• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügünüme 3 ay kaldı;(

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizi:nazar: rabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum:59: nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok

ahh canımm , sen böyle üzülürsen annende nişanlında daha cok üzülür çok düşüncelisin bak ne güzel bir evlatsın emin ol annen için en önemli şey senin mutlulugundur ve sen mutsuz olursan o cok daha üzülür. hem bak anneni bir daha görmeyecek değilsin ya istediğin zaman gidersin annenin yanına ve annende senin yanına gelir böyle düşünp kendini suclu hissetme sende bir yuva kuracaksın , güzel seyler düşün kendinide annenide nişanlınıda üzme canım

ahh canımm , sen böyle üzülürsen annende nişanlında daha cok üzülür çok düşüncelisin bak ne güzel bir evlatsın emin ol annen için en önemli şey senin mutlulugundur ve sen mutsuz olursan o cok daha üzülür. hem bak anneni bir daha görmeyecek değilsin ya istediğin zaman gidersin annenin yanına ve annende senin yanına gelir böyle düşünp kendini suclu hissetme sende bir yuva kuracaksın , güzel seyler düşün kendinide annenide nişanlınıda üzme canım

düşünmeden edemiyorum ki geceleri ağlamaktan yatamıyorum yok bitti uykular bende ben mutfakta bi iş yaparken ennem içierde tv izliyo olsa ben yokken tek başına tv izliyomuş gibi gözümde canlanıyo yanına gelemiyorum inan ki. okula gittiğim zaman gelirdim ki kahvaltı yapmamış yada hasta olduğunda yemek hazırlamamış yada öylesine bişeyler yemiş bunlar aklıma geldikçe kahroluyorum ben gittikten sonra annem hasta olsa evde tek başına ölürüm heralde

Son düzenleme:
Canım benim ben birşeye inanıyorum allah anne babalarımızı görünen melek yapıyo onlardan aldığımız eğitimle yaşıyorus sonra görevleri bitiyo sende çocuklarına aynı şeyi yapasın diye..

Ne şanslısın ki deli gibi sevdiğin adamla evleniyosun ve mutlu yuvan olcak...Kötü düşünmek kolay olan bide arada iyi şeyler düşün

Canım benim ben birşeye inanıyorum allah anne babalarımızı görünen melek yapıyo onlardan aldığımız eğitimle yaşıyorus sonra görevleri bitiyo sende çocuklarına aynı şeyi yapasın diye..

Ne şanslısın ki deli gibi sevdiğin adamla evleniyosun ve mutlu yuvan olcak...Kötü düşünmek kolay olan bide arada iyi şeyler düşün

iyiyi düşünüyorum ama arada :) annem daha ağır basıyo malesef bazılarına bakıyorum hiç takmıyolar bazı şeyleri çok imreniyorum bazen öylelerine hiç kolay değilmiş benim durumumda olmaz inş kimse rabbim korusun

Merhabalar. Öncelikle mutlu mesut olun inşallah. Çok zor durumlar bunlar ama emin olun herkesin başına gelebiliyor. İnsan hem sevdiği biriyle hayatını birleştirmek istiyor bir yandan da kendi ailesini düşünmeden edemiyor. Emin olun anneniz her zaman sizin mutluluğunuzu herşeyden çok ister, telli duvaklı gelinlikle görmek ister. Çok zor bir durum dediğim gibi tabiiki ama mutlaka bir gün olacak şeyler için kendinizi bu kadar hırpalamayın bence. Eşinizin de bu duruma anlayış göstermesi de çok önemli. Artık günümüzde teknoloji sayesinde uzak mesafeler yakınlaşır annenizi sık sık görmeye gidersiniz. Sevdiğiniz biriyle hayatınızı birleştiriyorsunuz. Pişmanlık duymayın hiçbirşey için.. Mutluluklar tekrar allah mutlu etsin...

