- Konu Sahibi sedosbilal
-
ahh canımm , sen böyle üzülürsen annende nişanlında daha cok üzülür çok düşüncelisin bak ne güzel bir evlatsın emin ol annen için en önemli şey senin mutlulugundur ve sen mutsuz olursan o cok daha üzülür. hem bak anneni bir daha görmeyecek değilsin ya istediğin zaman gidersin annenin yanına ve annende senin yanına gelir böyle düşünp kendini suclu hissetme sende bir yuva kuracaksın , güzel seyler düşün kendinide annenide nişanlınıda üzme canım
Canım benim ben birşeye inanıyorum allah anne babalarımızı görünen melek yapıyo onlardan aldığımız eğitimle yaşıyorus sonra görevleri bitiyo sende çocuklarına aynı şeyi yapasın diye..
Ne şanslısın ki deli gibi sevdiğin adamla evleniyosun ve mutlu yuvan olcak...Kötü düşünmek kolay olan bide arada iyi şeyler düşün
canım suçlu hissedtcek bişey yokki eleniyosun yani suç mu bu hepimiz yuvadan uçucaz nezaandır nişanlısın buarada polisliği nişandan soramı kazandı 5 yıldır ağlıorum demişinde tatlım
canım o kadar uzulme kendınıde annenıde uzme bende eşımı çok severek evlendım ve yaşadığım yerden 9 saat uzaklıkta bı şehre geldım eşın ıyı olursa emın ol herşey çok ıyı oluyo
kendım çok severek evlendıgım ıçın bu kadar çok uzulmedım tabıkı ayrılık çok zor
annemle hergun 1.5 saat telefonda konuşuyoruz:))evlenmeden once bu kadar konuşmuyoduk
bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz şımdı bebek beklıyorum gıdemedım ama onceden ayda 1 gıdıyodum
eşınede bağlı tabı bak annende yanlızmış oda gelır kalır sızle eşını sevıyosan ve emınsen hıç uzulme
bunlar uzulcek şeyler deıl allah canınıza sağlık versın kendını bunlarla yıpratma evlendıkten sonra
çok daha ıyı anlarsın demek ıstedıklerımı ama bu guzel gunlerını zehır etme kendıne allah mutlu mesut etsın senı
Canım emin ol evlenememiş 45 yaşında helen annenle otursan annen o zaman daha çok üzülürdü.
Ahh canım birbirimize çok benziyor kaderlerimiz.
Benim nişanlımda Iğdır'da ve 2,5 ay sonra gidiyorum, yani evleniyorum(
Ablamın evi bize çok yakındı, tek tesellim oydu ama şimdi ablamda ev aldı taşınacak, Allah'tan kardeşimin askerliği bitti ve annemin başında olacak.
Yinede çok üzülüyorum, annem yiğenimle avunacaktı ama onlarda gidiyor, Rabbim sabrını verecek inşaAllah.
Hep düşünüyorum, Rabbim'e çok şükür ikimizde alnımızın akıyla evleniyoruz (ablam evlendi tabiki) ayrıca eşlerimizde Allah daha iyi etsin iyiler...
Yakında olup mutsuz olmaktansa varsın uzakta olalımda mutlu olalım, var bunda da bir hayır demek lazım...
allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizirabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?