hastanelik olan ben değilim, onun kendine verdiği bir zarar..tedavi süresi 1 yıldan önce sonuç vermez biliyorum ama evimiz eşyalarımız tarihimiz düğünümüz her şeyimiz netleşmişken böyle bir durumla karşı karşıya kalmak canımı acıtıyor. yani şimdi değişip evlendikten sonra da çıkabilir diyorsunuz ya bu 1 yıl sonra evlensem o zamanda çıkmaz mı sizce? ben ona bişeyleri değiştirebilmesi düzeltebilmesi için Haziran'da olmaz diye konuştuğumda kendine bi zarar vereceğini ve bu zararın gerçektende Haziranda olmaması için önümüze sebep olarak çıkacağını tahmin bile edemezdim. ona inanıyorum, güveniyorum, bana zarar vermeyeceğinden ve kaybetme korkusunu ciddi olarak yaşadığından eminim. körü körüne aşık olan biri olmadım hiç. kimse için fedakarlık yapmadım mücadele etmedim. olan en ufak bir tartışmada dahi güle güle dedim. gece hayatı olan uyuşturucu hırsızlık namussuzluk gibi şeyler değil, düzeltebilir kendini diye hissediyorum. tereddütten ziyade objektif bakabilecek birilerinin fikrine ihtiyaç duydum yalnızca
bence sevgilinizin bu yersiz kiskancliklarinin altinda sizin ona koru korune asik olmamaniz, ve gerekli gordugunuz an ondan vazgecebilmeniz yatiyor. guvensizligi size degil kendine aslinda. sizinle iliskisinde vazgecilmez kisi olamadigi icin kendi yerinin sizin kalbinizde ve aklinizda ne kadar saglam oldugundan emin degil. siz de ona sensiz olmaz mesaji verseydiniz, ufak kiskancliklar yapsaydiniz bence kendine guveni gelir ve bu iliski de daha saglam hissederdi. boyle diyorum ama bildigimden degil. belki d eyaptiniz bunlari. benimkisi varsayim... cok detay olmadigi icin boyle bir fikir yuruttum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?