canım o kadar uzulme kendınıde annenıde uzme bende eşımı çok severek evlendım ve yaşadığım yerden 9 saat uzaklıkta bı şehre geldım eşın ıyı olursa emın ol herşey çok ıyı oluyo
kendım çok severek evlendıgım ıçın bu kadar çok uzulmedım tabıkı ayrılık çok zor
annemle hergun 1.5 saat telefonda konuşuyoruz:))evlenmeden once bu kadar konuşmuyoduk
bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz şımdı bebek beklıyorum gıdemedım ama onceden ayda 1 gıdıyodum
eşınede bağlı tabı bak annende yanlızmış oda gelır kalır sızle eşını sevıyosan ve emınsen hıç uzulme
bunlar uzulcek şeyler deıl allah canınıza sağlık versın kendını bunlarla yıpratma evlendıkten sonra
çok daha ıyı anlarsın demek ıstedıklerımı ama bu guzel gunlerını zehır etme kendıne allah mutlu mesut etsın senı

canım suçlu hissedtcek bişey yokki eleniyosun yani suç mu bu hepimiz yuvadan uçucaz nezaandır nişanlısın buarada polisliği nişandan soramı kazandı 5 yıldır ağlıorum demişinde tatlım

canım suçlu hissedtcek bişey yokki eleniyosun yani suç mu bu hepimiz yuvadan uçucaz nezaandır nişanlısın buarada polisliği nişandan soramı kazandı 5 yıldır ağlıorum demişinde tatlım

3 aydır nişanlıyım ama 5 yıldır beraberiz 3 yıldır görevde nişanlım

canım o kadar uzulme kendınıde annenıde uzme bende eşımı çok severek evlendım ve yaşadığım yerden 9 saat uzaklıkta bı şehre geldım eşın ıyı olursa emın ol herşey çok ıyı oluyo
kendım çok severek evlendıgım ıçın bu kadar çok uzulmedım tabıkı ayrılık çok zor
annemle hergun 1.5 saat telefonda konuşuyoruz:))evlenmeden once bu kadar konuşmuyoduk
bırbırımızı daha ıyı anlıyoruz şımdı bebek beklıyorum gıdemedım ama onceden ayda 1 gıdıyodum
eşınede bağlı tabı bak annende yanlızmış oda gelır kalır sızle eşını sevıyosan ve emınsen hıç uzulme
bunlar uzulcek şeyler deıl allah canınıza sağlık versın kendını bunlarla yıpratma evlendıkten sonra
çok daha ıyı anlarsın demek ıstedıklerımı ama bu guzel gunlerını zehır etme kendıne allah mutlu mesut etsın senı

çok teşekür ederim rahatladım biraz biliyorum bende gelip gidecem annemde gelecek ama napayım elimde değil nişanlımdan allah razı olsun o da çok rahatlatıyo:(

Ahh canım birbirimize çok benziyor kaderlerimiz.
Benim nişanlımda Iğdır'da ve 2,5 ay sonra gidiyorum, yani evleniyorum :((
Ablamın evi bize çok yakındı, tek tesellim oydu ama şimdi ablamda ev aldı taşınacak, Allah'tan kardeşimin askerliği bitti ve annemin başında olacak.
Yinede çok üzülüyorum, annem yiğenimle avunacaktı ama onlarda gidiyor, Rabbim sabrını verecek inşaAllah.
Hep düşünüyorum, Rabbim'e çok şükür ikimizde alnımızın akıyla evleniyoruz (ablam evlendi tabiki) ayrıca eşlerimizde Allah daha iyi etsin iyiler...
Yakında olup mutsuz olmaktansa varsın uzakta olalımda mutlu olalım, var bunda da bir hayır demek lazım...

