken gece lambası yakarım diyor, nasıl yatarım felan diyor. Evde yalnız kalmaktan korkuyor. O zaman bende geriliyorum. Sen gibi onu bırakıp gideceğim için, suçlu gibi oluyorum. Farkında olmadan sitem ediyor. Vazgeçeyimmi diyorum? yok olmaz diyor, bu kezde. Ama beni olumsuz etkilediği kesin, nışanlılık dönemim kısa olacak, böyle olması daha iyi diyoum, hemencik evlenirsem, hem kendim, hemde annem bu kadar üzülmez inşallah:78:

o kadar zor ve sancılı bi süreç ki çok iyi anlıyorum seni rabbim annelerimize de bize de güç versin inşallah ben hastalanırsa yada evlendiğim ilk zamanlar evde yalnız olunca napar ben naparım bilmiyorum allahımmm yardım et yarabbim cümlesine de bize de

Evet zor canım, benim yaşadığım şehre gel diyorum, olmaz, ben buraya alıştım, burası benim memleketim diyor. Gözüm arkada kalacak hep. Allah bizim gibi olanlara yardım etsin canım.
Sevgiler..

Canim öncelikle hayirli olsun (resimlerinde de gördüm cok yakisiyorsunuz) Allah tamamina erdirsin. Seni cok iyi anliyorum hatta senden daha zor bir durumdayim. Ailemi yurt disinda birakarak türkiye ye gelin gidecegim. Bu cok daha zor inan bana.

Ama her di$i kus bir gün yuvasin terk ediyor. InsaAllah cok mutlu olursun ki annen ve ailenin de ici rahat eder. Seni cok iyi anliyorum inan bana. Ayrilik cok zor. Ama evlilikte bazi fedakarliklar istiyor.

Hersey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…