- Konu Sahibi sedosbilal
allah nasip ederse düğünüme 3 ay var 11 temmuz günü.buradaki konuları okurken bile ağlıyorum ki yeni değil 5 senedir ağlıyorum şöyle ki; nişanlımla 5 yıldır birkilteyiz herşeyden çok seviyoruz birbirimizi
rabbim herkese böyle seven nasip etsin inşallah. nişanlım polis memuru okulu kazandığı günden beri ağlıyorum annemden nasıl ayrılacam diye 2 kardeşiz ablam ist.da evli benim gideceğim yer daha belli değil seçim sonrası hayırlısıyla belli olacak inşallah. nişanım takıldı takılalı annemi düşünüyorum babam 11 yıl önce vefat etti(rabbim cümlesine de ona da rahmet etsin inşallah) annem çok mutlu nişanlımı çok seviyo eniştemi de çok sever, ama bana çok koyuyo suçlu hissediyorum kendimi ama bazı şeyler insanın elinde olmuyomuş kadere inanırım annem beni telkin ediyo ama o da çok üzülüyo biliyorum
nişanlım üzülme ne zaman istersen gönderirim sen üzülme yeterki diyo anneme de söylüyo bunu ama suçlu gibi hissediyorum kendimi elimde değil kına ve düğün günü naparım ne halde olurum bilmiyorum.offffffff çok doluyum çok
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)