Ahh canım birbirimize çok benziyor kaderlerimiz.
Benim nişanlımda Iğdır'da ve 2,5 ay sonra gidiyorum, yani evleniyorum :((
Ablamın evi bize çok yakındı, tek tesellim oydu ama şimdi ablamda ev aldı taşınacak, Allah'tan kardeşimin askerliği bitti ve annemin başında olacak.
Yinede çok üzülüyorum, annem yiğenimle avunacaktı ama onlarda gidiyor, Rabbim sabrını verecek inşaAllah.
Hep düşünüyorum, Rabbim'e çok şükür ikimizde alnımızın akıyla evleniyoruz (ablam evlendi tabiki) ayrıca eşlerimizde Allah daha iyi etsin iyiler...
Yakında olup mutsuz olmaktansa varsın uzakta olalımda mutlu olalım, var bunda da bir hayır demek lazım...

mutlaka öyle tabi hani derler ya kızının tahtını yaparsın ama bahtını yapamazsın diye gerçekten öyleymiş ailenin istediği gibi okuyup büyüyebiliyosun amaaa sıra bahta geldi mi seçme şansı yok oluyomuş daha iyi anlıyorum şimdi:59: rabbim cümlesininde bizimde yardımcımız olsun inşallah ne diyim.ama hiç kolay değil sen anlarsın beni:59::59:

Canim ya kendimi gordum sende sanki, ama fark var benim babam yasiyo ayrida degiller.

Fakat benim anneme olan sevgim bambaska ne bilim sanki ben annemin yaninda olmayinca anneme iyi bakan olmaz gibi benim gozumun onunde olsun annem derdim hep. Ve ne oldu evlenip taa Hollanda ya geldim dusun yani annem Turkiye de ben Hollanda da. Nasil dayanicam nasil durucam diye sen gibi hep aglardim dugunden sonra burayada gelince ilk siralar cok agladim, arardim mesela acmazdi bazen mesgul olurdu vs ozaman delircek gibi olurdum halada oyle oluyorumda gerci. Esimi ararim annem acmiyo telefonu falan diye esimde rahat birak artik kadini onunda bi hayati var der :1: Evet ama konusmadan duramiyorum asla yaninda degilim ama sesini duymak bile yetiyo gunde kac sefer konusurum hic bilmiyom Biraz msn de Kamerali konusurum gorurum Sonra evden ararim sonra cepten ..... :8:

Yani sana diyecegim su ben gibi olacaksin ayni ama alisacaksinda, sonucta yuva kuruyon.

Su dunyada deger verdigim ilk kisi ANNEM dir sonra Esim. Ve simdide hamileyim rabbim nasip eder insallah bebegimi saglikla kucagima alirim ve sanirim En Cok deger verdigim O olur. :emir_bebek::nazar:

canım benim neden bu kadar dert ediyorsun bende polis eşiyim doğuya geldik hatta en uzak doğu yaniii tabiki ayrı olunca bir başına olunca sıkılıyorsun ama eşin eve geldiği zaman bütün sıkıntı derdin bitiyor bence hiç bu kadar takma nereye gidesen git zaten özellikle doğuda lojmanda olsan senin gibi bir sürü insan ailesinden uzakta mutlaka bir kafana göre arkadaş ediniyorsun zaman öyle bir geçiyorki anlamıyorsun bileee

allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizi:nazar: rabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum:59: nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok

canım yazdıkların çok samimi.ne mutlu anneneki senin gibi bi evladı var.ama inan bende senin gibiyim bende tek kızıyım annemin ve bende ankaraya gelin gidicem.ayrılık zor ama elden bişey gelmez herkes alnına yazılana yaşamak zorunda.sen mutlu olduğun zaman annende mutlu olur sağlıklı olur.sakın kötü şeyler düşünme.Rabbim kimseyi darda zorda bırakmaz taşıyamayacağı yükü yüklemez bid ebu açıdan bak.Allah annenede sanda güç verir şimdi düşündüğün gibi zorlanmazsın inşallah.sen hayırlısın iste herzaman ne kendini ne anneni üzme.

Back